Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6700268 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

aynı fikirdeyim1 ayı temiz varda üstüne ne kadar konur orası belirsiz :ok:

orası yapılana kadar yanda 2. kat testereler başlar ve ilerlemiş olur kanımca
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şuan yoğun bir trafik var uzun süre sonra hafriyattan sonra yoğun bi kamyon görüntüsü görüyorum saha ortasında ve numaralıda mikserler cirit atıyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Eski açık üst testerelerin en üst yatay kirişleri kalıplanmamış onlar bekler daha sanırım
numaralı tabla süpriz oldu :)
Ramazan bayramından bu güne yeni açık çok güzel ilerledi
şu çelikle karışık testere tabla kısmı yani son kat tabla uğraştıracak gibi biraz ama inş ağırdan almışlardır sadece yanılıyorumdur ben

Çevrimdışı Efe

Eski açık üst testerelerin en üst yatay kirişleri kalıplanmamış onlar bekler daha sanırım
numaralı tabla süpriz oldu :)
Ramazan bayramından bu güne yeni açık çok güzel ilerledi
şu çelikle karışık testere tabla kısmı yani son kat tabla uğraştıracak gibi biraz ama inş ağırdan almışlardır sadece yanılıyorumdur ben

faruk eski açıkta kirişler betonlandıktan sonra enine kirişleri betonluyorlar onlar betonlanır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Efe benim beklediğimden çok daha iyi ilerledi eski açık üst
Sadece bu iki testereden itibaren simetriğindekilere kadar hazır kalıp kullanamıyacaklar galiba ama sıra sayısı az olduğundan pek sıkıntı yapmaz sanırım

Çevrimdışı Efe

Efe benim beklediğimden çok daha iyi ilerledi eski açık üst
Sadece bu iki testereden itibaren simetriğindekilere kadar hazır kalıp kullanamıyacaklar galiba ama sıra sayısı az olduğundan pek sıkıntı yapmaz sanırım

numaralı dönüş bölümüne hemen gelecekler kimse anlamayacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta mikserlerden biri  tutuştu galiba yanıyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mikser değil galiba yanında bişey yaktılar söndü şimdi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı auysal4

canli yayini bi actim saha ortasi ana baba gunu  :icool:

Çevrimdışı yavvuzz

öyle bir anlatım olmuş ki , sanki mevzu çıkmış sahada :D . Bu heyecan hiç bitmesin . Herkese günaydınlar...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 1 Ekim 2014 Resimleri için Tıklayınız (44 Resim )

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ilhan

44 Pictures Loading...  :busted_cop:
Kardeşim günaydın, sabah sabah maşallahın var allah nazarlardan esirgesin. Emeklerine sağlık kardeşim.

Çevrimdışı murat

eline sağlık mustafa :claps: :acim:

Çevrimdışı Abdullah

Eline sağlık Mustafa

Bu arada biri İhsan Coşkunu durdursun  :D
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27305325.asp
Sesli hayal kurmanın hem de gazeteyle röportajda hayal kurmanın zararları  :iscrewy: bu hayaller gerçek olsa da hiç fena olmaz ama :ebebe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eline sağlık Mustafa

Bu arada biri İhsan Coşkunu durdursun  :D
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27305325.asp
Kasım 15 te kaba inşaat bitsin tüm foruma baklava ısmarlayacam :)
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2014, 15:40:13 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kardeşim günaydın, sabah sabah maşallahın var allah nazarlardan esirgesin. Emeklerine sağlık kardeşim.

Amin İlhan abim sağolasın  :)

Çevrimdışı siyah-1903

Kasım 15 te kaba inşaat bitsin tüm foruma baklava ısmarlayacam :) Ulan İhsan beni ne hallere sokuyorsun  :evillol:

gerçekten bu adamın devam eden inşaatla alakalı bilgisinin bizimkinden az olduğunu düşünmeye başladım
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı Haldun

baba eline saglik senin hakkin odenmez

Çevrimdışı tarık_1903

Eline mustafa abi:)

Çevrimdışı Zafer_Başkan

Günaydın arkadaşlar...
Mustafam sabah sabah eline sağlık :)

Ben kapalı loca hizasıyla yeni açık köşe hizası birleşiminin nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum hala :) Bi uğraş var orada ama bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya :)

Çevrimdışı Emre.Guler

Günaydın arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti önceden konuşuldumu bilmiyorum ama bugün mustafanın resimlerine bakarken kapalı tribün locaların Ytong ile örüldüğünü ve üzerinde küçük pencerelerin olduğunu gördüm. Bu loca katları lansmanda tamamen camekan olarak gözüküyordu şimdi neden böyle olmuş bilen varmı? kapalı locaya konteynır konmuş gibi duruyor garip geldi bana

Çevrimdışı yigitcan1903

@raif_junior Geçici olarak ofis şeklinde düzenlenmiş abi orası