Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6702700 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

10 numara soru  :kop: :kop: @bjk_mabet
stadı neden yeni açık - kapalı,  yeni açık - numaralı tarafından basamaklı yapıyoruz ve basamak sayısı ne kadar daha aşagı inecek _? düz yapsaydık ve sadece eski açığı basamak yapmak iyi degil miydi acaba _?
tamam anladım sanırım üst katlardan bahsediyorsun birer sıra azalıyor kenarlarda sadece...bir kavis vermemiz lazım ve aynı zamanda çatı dönüşü için biraz aşağıda orası düz yapsaydık nasıl dönüş olucaktı zor bi imalat olurdu o zaman...çok bi kaybımız yok oradan en fazla 20-25 kişi ...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2014, 01:20:16
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
mabet biz stadı neden yeni açık ve kapalı ve yeni açık numaralı tarafından basamaklı yapıyoruz ve basamak sayısı ne kadar daha aşagı inecek _? düz yapsak eski açığı basamak yapmak iyi degil miydi acaba _?
The language u have called can't be reach at the moment , please try again later :)

Çevrimiçi Necmi

neden  abi olamazmıki :)
olmaması gerekiyor o yaşlar geleceğinizi inşaa edeceğiniz yaşlar bu tip şeylerin peşinde koşacağınıza derslerinizle ilgilenin içki ve sigara içmeyin ama içecekseniz ilerde kendi kazandığınız parayla için babalarınız o paraları kolay kazanmıyor özellikle sigaradan uzak durun hayatınız boyunca pişman olursunuz

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: cık olmadı sen en iyisi resimde göster :D
kafayı yieceğim  :s20:
@Necmi abi @bjk_mabet  :s20: prekast en üstü basamak kapalı tribün ile yeni acik , yeni açık üst basamak prekast ile numaralı arası en üst nokta prekast alanın basamaklı oval ya neden öyle yapıyoruz da düz eşit yapıp sadece eski açık alanda tribünü kule hizasında yapsak olmaz mıydı _?
bu da olmasa artık foto bırakacagım ne yapam  :s20:

Çevrimdışı bjk_mabet

The language u have called can't be reach at the moment , please try again later :)
change launage pls press nine

9 :ok:

Çevrimdışı ibrahmsr

Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ALI RIZA

tamam anladım sanırım üst katlardan bahsediyorsun birer sıra azalıyor kenarlarda sadece...bir kavis vermemiz lazım ve aynı zamanda çatı dönüşü için biraz aşağıda orası düz yapsaydık nasıl dönüş olucaktı zor bi imalat olurdu o zaman...çok bi kaybımız yok oradan en fazla 20-25 kişi ...
neyse sakin olayım :)
nasıl yani çatı için biraz aşağıda derken çatı her alanda aynı seviyede değil mi _? çatı her şekilde dönmüyor mu  :alala: 1 sıra alaması mı lazım çatının dönmesi için  :alala:
kaybımız nasıl 20 25 kişi 1 prekast a kaç kişi sığıyor _? alanı hesaplarsak ve basamak aktarısırsak baya kişi olur....

Çevrimdışı bjk_mabet

google translate dili algılayamadı.. :alala:

kapalı üstün sağ ve sol tarafından bahsediyor sanırım en üst sıradan

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2014, 01:28:00
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Çevrimiçi Necmi

kafayı yieceğim  :s20:
@Necmi abi @bjk_mabet  :s20: prekast en üstü basamak kapalı tribün ile yeni acik , yeni açık üst basamak prekast ile numaralı arası en üst nokta prekast alanın basamaklı oval ya neden öyle yapıyoruz da düz eşit yapıp sadece eski açık alanda tribünü kule hizasında yapsak olmaz mıydı _?
bu da olmasa artık foto bırakacagım ne yapam  :s20:
köşeleri kademeli deseydin basamak diyince kafam bursaya kadar gitti sanırım tribünleri düz başladığımız için oralar yatıyor autocadde stadı 3D çizmeden doğruluğunu kanıtlayamam ama altta düz başlayan stadlar yukarda dalgalı bitiyor altta oval başlayanlar yukarda düz bitiyor ben şu ana kadar tersi bir stada rastlamadım sanırım çizimle ilgili bir zorunluluk bu kanıtlayamadım sadece benim tahminim bir kağıdı bile büktüğün zaman altı düz yapınca köşe alçalıyor

Çevrimdışı ALI RIZA

@tsk2166 takiptesin  :bandit: hatanı yakalamayayım  :kop: :kop:

Çevrimdışı bjk_mabet

neyse sakin olayım :)
nasıl yani çatı için biraz aşağıda derken çatı her alanda aynı seviyede değil mi _? çatı her şekilde dönmüyor mu  :alala: 1 sıra alaması mı lazım çatının dönmesi için  :alala:
kaybımız nasıl 20 25 kişi 1 prekast a kaç kişi sığıyor _? alanı hesaplarsak ve basamak aktarısırsak baya kişi olur....

çok fazla bir kayıp yok orada ...alandan ziyade koltuk sayısına bakmak lazım o yüzden dert edilecek bişey değil ...hem mimari çizim öyle onun uygulanması lazım ...

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta köşe tablayımı söylüyorsun daha testerelerin kalıpları hazır değildiki nasıl beton atsınlar bu gün akşam üzeri sametin resimlerde testere kalıplara çalışıyorlardı ama bitecek gibi görünmüyordu :alala: @Efe

ben bitti gibi görmüştüm abi son fotolarda ama bitmedi heralde yada beton yarın atılacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

köşeleri kademeli deseydin basamak diyince kafam bursaya kadar gitti sanırım tribünleri düz başladığımız için oralar yatıyor autocadde stadı 3D çizmeden doğruluğunu kanıtlayamam ama altta düz başlayan stadlar yukarda dalgalı bitiyor altta oval başlayanlar yukarda düz bitiyor ben şu ana kadar tersi bir stada rastlamadım sanırım çizimle ilgili bir zorunluluk bu kanıtlayamadım sadece benim tahminim bir kağıdı bile büktüğün zaman altı düz yapınca köşe alçalıyor
:alala: :alala: :alala: :alala: :alala: bursadan gelemedin sanırım  :kop: :kop: :kop:
ben ne soru sordum bu cevap error fatal 0x63528920 hatası verdi  :iscrewy:

Çevrimdışı TØLGA

olmaması gerekiyor o yaşlar geleceğinizi inşaa edeceğiniz yaşlar bu tip şeylerin peşinde koşacağınıza derslerinizle ilgilenin içki ve sigara içmeyin ama içecekseniz ilerde kendi kazandığınız parayla için babalarınız o paraları kolay kazanmıyor özellikle sigaradan uzak durun hayatınız boyunca pişman olursunuz
sigara zaten kullanmıyorumda kırk yılın başında bir alkol var çok doğru konuştun abi ne desem bilemedim :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı bjk_mabet

sigara zaten kullanmıyorumda kırk yılın başında bir alkol var çok doğru konuştun abi ne desem bilemedim :alala:
sezon sonunda konuşalım birde bu konuyu :)

Çevrimdışı Efe

sigaradan alkolden uzak durun ben basketbolda zamanımı geçirdiğim için hiç bi kötü alışkanlığım olmadı orda verilen terbiyede bu şekilde şimdi alışmazsan bidaha zaten istemiyorsun o tarz şeyler arada sırada alkol alınabilir aşırıya kaçmadıkça ama sigaranın yanına dahi yaklaşmayın derim  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

çok fazla bir kayıp yok orada ...alandan ziyade koltuk sayısına bakmak lazım o yüzden dert edilecek bişey değil ...hem mimari çizim öyle onun uygulanması lazım ...
buradan bakarsak 3 sıra iniyor misal 1 sıra daha iner 3-4 sıra olur aynı şekilde 3-4 sıra da yeni açığa çıkılacak oldu mu sana 6 -8 sıra karşılıklı alırsak 12-16 sıra en fazla 20 de diyelim her sırada 8 kişi dersek yaklaşık 1000 kişi azalıyor veya daha fazla buda bilete dökersek 1000 tl bilet ortalamaso dersek 1 milyon tl zararımız oluyor tahmini kaba hesap öyle olması lazım oranın bize maliyeti ne kadar olur _? onu da artık sen söylersin  :kop:

Çevrimiçi Necmi

her maça gidişte o namussuz son on dakika olmasa daha maça girmeden sıkıntı başlıyor :bandit: :bandit: bak şimdiden sitres oldum

Çevrimdışı ALI RIZA

sigaradan alkolden uzak durun ben basketbolda zamanımı geçirdiğim için hiç bi kötü alışkanlığım olmadı orda verilen terbiyede bu şekilde şimdi alışmazsan bidaha zaten istemiyorsun o tarz şeyler arada sırada alkol alınabilir aşırıya kaçmadıkça ama sigaranın yanına dahi yaklaşmayın derim  :ok:
+1903

Çevrimdışı TØLGA

:D yok abi alıştım artık ben bünye kaldırıyo içmem o meleti
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

buradan bakarsak 3 sıra iniyor misal 1 sıra daha iner 3-4 sıra olur aynı şekilde 3-4 sıra da yeni açığa çıkılacak oldu mu sana 6 -8 sıra karşılıklı alırsak 12-16 sıra en fazla 20 de diyelim her sırada 8 kişi dersek yaklaşık 1000 kişi azalıyor veya daha fazla buda bilete dökersek 1000 tl bilet ortalamaso dersek 1 milyon tl zararımız oluyor tahmini kaba hesap öyle olması lazım oranın bize maliyeti ne kadar olur _? onu da artık sen söylersin  :kop:

bizde bundan bahsediyoruz zaten tribün ilk sıraları düz başlayan stadlarda köşeler alçalıyor tribünler oval başlayan stadlarda üst düz oluyor örnek bursa :D incele bak dünyadaki stadları hep böyle ben tersini göremedim daha :D

Çevrimdışı Gokhan_1903

her maça gidişte o namussuz son on dakika olmasa daha maça girmeden sıkıntı başlıyor :bandit: :bandit: bak şimdiden sitres oldum
abi 80 dakika oynamamız lazım bizim maçları :)

Çevrimdışı Efe

bi kaç saate eski açık tablanın ön tarafı bitecek arka tarafta var oda sabah biter heralde :)
Şampiyon Beşiktaş JK