Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6704557 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

:D paylaştırmışsındır

herzaman paylaşımcıyımda bazen korkuyorum abzurt bi resim atıcam diye :) :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı sallapati

Vodafone Arena 29.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.100

timelapse 2.39 da fışkırtıcı kule vince çarpıyor.. daha dikkatli olması lazım operatörün.. dikkat edin sallanıyor

Çevrimdışı bjk_mabet

sanki numaralıda  çelik konstrüksiyon kullanılacak demişti yada ben mi öyle gördüm _? onda bir gelişme var mı
henüz çıkmadı birşey ama konuşuldu

Çevrimdışı ibrahmsr

bjk_mabet Abi Allah'a şükür alkol sigara yok nedeni çok açık ve net tabikide NEFRET etmem.. Profilimde daha önceden Armanın peşinden yazıyordu. Seni de twitter'dan takip ettiğim için ve bu fotoğrafı 1 dk içinde kaptığım için bjk_mabet'in peşinden diye çevirdim. İyi bari görmüşsün mesaj yerine ulaşmış. :)
Bir gün değil her gün..

Çevrimiçi Necmi

bjk_mabet Abi Allah'a şükür alkol sigara yok nedeni çok açık ve net tabikide NEFRET etmem.. Profilimde daha önceden Armanın peşinden yazıyordu. Seni de twitter'dan takip ettiğim için ve bu fotoğrafı 1 dk içinde kaptığım için bjk_mabet'in peşinden diye çevirdim. İyi bari görmüşsün mesaj yerine ulaşmış. :)
yok birde bu yaşta olsaydı :bandit:

Çevrimdışı ibrahmsr

yok birde bu yaşta olsaydı :bandit:

Çevremde dolu Necmi abi valla sorma. Çevremde gördükçe daha çok nefret ediyorum.
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı bjk_mabet

:tabe: :tabe: :tabe:

Tebrikler güzel ve sağlıklı bir hayat bir ömür senle olsun :)Dikkat etmek benim işimin parçası yoksa çayları dökerim yere :)

Çevrimdışı ALI RIZA

mabet biz stadı neden yeni açık ve kapalı ve yeni açık numaralı tarafından basamaklı yapıyoruz ve basamak sayısı ne kadar daha aşagı inecek _? düz yapsak eski açığı basamak yapmak iyi degil miydi acaba _?

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı sallapati

mabet iyi içicisin yakışır.. boş geçmiosun hergece  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

ben sanmıyorum bu saatten sonra olsun çok anlamsız olur hem arka kolonlarada başladılar en fazla betonarmenin içine yaptıkları çelik destekleri uzatırlar gereksiz bir beyin jimnastiği yapmışlardır :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevremde dolu Necmi abi valla sorma. Çevremde gördükçe daha çok nefret ediyorum.
sıgara modasını anlamıyorum alkol neyse dersinde sıgara resmen boş belki 3 5 kere içmişim ama bir esprisi almadım :) nargile gelince hayat yavvvvv

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet biz stadı neden yeni açık ve kapalı ve yeni açık numaralı tarafından basamaklı yapıyoruz ve basamak sayısı ne kadar daha aşagı inecek _? düz yapsak eski açığı basamak yapmak iyi degil miydi acaba _?
Türkçeye çeviremedim @SaLVaDoR :alala: :alala: :alala:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 30 Eylül 2014, 01:12:24
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Neyse  :D :D :D
Abi sen o yaslarda imam hatipte yada yeni mezun olmuş degilmiydin yaa  :lol: :tabe: :icool:

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet iyi içicisin yakışır.. boş geçmiosun hergece  :bandit:

yok @sallapati ne içmesi akşammmmdannn akşamaaaaa :biggrinking:

Çevrimdışı ibrahmsr

sıgara modasını anlamıyorum alkol neyse dersinde sıgara resmen boş belki 3 5 kere içmişim ama bir esprisi almadım :) nargile gelince hayat yavvvvv

Kamu spot u bana yaradı sanırım. TV'de ki reklamdan beri içmiyorum :) darısı senin başına diyim  :ok:
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi sen o yaslarda imam hatipte yada yeni mezun olmuş degilmiydin yaa  :lol: :tabe: :icool:
mezun olmamıştım :) mezun olmama 2 sene vardı  :eyes

Çevrimiçi Necmi

:alala: :alala: harbiden seni bir Türkçe kursunamı göndersek :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

mezun olmamıştım :) mezun olmama 2 sene vardı  :eyes
o sıralar favorisi böceklermiş  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Türkçeye çeviremedim @SaLVaDoR :alala: :alala: :alala:
10 numara soru  :kop: :kop: @bjk_mabet
stadı neden yeni açık - kapalı,  yeni açık - numaralı tarafından basamaklı yapıyoruz ve basamak sayısı ne kadar daha aşagı inecek _? düz yapsaydık ve sadece eski açığı basamak yapmak iyi degil miydi acaba _?

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Kamu spot u bana yaradı sanırım. TV'de ki reklamdan beri içmiyorum :) darısı senin başına diyim  :ok:
bende izledim artık aynen tiksiniyorum :) belki 1,5 yıldır ara verdiğim içindir  :ebebe: :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

10 numara soru  :kop: :kop: @bjk_mabet
stadı neden yeni açık - kapalı,  yeni açık - numaralı tarafından basamaklı yapıyoruz ve basamak sayısı ne kadar daha aşagı inecek _? düz yapsaydık ve sadece eski açığı basamak yapmak iyi degil miydi acaba _?

:alala: cık olmadı sen en iyisi resimde göster :D

Çevrimdışı ALI RIZA

:alala: :alala: harbiden seni bir Türkçe kursunamı göndersek :kop: :kop: :kop:
ben okuyorum gayet net anlaşılır   :alala: :alala: :alala: @Necmi abi