Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6706673 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

arkadaşlar

kafama takılan birşey var.
ufak bi paint terk çalışmasıyla anlatmaya çalışayım

soldaki kırmzıı çizgi çıkmanın testeresi açı olarak sağdakiyle aynı olursa yeşille şizili alanda bir gariplik olmuyormu ?.    :iscrewy: :iscrewy:   yoksa benmi contayı sıyırdım   :ebebe: :ebebe:

NOT : önceden sorulduysa özür dilerim...

saygılarımla
oradaki demirli kirişin sütünü daha dikilmedi. diğer kiriş de bir üst kattan başlayacak...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı bjk_mabet

iş kazası yeni acıkta beton dökümü olduğu gece saat 03;00 civarında gercekleşmiştir +10,70 kotundan çalışan -3,90 kotuna şaft boşluğundan düşmüştür...
şarf boşluğunun bulunduğu yerde iskeleler kurulu olduğu halde (düştüğü yer olay anından hemen sonra resimleri çekilip tutanağa eklenmiştir) aydınlatılması ve ikaz ışıkları konulmuş bir bölgeldir...
beton mikserini gecikmesi sonucu yağmurda ıslanmamak için kapalı alana gecen çalışanlar beton mikserinin gelmesi ile beraber tekrar tablaya doğru yöneldikleri sırada yürüme yolu olmasına rağmen çalışan işcimiz kestirmeden gitmek için iskelelerin arasından geçmeşe çalışınca şaft boşluğunu fark edemeyip aşağıya düşmüştür.
olay sonrası hemen 112 haber verilip hastaneye götürülümüş.gerekli tutanaklar ve tedavisi gercekleşmiş ve 3 ay rapor almıştır.
ama basında çıktığı gibi beli kırıldı çolak oldu felç oldu gibi haberler gerceği yansıtmamaktadır.
belinde incilme olmuş ameliyat olan işcimiz 3-4 gün sonra dinlenmesi için hastaneden yürüyerek cıkmıştır.
şu anda memleketinde dinlenmektedir.tüm yasal hakları korunmak koşula ile durumu gayet iyidir.
kazadan dolayı obitaş firmasından ve Bjk inşaattan davacı olmamıştır.
olay sonrası iş kazası bildirimi yapılmış hastaneye ve polise gerekli evraklar verilmiş ve soruşturma için tutanaklar tutulmuştur.
Şantiyede iş güvenliği ekibi olarak denetimler dahada sıkılaştırılmıştır...
Beşiktaş iş kazasını yalanlamadı zaten olayın aktarılış şeklini yalanladı...
1- asansör boşluğu değil şaft boşluğundan düştü.
2-gerekli ikazlar var idi
3-olay saklanmadı sadece geç saate olduğu için çok fazla insan duymadı
4-sağlığı için çalışanın obitaş inşaat seferber olup işcisini gerektiği gibi koruyup yasal hakları ve sağlık giderlerini karşılamıştır.
5-çalışan işcimiz sadece gece vardiyasında çalışmakta olup kesinlikle zorla çalıştırılma yapılmamıştır.
puantaj kayıtlarında ve çalışma kayıtlarında işcinin sabah dinlendiği ve sadece gece çalıştığı( gece ekibinde olduğu) gerekli evraklarla beraber müfettişlere teslim edilmiştir...
Bjk inşaat ana iş veren olduğu için şantiye alanında her türlü olaydan sorumludur...
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2014, 18:37:00 bjk_mabet ]
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

arkadaşlar

soldaki kırmzıı çizgi çıkmanın testeresi açı olarak sağdakiyle aynı olursa yeşille şizili alanda bir gariplik olmuyormu ?.    :iscrewy: :iscrewy:   yoksa benmi contayı sıyırdım   :ebebe: :ebebe:

saygılarımla

Sağdaki kırmızı çizgiyi alttan çektiğin için açısı doğal olarak değişiyor. En üst tabliyenin köşedeki kısımdan devam edecek testere kiriş açısı ile çıkmadan devam eden testere kirişin en üst tabliyeden sonraki açı aynı oluyor. Sağdaki kırmı çizgiyi alta doğru devam ettirecek olursan aşağıya indikçe testere kiriş çıkma seviyesine gelecektir.

Çevrimdışı sallapati

geçmiş olsun @bjk_mabet , umarım daha ciddi bir kaza yaşanmadan stadımızı açarız. ciddi bir sorun olmadığına sevindik

Çevrimdışı CanEmre

iş kazası yeni acıkta beton dökümü olduğu gece saat 03;00 civarında gercekleşmiştir +10,70 kotundan çalışan -3,90 kotuna şaft boşluğundan düşmüştür...
şarf boşluğunun bulunduğu yerde iskeleler kurulu olduğu halde (düştüğü yer olay anından hemen sonra resimleri çekilip tutanağa eklenmiştir) aydınlatılması ve ikaz ışıkları konulmuş bir bölgeldir...
beton mikserini gecikmesi sonucu yağmurda ıslanmamak için kapalı alana gecen çalışanlar beton mikserinin gelmesi ile beraber tekrar tablaya doğru yöneldikleri sırada yürüme yolu olmasına rağmen çalışan işcimiz kestirmeden gitmek için iskelelerin arasından geçmeşe çalışınca şaft boşluğunu fark edemeyip aşağıya düşmüştür.
olay sonrası hemen 112 haber verilip hastaneye götürülümüş.gerekli tutanaklar ve tedavisi gercekleşmiş ve 3 ay rapor almıştır.
ama basında çıktığı gibi beli kırıldı çolak oldu felç oldu gibi haberler gerceği yansıtmamaktadır.
belinde incilme olmuş ameliyat olan işcimiz 3-4 gün sonra dinlenmesi için hastaneden yürüyerek cıkmıştır.
şu anda memleketinde dinlenmektedir.tüm yasal hakları korunmak koşula ile durumu gayet iyidir.
olay sonrası iş kazası bildirimi yapılmış hastaneye ve polise gerekli evraklar verilmiş ve soruşturma için tutanaklar tutulmuştur.
4-sağlığı için çalışanın obitaş inşaat seferber olup işcisini gerektiği gibi koruyup yasal hakları ve sağlık giderlerini karşılamıştır.
5-çalışan işcimiz sadece gece vardiyasında çalışmakta olup kesinlikle zorla çalıştırılma yapılmamıştır.
puantaj kayıtlarında ve çalışma kayıtlarında işcinin sabah dinlendiği ve sadece gece çalıştığı( gece ekibinde olduğu) gerekli evraklarla beraber müfettişlere teslim edilmiştir...
Bjk inşaat ana iş veren olduğu için şantiye alanında her türlü olaydan sorumludur...
Ah be güzel kardeşim değer mi kestirmeden gitmek için hayatını riske etmeye  :dont:
Gene de çok şükür daha ağır bir sakatlık olmamış.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşlar online biri bana mesaj atabilirmi telimi vereyim fotoları watsaptan atayım net yaptım 8 tane arena beşiktaş twitter hesabında var

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar

saygılarımla
sağdaki kırmızı çizgiden yukarı doğru testere kirişi yok orası balkon orda testere kiriş üst kattan başlayacak yeni açık çıkması orda ikinci kırmızı çizgiden itibaren başlıyor :ok:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Maksatlı haber olduğu çok belli bjk_mabet'e açıklamaları için teşekkürler bende takip ettiğim kadarıyla bir kaç şey eklemek istiyorum.

-Belgelerde ismi geçen emekçimiz Obitaş'ın emekçisi.
-Obitaş yeni açık bölgesinde çalışıyor ve gördüğümüz kadarıyla orada asansör boşluğu yok.
-Emekçimiz 8 Eylül'de hastahaneye yatmış 19 Eylül'de çıkmış. Omuriliğin Lumbar(kuyruksokumu) denen kısmından 2,3 ve 5. disklerinde kırık olduğu iddası verilen rapordaki teşhis birbirini tamamlamıyor transpediküler enstrümentasyon yöntemi kaymış omurgayı düzeltme işleminden ibarettir bunun yanında kırık veya çıkık olarak teşhis konulmuştur.
-Emekçimizin gün içerisinde uyumadığı belirtilmiştir bildiğim kadarıyla vardiya değişimlerinde her emekçimiz imza ve işe ne saat başladığına dair kayıt tutuluyor istenilen belgeler zaten her türlü şekilde sağlanıyor.
-Radikal gazetesi operatörlerinin hangileri sağlık alanında bir diplomaya sahip ki teşhis yorumlayıp önümüze doktor gibi sunuyorlar?

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar online biri bana mesaj atabilirmi telimi vereyim fotoları watsaptan atayım net yaptım 8 tane arena beşiktaş twitter hesabında var

@SDemirsoy teşekkürler :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2014, 18:56:04
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
seviyorum ben bu çaycıyı  :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Bence bu konuyu daha fazla dillendirmeye gerek yok. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ama közü de alevlendirmeye gerek yok. O yüzden kaza muhabbetinin üzerine haddinden fazla düşmeyelim ki köz gereksiz yere alevlenmesin. Kazaya üzülmek kadar inşaatın çeşitli yollarla durmasına da üzülürüz. Birilerinin eli ovuşturulmasın lütfen.

Çevrimdışı Efe

@bjk_mabet eski açıkta betonlama olacak yeni açıktada işler bitmiş gibi görünüyor bu gece orayada beton atılacak mı kaç metreküp var bugün :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2014, 18:59:07
herkes farklı şeyler düşünebilir ama kollektif hareket etmek daha etkili olur diye düşünüyorum sosyal medyadan ya da başka yollardan radikal gazetesine karşı bir tepkimiz olacak mı ?? ben twiterdan mention'layıp tepkimi dile getirdim ama başka organize bir takipten çıkarma mail atma ya da arayıp şikayetimizi dile getirme tarzı bir şey yapacaksak ben varım ..

Çevrimdışı Efe

evt kaza olayı geçip gitti artık bu konuşmalara bi son verelim gerekli tüm işlemler uygulanmış inşaata dönelim :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı WarrChief

birkaç ay içerisinde ülkedeki ekonomi politikası değişicek ne demek oluyor bu yani üretime gecilecek ve bu politikadan dolayı yükselişte olan insaatın hızı azalıcak
diğer sektorlere onem veriliceği için artık bizim sirketler daha cok yurt dısına onem verecek bunu neden dedim birkaç sayfa oncekinde rusyadaki stadı yapan bizimkiler artık onun gibi daha coklarını yapacaklar:))

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2014, 19:04:29
evt kaza olayı geçip gitti artık bu konuşmalara bi son verelim gerekli tüm işlemler uygulanmış inşaata dönelim :ok:
tamam abi öyle olsun bakalım  :) beton var mı sen ondan haber ver  :lol:

Çevrimdışı Efe

tamam abi öyle olsun bakalım  :) beton var mı sen ondan haber ver  :lol:

var taabi olmamıbjk mabetten kaç metreküp haberini bekliyorum ama yeni açıkta hala devam ediyorlar işlere kesin onlarda tabla ve 6 kirişi bu gece betonlamış olacaklar böylece kapalı yeni açık numaralı birleşmiş olacak tek eski açık numaralı arası kalacak o  da zorunluluktan yoksa orasıda biterdi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 29 Eylül 2014, 19:13:44
@Efe abi emin misin yeni açıkta çalışma olduğuna ben bir şey göremiyorum ?? :alala: :alala:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...