Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703448 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Doğrudur ama kombine alanları da düşünün biz sadece Vodafonearena için kombine almadık ki her sene alıyoruz :)
Ben de kombineliyim  :D
Bana fark etmez İstanbula da gelirim :)
Zaten dediğim gibi olimpiyatta devam ederiz

Çevrimiçi Necmi

Haberi @Necmi abinin en sevdiği siteden yalanlamışlar  :D
Yalanlayan kişi de bonusu
Şaka bi yana Allaha şükür diyelim
Ben size dedim kimsenin beli kırılmadı diye aslında sabah yalanlamıştım haberi :D

Çevrimdışı mimaralper

şu kapasite artırılma şekli koltuk arası mesafeyle olmaz benim kanaatimce çünkü sök tak işlemi çok uzun sürer. benim mantığıma yatan merdiven boşluklarının standardın üstünde bırakılmasıyla yapılır.
yani koltuk arası min. mesafe 5 cm ise şimdi de öyle takıp merdivenler geniş bırakılır ki sıranın sağına soluna ekleme yapılır ileride. mabet biliyodur tabi nasıl bi yol izleneceğini

Çevrimdışı quentine83

numaralı iyi ilerliyor.eski açık bitmiş olsaydı bu kadar işçi 1.5 ayda yer bitirirdi orayı.eski açık haddinden fazla uzadı.nerden baksan 2 ay önce eski açık bitti gözüyle bakıyorduk ama gel gelelim en az 1.5 aylık işi var daha...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Tolga

numaralı iyi ilerliyor.eski açık bitmiş olsaydı bu kadar işçi 1.5 ayda yer bitirirdi orayı.eski açık haddinden fazla uzadı.nerden baksan 2 ay önce eski açık bitti gözüyle bakıyorduk ama gel gelelim en az 1.5 aylık işi var daha...
aynen ben de öyle düşünüyorum eski açık beklenenden daha uzun sürdü
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

beyler dış cephe tanıdık geldi mi? :D.

Bizim dış cepheyi kim tasarlamışsa tebrik etmek lazım böyle bir saçmalık yapmamışlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

geçen sene olimpiyat dolarken kimse bedava bilet veriliyor, dağıtılıyor demiyordu. passolig fenerbahçe maçı ile uygulamaya geçildi.

bizi geçtim tt arena'da anderlecth maçında 30 bin kişi vardı. passolig bahane diyenlere göre o zaman demek ki galatasaray'da en az 20 bin bedava bilet dağıtılıyor her maç.

facebook'ta Turkiye Stadyumlari ve stad projeleri diye bir sayfa var. orada her hafta tribünlerin genel olarak doluluk oranı için foto paylaşılıyor. demek ki tüm türkiye'de klüpler taraftara bedava bilet dağıtıyor muş ki tribünler dolmuyor.

çarşılıyım. bir gün bile stadyuma bedava biletle girmedim. insanların üzerine iftira atılmasın dolaylı yollardan...
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Haldun

aynen ben de öyle düşünüyorum eski açık beklenenden daha uzun sürdü
öyle de yeni açıktan önce bitmesi bişeyi değiştirmeyecekti ki sadece yönetimle firmaya extra masraf yükleyecekti eger yeni açık hızlı gitseydi çiçeklerde fazladan işci alıp eski açık işcilerini numaralıya kaydırmaz böylece eski açık dediginiz gibi 1 ay evvel bitmiş olurdu

Çevrimdışı SDemirsoy

bu akşam da biz gidelim foto çekmeye ama telefondan Mustafa kardeşimin gibi kaliteli olmaz ama :bandit:

Çevrimdışı Efe

bu akşam da biz gidelim foto çekmeye ama telefondan Mustafa kardeşimin gibi kaliteli olmaz ama :bandit:
Olsun sen cekte samet kalitesiz olsun ozellikle yeni acik numarali birlesimini istiyorum senden :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Olsun sen cekte samet kalitesiz olsun ozellikle yeni acik numarali birlesimini istiyorum senden :evillol:
tamadır abi  :ok:

Çevrimdışı Serkan_1903

Bu arkadaş twitter da haberin arkasındayım diyor ama? Birde yaralanan emekçimizin resmini koymuş.
Sonra dedim ki iyi ki BEŞİKTAŞ'lıyım.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Her işte olduğu gibi stat seçerken de işi planlamadan yaptık. Bu sene kombineler satışa çıkarılırken o şehre özel çıkartılabilirdi. Şu an 5000 kişiye oynadığımız Zulimpiyat yerine İzmir'de her maç en az 30.000 bin kişiye oynayacağımıza eminim. Hem seyirci baskısı, hem iyi hava hem de iyi bir zemin. Bu sene Zulimpiyat sayesinde kaybedeceğimiz puanlarla şampiyonluğu kaçırdığımız zaman bunun tek sorumlusu bence bu stat seçimi yüzünden yönetim olacaktır.

Yazmadan edemedim. Bu konuda tercih Bilic'in ve sebebide çok mantıklı. Takım ümraniyede çalışmak zorunda ve her hafta başka şehre gitmek takımı çok yoracaktır. Ayrıca geçen sene Olimpiyat Stadı bu kadar kötü bir zemine sahip değildi ve muhtemelen başka şehirde oynamaktansa alıştığımız stadı kullanmaya devam edelim dedi. Belki zeminin halini gördüğünde hata yaptığını düşünüyordur ama bu kadar abuk subuk şartlarda hatalı karar vermek oldukça mümkün. Çünkü seçenekleri hepsi sıkıntılı.
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta 7 sutundan sonra durdular 2 tanesininde demir iskeleti hazir onlarida kiysalar bayrama kadar iyi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi
Vodafone Arena 29 Eylül 2014

Çevrimdışı Tolga

öyle de yeni açıktan önce bitmesi bişeyi değiştirmeyecekti ki sadece yönetimle firmaya extra masraf yükleyecekti eger yeni açık hızlı gitseydi çiçeklerde fazladan işci alıp eski açık işcilerini numaralıya kaydırmaz böylece eski açık dediginiz gibi 1 ay evvel bitmiş olurdu
tamam da eğer eski açık erken bitseydi buradaki işçiler yoğunluğunu numaralıya verecekti orasının da inşaatı hızlanacaktı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bu arkadaş twitter da haberin arkasındayım diyor ama? Birde yaralanan emekçimizin resmini koymuş.

ahaha hocam çok komikler ya. beli kırılan birisi bu pozisyonda mı yatar? yatmasını geç hastaneden çıkartmazlar adamı.
İmza forum kurallarına aykırı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yazmadan edemedim. Bu konuda tercih Bilic'in ve sebebide çok mantıklı. Takım ümraniyede çalışmak zorunda ve her hafta başka şehre gitmek takımı çok yoracaktır. Ayrıca geçen sene Olimpiyat Stadı bu kadar kötü bir zemine sahip değildi ve muhtemelen başka şehirde oynamaktansa alıştığımız stadı kullanmaya devam edelim dedi. Belki zeminin halini gördüğünde hata yaptığını düşünüyordur ama bu kadar abuk subuk şartlarda hatalı karar vermek oldukça mümkün. Çünkü seçenekleri hepsi sıkıntılı.
Bu iş bence Bilic'e bırakılmamalıydı. Türkiye'nin şartlarına hakim değil. 1 senelik bir tecrübeyle buna karar verebilmesi çok zordu ve nitekim öyle oldu. Mantıklı mı evet ama herşey mantığa göre yürümüyor bu ülkede. Dediklerine katılıyorum tamamen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

beli kırılan bir adam böyle mi yatıyormuş ilginç düşündürücü...biz büyük bir kaza olmadı demedik ki belinin kırıldığını gece uyandırıp zorla çalıştırıldığını yalanladı kulüp

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ahaha hocam çok komikler ya. beli kırılan birisi bu pozisyonda mı yatar? yatmasını geç hastaneden çıkartmazlar adamı.
Beli kırılan adamı döşekte yatırıyorlar. Çok ergonomikmiş :) Tıp çok ilerledi  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı hzr3088

Bu işin sonunda bi taraf çok fena rezil olacak. inşallah o taraf biz olmayız.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Haldun

tamam da eğer eski açık erken bitseydi buradaki işçiler yoğunluğunu numaralıya verecekti orasının da inşaatı hızlanacaktı.
numaralıda belli bir ivme yakalamaya çalıştılar anladıgım kadarıyla şu anda numalı 0 olsaydı işciler kaydırılmasaydı eski açık çok da muaazzam değişmeycekti zannedersem çünkü ordaki yol için falan beklenilecekti bu stratejinin daha uygun oldugunu düşünmüşlerdir