Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703669 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Hava şartlarının bu sene çok daha zorlayıcı olacağı daha yaz aylarından belliydi. Ayrıca Olimpiyat stadını seçerken zemini Beşiktaş'lı uzmanlarca hiç denetlenmedi mi? Bir Allahın kulu çıkıp bu zeminde maç oynayamayız demedi mi merak ediyorum. Çok uçuk gelecek bu herkese belki ama kendi evimizdeki maçları rakip sahada oynamak bile daha mantıklı bu sene. Kendi evimizde deplasmandan beteriz.
2 deplasmanda 6 puan, 2 iç sahada 2 puan almışken hiç te uçuk gelmedi bana  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Olimpiyatta oynamak zorunda kalırsak gündüz maç oynama ihtimali ne acaba.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

evet olimpiyatın zemini konusunda gerekli bakım yapılmalıydı yani bunda sorumluluk kimde tam olarak bilmiyorum ama yönetimin bu konuyu takip etmesi gerekirdi sonuçta olimpiyatta oynayacağımız aylar öncesinden belliydi yani.
Sezon bitince hiç bir çalışma yapılmadığına adım gibi eminim ve bu kimse tarafından sorgulanmamış. Stat yapıyoruz diye bu tür rezillikleri çekmemiz veya bunu taraftara yüklemememiz gerekiyor. Kendileri localarından viskilerini yudumlayıp maçlarını izlerken, taraftarı o soğuğun ve yağmurun altında 3-4 saatlerini yollarda geçirip bu berbat zeminde maç izlemeye davet ediyorsanız bi oturup düşüneceksiniz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serkan7738

ovallik bu köşelerdeki gibi olacak yani çeyrek daireli bi prekast olmayacak uzaktan bakınca oval gibi duracak yakından yine belli olur

Çevrimdışı riza calli

SDemirsoy istanbul kostantiniye ne demek oluyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

http://spor.haber7.com/besiktas/haber/1206090-surpriz-karar-besiktas-o-stada-tasiniyor
aha bi haber daha Ankara Stadını istiyormuş futbolcular ne alaka anlamadım olursa biz nası gidicez  :D
Adamlar haklı Ankara iyidir iyi  :evillol:

Çevrimdışı yigitcan1903

En başından beri maçlarımızı İzmir'de oynamamız gerektiğini düşünüyorum. İzmir'de büyük bir Beşiktaş potansiyeli var, hava uygun. Yönetim bunu neden hiç düşünmedi veya denemedi anlamıyorum. İlla İstanbul olacak diye iki senemizi heba ettik. İzmir'de çok daha farklı sonuçlar alabilirdik bundan eminim..
İzmirdeki stadın da zeminin de olimpiyattan farkı yok

Çevrimdışı SDemirsoy

SDemirsoy istanbul kostantiniye ne demek oluyor.
İstanbul un Fethinden sonra Fatih Sultan Mehmedin Şehre verdiği ad :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Adamlar haklı Ankara iyidir iyi  :evillol:
öyle de nası gelcez biz papaz oluruz ankarakuçular la :D

Çevrimdışı Oktay

Yalnız bu sene Passolig faktörü de var. Geçen sene de Olimpiyattaydık sonuçta. Planlama yapıldıysa da yapılan hesabın tutmadığı bir gerçek.
yılların tecrübesi olarak konuşuyorum passoliğ bahane... şöyle izah edeyim kulup taraftara passoliğ bedava verse yine bukadar taraftar gelir ama kulüp bedava bilet verse ozaman tribün dolar mesele senin beşiktaşı nekadar sevdiğin... kulüp 110 civarı loca ve agırlıklı olarak pahalı tribünden kombine satmış... zor günde beşiktaşa kombine ,vip,loca alan tüm fedakar taraftara ayrıca helal olsun diyorum

Çevrimdışı yigitcan1903

öyle de nası gelcez biz papaz oluruz ankarakuçular la :D
Ankaragücü mü kaldı Allansen  :D
Anca pis pis bakarlar
Burda sağlam Beşiktaş tribünü var
Yalnız yine de değişeceğini zannetmiyorum,olimpiyatta devam ederiz

Çevrimdışı quentine83

prekast takarken köşeleri yarım bırakmanın yada sona bırakmanın özle bir sebebi var mı acaba.bu bi yaşam   felsefesi mi yada... :ebebe:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı bangelero torpedo

http://spor.haber7.com/besiktas/haber/1206090-surpriz-karar-besiktas-o-stada-tasiniyor
aha bi haber daha Ankara Stadını istiyormuş futbolcular ne alaka anlamadım olursa biz nası gidicez  :D
Merak etme burada(ankara) da biz varız :) Takımı şampiyon yapar yollarız, kupayı arena da sizle birlikte kaldırırlar :ok:
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı dropoon

ovallik bu köşelerdeki gibi olacak yani çeyrek daireli bi prekast olmayacak uzaktan bakınca oval gibi duracak yakından yine belli olur

işte böle ama siyah olsun tüm koltuklar  :s20:

Çevrimdışı CanEmre

yılların tecrübesi olarak konuşuyorum passoliğ bahane... şöyle izah edeyim kulup taraftara passoliğ bedava verse yine bukadar taraftar gelir ama kulüp bedava bilet verse ozaman tribün dolar mesele senin beşiktaşı nekadar sevdiğin... kulüp 110 civarı loca ve agırlıklı olarak pahalı tribünden kombine satmış... zor günde beşiktaşa kombine ,vip,loca alan tüm fedakar taraftara ayrıca helal olsun diyorum
Tamam işte yönetim de böyle düşündü belki. Passolig olsa da olmasa da bizim taraftar maça gelir dedi belki. Ama benim bahsettiğim netice. Netice boş tribünler.  :s20: :s20:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı SDemirsoy

Ankaragücü mü kaldı Allansen  :D
Anca pis pis bakarlar
Burda sağlam Beşiktaş tribünü var
Yalnız yine de değişeceğini zannetmiyorum,olimpiyatta devam ederiz
Doğrudur ama kombine alanları da düşünün biz sadece Vodafonearena için kombine almadık ki her sene alıyoruz :)
Merak etme burada(ankara) da biz varız :) Takımı şampiyon yapar yollarız, kupayı arena da sizle birlikte kaldırırlar :ok:
inşallah Abi  :ok:
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2014, 15:34:19 SDemirsoy ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tamam işte yönetim de böyle düşündü belki. Passolig olsa da olmasa da bizim taraftar maça gelir dedi belki. Ama benim bahsettiğim netice. Netice boş tribünler.  :s20: :s20:
Hayaller ile gerçekler başka şeyler. Geçen sene havalar nispeten güzeldi, Passolig zımbırtısı yoktu ve aldığın kombinelerle 2 kişi maça gelebiliyordu ayrıca kombinen kapalı tribünlerde geçerli oluyordu. Şimdi bunların hiçbirinin olmadığını düşünürsek taraftarın neden gelmediğini çok daha net anlayabiliyoruz. Duygusallıkla olsaydı bu işler şimdiye kadar her maç 70,000 kişiye oynardık ama sonuç 6000 kişi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Salih A.

Sezon bitince hiç bir çalışma yapılmadığına adım gibi eminim ve bu kimse tarafından sorgulanmamış. Stat yapıyoruz diye bu tür rezillikleri çekmemiz veya bunu taraftara yüklemememiz gerekiyor. Kendileri localarından viskilerini yudumlayıp maçlarını izlerken, taraftarı o soğuğun ve yağmurun altında 3-4 saatlerini yollarda geçirip bu berbat zeminde maç izlemeye davet ediyorsanız bi oturup düşüneceksiniz.
serhat bizim olmayan kirasını verdiğimiz stata biz neden yatırım yapalım adamlarda kendileri yapmıyor bize kitlemeye çalışıyorlar klüp sağılacak inek değil. yönetim ne yapacak kalkıp olimpiyatın üstünümü kapatsınlar adamlar her maçta kale arkalarında kalan taraftarı zaten kapalı kısımlara alıyorlar herkesin bir sene geçerli kombinesi bizde iki sene geçerli
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı FARUK

Barış Kale instagram hesabından alıntıdır 1 saat önce

Çevrimdışı Serhat Akkaya

serhat bizim olmayan kirasını verdiğimiz stata biz neden yatırım yapalım adamlarda kendileri yapmıyor bize kitlemeye çalışıyorlar klüp sağılacak inek değil. yönetim ne yapacak kalkıp olimpiyatın üstünümü kapatsınlar adamlar her maçta kale arkalarında kalan taraftarı zaten kapalı kısımlara alıyorlar herkesin bir sene geçerli kombinesi bizde iki sene geçerli
Ben biz yapalım demiyorum neden yapılmadığı denetlenmedi diyorum. Her maç kale arkalarında kalan taraftarı maçın hemen 1 saat öncesinde veya maçın ortasında alıyorlar neden maç günü sabahı veya bir gün önceden duyuru yapılmıyor? Stadın kapasitesi belli, maç günü havanın durumunun nasıl olacağı belli, kaç bilet satıldığı belli. Kaç kişinin sırf bu yüzden stada gitmediğini kendim biliyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı hzr3088

Ben biz yapalım demiyorum neden yapılmadığı denetlenmedi diyorum. Her maç kale arkalarında kalan taraftarı maçın hemen 1 saat öncesinde veya maçın ortasında alıyorlar neden maç günü sabahı veya bir gün önceden duyuru yapılmıyor? Stadın kapasitesi belli, maç günü havanın durumunun nasıl olacağı belli, kaç bilet satıldığı belli. Kaç kişinin sırf bu yüzden stada gitmediğini kendim biliyorum.

yapılacak şey belli ya. passolig niye geldi? herkes yerinde otursun kim nerde oturuyo belli olsun. asteras maçında herkesi kapalıya aldılar niye? çünkü passolig geçerli değil. e sen şimdi tüm açık biletlerini kuzey tribününe tanımlamışsın sonra tabiki o kadar adamı doğuya geçiremezsin.geçirirsen passoligin ne anlamı kaldı. yönetim en büyük hatayı açıktan kombine alanları kuzey tribünde maç izlemeye zorlamakla yaptı. hatta şöyle düşünüyorum sen tüm açıktan kombine alanlara doğu tribününden maç izletseydin kombine satışları bir buçuk kat daha fazla olurdu.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Salih A.

taraftarın daha önce neden alınmadığını bilmiyorum doğrusu belki keyfi belki prosedür ona birşey diyemem ancak gitmeme sebeplerinin başında olimpiyatın merkeze olan uzaklığı gelir önceden inönü varken yağmur bile yağsa soğukta olsamaçları 20-25 bin ile oynuyorduk çünkü insanların maça gittiklerinde günleri ölmüyordu maçtan sonra yine program yapmaya vakit kalıyordu fakat olimpiyatta öyle bir durum yok maçları erken saatlere almak olimpiyata gitmek için insanlara bir sebep olacaktır
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Numarali 1. Loca kati genisliyor kaliplari kuruluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yapılacak şey belli ya. passolig niye geldi? herkes yerinde otursun kim nerde oturuyo belli olsun. asteras maçında herkesi kapalıya aldılar niye? çünkü passolig geçerli değil. e sen şimdi tüm açık biletlerini kuzey tribününe tanımlamışsın sonra tabiki o kadar adamı doğuya geçiremezsin.geçirirsen passoligin ne anlamı kaldı. yönetim en büyük hatayı açıktan kombine alanları kuzey tribünde maç izlemeye zorlamakla yaptı. hatta şöyle düşünüyorum sen tüm açıktan kombine alanlara doğu tribününden maç izletseydin kombine satışları bir buçuk kat daha fazla olurdu.
:claps:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

taraftarın daha önce neden alınmadığını bilmiyorum doğrusu belki keyfi belki prosedür ona birşey diyemem ancak gitmeme sebeplerinin başında olimpiyatın merkeze olan uzaklığı gelir önceden inönü varken yağmur bile yağsa soğukta olsamaçları 20-25 bin ile oynuyorduk çünkü insanların maça gittiklerinde günleri ölmüyordu maçtan sonra yine program yapmaya vakit kalıyordu fakat olimpiyatta öyle bir durum yok maçları erken saatlere almak olimpiyata gitmek için insanlara bir sebep olacaktır
Haklısın. Zaten girmesi çıkması ayrı bir dert bir de hafta içine geç saatlere maç veriliyor sonra o tribünlerin dolması bekleniyor..
Korku akıl katilidir.