Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6704629 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Haldun

http://spor.haber7.com/besiktas/haber/1206090-surpriz-karar-besiktas-o-stada-tasiniyor
aha bi haber daha Ankara Stadını istiyormuş futbolcular ne alaka anlamadım olursa biz nası gidicez  :D
emniyet izin vermez sıkıntı olur ankaragücüyle

Çevrimdışı quentine83

sanırım kapalıdaki kavisi  yapıyor prekastlar...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Serhat Akkaya

http://spor.haber7.com/besiktas/haber/1206090-surpriz-karar-besiktas-o-stada-tasiniyor
aha bi haber daha Ankara Stadını istiyormuş futbolcular ne alaka anlamadım olursa biz nası gidicez  :D
En başından beri maçlarımızı İzmir'de oynamamız gerektiğini düşünüyorum. İzmir'de büyük bir Beşiktaş potansiyeli var, hava uygun. Yönetim bunu neden hiç düşünmedi veya denemedi anlamıyorum. İlla İstanbul olacak diye iki senemizi heba ettik. İzmir'de çok daha farklı sonuçlar alabilirdik bundan eminim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

En başından beri maçlarımızı İzmir'de oynamamız gerektiğini düşünüyorum. İzmir'de büyük bir Beşiktaş potansiyeli var, hava uygun. Yönetim bunu neden hiç düşünmedi veya denemedi anlamıyorum. İlla İstanbul olacak diye iki senemizi heba ettik. İzmir'de çok daha farklı sonuçlar alabilirdik bundan eminim..
Kombineler izmir için satışa çıkarılırdı, İzmir dediğimiz yer uçakla 1 saat, karayoluyla Ümraniye'den Olimpiyat stadına 1,5 saatte gidiliyor zaten. İzmir'in ve Ege Bölgesi'nin bizi bağrına basacaklarına eminim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

emniyet izin vermez sıkıntı olur ankaragücüyle
Emniyeti geçtik bence de sıkıntı olur da futblcular nasıl önerdi onu anlamadım

Çevrimdışı Serkan7738

bizim delioğlan coştu prekastlara en üstten başladı  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı cmravclr

Evet başka şehirlerde de taraftar potansiyeli var ama unutmamak gerekir ki 11 bin kişi kombine bilet aldı. Onların durumu ne olacak? Başka şehirde maçları oynamak biraz mantıksız geliyor bana.

Çevrimdışı Pençe1903

Konuyu biraz daha açayım. Prekastlar köşeli geliyor. Karşıdan görünen bu köşeli alanları ovalleştirilecek mi, yoksa köşeli mi kalacak. Resimde çizmeye çalıştım.

Çevrimdışı Serkan7738

eski açıkta yeşiller ve turuncular birazdan halısaha maçına başlayacak

Çevrimdışı Tolga

şu saatten sonra başka şehirde oynamak çok saçma olur sonuçta kombine alanlar maçlar istanbul da diye çoğunlukla aldılar şimdi pat diye başka bir şehirde oynamak mantıklı olmaz yani
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Haldun

Emniyeti geçtik bence de sıkıntı olur da futblcular nasıl önerdi onu anlamadım
''Beşiktaş'ta kaptan Tolga, Necip, Serdar ve Cenk, Futbol Şube Başkanı Ahmet Çebi’ye dert yanarken'' haberin daha burasını okurken bastım kahkayı zaten çok büyük olasılıkla yalan laf olsun diye yapılmış haber

Çevrimdışı CanEmre

Evet başka şehirlerde de taraftar potansiyeli var ama unutmamak gerekir ki 11 bin kişi kombine bilet aldı. Onların durumu ne olacak? Başka şehirde maçları oynamak biraz mantıksız geliyor bana.
Şehir dışında (zulumpiyat) oynamaktansa başka şehirde oynamak daha iyi olur bence de  :s20:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetx

Ankarada olması bizim gibi Ankaralılar için süper olur da yalan haber olduğu metinden belli.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı CanEmre

Konuyu biraz daha açayım. Prekastlar köşeli geliyor. Karşıdan görünen bu köşeli alanları ovalleştirilecek mi, yoksa köşeli mi kalacak. Resimde çizmeye çalıştım.
Mantıken oradaki prekastların üsütünün bu şekilde oval olması gerekir. Ama öyle kavisli prekast hiç çarpmadı benim gözüme  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şehir dışında (zulumpiyat) oynamaktansa başka şehirde oynamak daha iyi olur bence de  :s20:
Her işte olduğu gibi stat seçerken de işi planlamadan yaptık. Bu sene kombineler satışa çıkarılırken o şehre özel çıkartılabilirdi. Şu an 5000 kişiye oynadığımız Zulimpiyat yerine İzmir'de her maç en az 30.000 bin kişiye oynayacağımıza eminim. Hem seyirci baskısı, hem iyi hava hem de iyi bir zemin. Bu sene Zulimpiyat sayesinde kaybedeceğimiz puanlarla şampiyonluğu kaçırdığımız zaman bunun tek sorumlusu bence bu stat seçimi yüzünden yönetim olacaktır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı riza calli

Kombinesi olan da maca gitmiyorki. Kombine alanların cogu seneye vodafone arena icin aldi. Ornek ben

Çevrimdışı SDemirsoy

''Beşiktaş'ta kaptan Tolga, Necip, Serdar ve Cenk, Futbol Şube Başkanı Ahmet Çebi’ye dert yanarken'' haberin daha burasını okurken bastım kahkayı zaten çok büyük olasılıkla yalan laf olsun diye yapılmış haber

evet yalan belli o cümleden  :icool: ama kombineli insanları da unutmamak gerekir oralara insanların gitmesi gelmesi zor otobüs mü kaldıracaklar ki  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Kombinesi olan da maca gitmiyorki. Kombine alanların cogu seneye vodafone arena icin aldi. Ornek ben
Biz Gidiyoruz  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haklısın dostum ben de aldım ama belli sebeplerden maça gidemiyorum veya gitmek istemiyorum hava şartlarından dolayı. Yönetime ayrıca kızgınım zaten Kale arkası olan kombinemi aynı şekilde Zulimpyat stadında kale arkasına denk getirdiği için. Bizim yönetim takımına sahip çıkan taraftarı her zaman olduğu gibi bu senede cezalandırdı. Burdan kendilerine tekrar teşekkür etmek istiyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Mantıken oradaki prekastların üsütünün bu şekilde oval olması gerekir. Ama öyle kavisli prekast hiç çarpmadı benim gözüme  :alala:
eski açık köşedekiler nasıl dı Abi ?  :alala:

Çevrimdışı CanEmre

Her işte olduğu gibi stat seçerken de işi planlamadan yaptık. Bu sene kombineler satışa çıkarılırken o şehre özel çıkartılabilirdi. Şu an 5000 kişiye oynadığımız Zulimpiyat yerine İzmir'de her maç en az 30.000 bin kişiye oynayacağımıza eminim. Hem seyirci baskısı, hem iyi hava hem de iyi bir zemin. Bu sene Zulimpiyat sayesinde kaybedeceğimiz puanlarla şampiyonluğu kaçırdığımız zaman bunun tek sorumlusu bence bu stat seçimi yüzünden yönetim olacaktır.
Yalnız bu sene Passolig faktörü de var. Geçen sene de Olimpiyattaydık sonuçta. Planlama yapıldıysa da yapılan hesabın tutmadığı bir gerçek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız bu sene Passolig faktörü de var. Geçen sene de Olimpiyattaydık sonuçta. Planlama yapıldıysa da yapılan hesabın tutmadığı bir gerçek.
Hava şartlarının bu sene çok daha zorlayıcı olacağı daha yaz aylarından belliydi. Ayrıca Olimpiyat stadını seçerken zemini Beşiktaş'lı uzmanlarca hiç denetlenmedi mi? Bir Allahın kulu çıkıp bu zeminde maç oynayamayız demedi mi merak ediyorum. Çok uçuk gelecek bu herkese belki ama kendi evimizdeki maçları rakip sahada oynamak bile daha mantıklı bu sene. Kendi evimizde deplasmandan beteriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı CanEmre

eski açık köşedekiler nasıl dı Abi ?  :alala:
alt katları gördük orada sadece. neyse kapalı üstün en üstlerini görünce netleşir  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Hava şartlarının bu sene çok daha zorlayıcı olacağı daha yaz aylarından belliydi. Ayrıca Olimpiyat stadını seçerken zemini Beşiktaş'lı uzmanlarca hiç denetlenmedi mi? Bir Allahın kulu çıkıp bu zeminde maç oynayamayız demedi mi merak ediyorum. Çok uçuk gelecek bu herkese belki ama kendi evimizdeki maçları rakip sahada oynamak bile daha mantıklı bu sene. Kendi evimizde deplasmandan beteriz.
evet olimpiyatın zemini konusunda gerekli bakım yapılmalıydı yani bunda sorumluluk kimde tam olarak bilmiyorum ama yönetimin bu konuyu takip etmesi gerekirdi sonuçta olimpiyatta oynayacağımız aylar öncesinden belliydi yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SDemirsoy

alt katları gördük orada sadece. neyse kapalı üstün en üstlerini görünce netleşir  :kop:
:D