Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6702456 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

radikal'in sıkıntısı ne? kime aittir neye hizmet eder bu dangalaklar?
yıllardır stad hakkında  bu tarz karalama kampanyası yürütüyorlar
Radikalın sıkıntısı stat yıkıldığından beri var Doğan Medya gurubuna ait karaktersizlik diz boyu

Çevrimdışı riza calli

Orada bir kaza yaşanmış ambulans la hastaneye kaldırılmış 3 gun hastanede kalmış. Kizdigimiz basin olmasa bunu ogrenemiyecektik.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Orada bir kaza yaşanmış ambulans la hastaneye kaldırılmış 3 gun hastanede kalmış. Kizdigimiz basin olmasa bunu ogrenemiyecektik.
O açıdan bakmamak lazım, gereken herşey yapılmış. Böyle bir olayı bile nereye getirdiklerine bakılırsa herşeyi ulu orta dile getirmemek gerekiyor. Bu stadın bitmemesi için veya zorluk çıkartılması için kuytuda köşede bekleyen onlarca çakal var..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

en küçük kazayı basına servis edemeyiz abi , adam 2 günde taburcu olmuş önemli bir şey yok.. o savunduğun basın şehit haberlerini bile vermiyor artık

Çevrimdışı ahmett.67

Çevrimdışı SDemirsoy

aslın da bunu biliyorduk bir kaç abi falan  duymuştuk abartılı bir şey olmadığı için bende söylemedim ama bu haber sitesi öyle bir abartıyor ki..

Çevrimdışı Efe

Kapalida solda en uste 1 prekast kaldi an itibariyle :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı forzatunga

Zaten biz neden öğrenelim ki ? Öğrendik ne oldu?  Herhalde şu  an ülkemizdeki inşaatlarda saat başı benzeri kazalar ne yazık ki yaşanıyordur.Onlar insan değil mi? Sadece Bizim stadın işçileri mi kıymetli ya da haber değeri taşıyor?
Burda biraz niyet okumak lazım radikal en başından beri kötü niyetli yaklaşıyor.

Çevrimdışı ahmett.67

en küçük kazayı basına servis edemeyiz abi , adam 2 günde taburcu olmuş önemli bir şey yok.. o savunduğun basın şehit haberlerini bile vermiyor artık
[/quote
Ağzından salyalar akarak şantiyede kaza olsa da haber yapsak, iyi sansasyon olur, diye bekleyen bir grup muhabir vardır kesinlikle. Hatta şantiyede çalışanlara bilgi sızdırmak için para bile verirler bunlar.

Çevrimdışı bangelero torpedo

normal taraftar koltuğumuz 44cm olacak,şu an için iki koltuğun orta noktaları arası 50 cm olarak görünüyor,yani 6 cm boşluk var Uefa en az 5 cm istiyor.
Bu arada Vip koltuklarımız 50 cm genişliğinde,koltukların orta noktaları arasıda 60 cm olacak.
Ahmet bilgiler için teşekkür ederim. O halde şöyle bir durum olacak...
42 bin kapasite için koltuklar arası 8 cm olacak şekilde montaj yapılsa (orta noktalar arası 52 cm), izin alındıktan sonra da bu mesafe 5 cm olacak şekilde revize edilse (orta noktalar arası 49 cm), her koltukta 3 cm, 15 koltukta 45 cm yani 1 koltuk kazanılır. 15 koltukta 1 koltuk % 6,6 kapasite artışı demektir. Bu da toplamda 44.772 kapasiteye artışı ifade eder.

Hesabımızı ilk montajda koltuklar arası 10 cm olarak revize edelim... Bu durumda 44+10=54-49=5 cm. Her koltukta 5 cm kazanılır, 44/5 = 9 koltukta bir koltuk kazanılır. Bu da % 11 kapasite artışı demektir. 42bin * % 11 = 46.6 bin yapar. Hilmi bunu sevdi...

Özetle, uefa standardı olan koltuklar arası mesafe 5 cm iken bizim stadtta koltuklar daha seyrek yerleştirilecek, 10 cm aralıklarla. Sonra izin alınırsa koltuklar sökülüp yeniden montajla saflar sıklaşacak kapasite 46.6 bin olacak.

Varsayımlara dayalı bu hesabın netleştirebilmek için prekast boylarına ihtiyaç var. O bilgi de birilerinde var, ama sanırım paylaşmak istemiyorlar  :tabe:

BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı Tolga 59

aslın da bunu biliyorduk bir kaç abi falan  duymuştuk abartılı bir şey olmadığı için bende söylemedim ama bu haber sitesi öyle bir abartıyor ki..

Bu muhabbet Aktar Abi tarafından gündeme getirildi hatta gece vakti kavga mı var orada dendi hatta timelapse tan bakarız denildi. Bu kadar büyütülecek bir şey olmadığını düşünüyorum.üç gün hastanede dinlendikten sonra eve gönderilmiş Fırat Günayer'de üç günden sonra işe başlamış diyor. Hangi gazeteci zararlı hangisi yararlı anlamak güç.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2014, 14:21:25 Tolga 59 ]

Çevrimdışı attila_metu

Öğrenmenin yolu bu mu biraderim?
Meşru mu kılar sallama haber yapmayı.
Doğru haber yapılsa emin ol buradaki kimse haberi yapana kızmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet olayın olduğu gün senin bir yorumun olmuştu, orda anladım bişi olduğunu ama sonradan sizden bir ses çıkmayınca unutuldu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Kapalida solda en uste 1 prekast kaldi an itibariyle :ebebe:
efe abi resim nasil eklerim..bu merakimi gidermem lazim projenin üstüne cizdim.. :D

Çevrimdışı sallapati

"yanıtla" tıkla

"Ekler ve diğer seçenekler" i tıkla.. resmi yükle

Çevrimdışı Efe

efe abi resim nasil eklerim..bu merakimi gidermem lazim projenin üstüne cizdim.. :D
Salla pati aciklamis :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Evet olayın olduğu gün senin bir yorumun olmuştu, orda anladım bişi olduğunu ama sonradan sizden bir ses çıkmayınca unutuldu.
Serhat abi Allah bütün işçilerimizi korusun kaza bela vermesin fakat şimdi öyle bir algı var ki bir işçimizin hafiften elinde kesik olsa ki o da olmasın inşallah bunu abartıp servis edecek çok insan var

Çevrimdışı riza calli

Malesef kazalar hep turkiye gibi yapalimda nasil olursa olsun mantığıyla yapılan ülkelerde oluyor.daha gecen 10 kisi öldü A.S. de.biz hala ust testere kirisletde neden 15 kişi calisiyo az daha cok diyoruz. Kesin yağmurlu bi günde kaza olmuştur

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

resimde cizdigim gibi..siyah olan yeri suanda yapildigi gibi basamak basamak iniyor..kirmizi noktalar cizdigim yer oval iniyor öyle nasil olacak diye merak ediyorum..yesilde koruyucu camlar o net belli..

Çevrimdışı SDemirsoy

resimde cizdigim gibi..siyah olan yeri suanda yapildigi gibi basamak basamak iniyor..kirmizi noktalar cizdigim yer oval iniyor öyle nasil olacak diye merak ediyorum..yesilde koruyucu camlar o net belli..
:alala: valla bişey anlamadım arka arkaya okudum ama tam olarak neyi sorduğunu çözemedim

Çevrimdışı Pençe1903

Valla allah razı olsun. Ben de bunu merak ediyordum ancak nasıl anlatayım diye düşünüyordum.

Çevrimdışı Efe

Moda bolumunude gormusunuzdur umarim eski acikta alt tarafta gosteriyor isiklar falan adriana lima yuruyor dikkatli bakin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

şu yalan haber yapanlara var ya acayip ayar oluyorum sadece beşiktaş için değil diğer takımlara da yapılsa ayar oluyorum, son 1 haftadır snijder hakkında çıkan haberler bile ne kadar cıvık laubali bir medyaya sahip oldugumuzu gösteriyor  :s20:

Çevrimdışı quentine83

çiçekler eski açığı yine tek seferde betonlamayacak anlaşılan .yarısını demirlediler yarısı kaldı.sinir ediyorlar beni.bide yeni açık ön tarafta en azından testere kirişlere kadar(3.kat)  çıkmalı 1 ayda yoksa zaman daralıyor.yılbaşına 3 ay kaldı...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı SDemirsoy

http://spor.haber7.com/besiktas/haber/1206090-surpriz-karar-besiktas-o-stada-tasiniyor
aha bi haber daha Ankara Stadını istiyormuş futbolcular ne alaka anlamadım olursa biz nası gidicez  :D