Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6703585 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Günaydın abi senin cevizli sucukların sayesinde güne çok zinde başlıyorum he bir de ballı çay başlı başına şifa zaten :) @aktar_ismail
Afiyet olsun, sana iyi bakmamız lazım yoksa millet fotoğraf krizine girer  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

abi bu ismini zikretmek istemediğim gazete bu stat yıkıldığından beri uğraşıyor hatırlayın yok tarihi eser bulundu yok dehlizler bulundu stat inşaatı duracak otopark değnekçileri var tamamen uydurma Beşiktaş Düşmanlığı yapan bir gazete ufak tefek kazalar olur şantiyedir Allah herkesi korusun büyük bir şey olmasın ufak bir haberi büyütüp olay etmek bizim basının geninde var

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Haldun

kimin nereden yalanladığından çok bu olayın gerçek olmadığına seviniyor bu haysiyet yoksunu basına da bir o kadar sövüyorum.
yalan haber yapan kişi kurum medya (Hakaret Yasak)₅ haysiyet yoksunu hafif kalmış biraz

Çevrimdışı ayayhan

yapan kişiye twitim dir

@ismailsaymaz beli kırılan adam şu an inşaata çalışıyor, tıp çok ilerledi hakikaten birde beyin nakli yapsalarda beyinsiz gaz. kurtulsak

Çevrimdışı Deniz

Bu gazetenin muhabiri bir faha tesislere girerse yaziklar olsun.surekli bizim hakkimida yalan haberler.yonetim acil aciklama yapip bu gazeteye dava acip cakal muhabitlerini de bir daha tesislere sokmamali.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

yapan kişiye twitim dir

@ismailsaymaz beli kırılan adam şu an inşaata çalışıyor, tıp çok ilerledi hakikaten birde beyin nakli yapsalarda beyinsiz gaz. kurtulsak
twitterdan baktım fotograflarına tam bir oto teyp hırsızı yüzünde 2 gram nur yok zaten

Çevrimdışı dropoon

beyler stadımızın kale arkası saha kenarı uzaklık mesafesine en yakın ölçülerde bildiğiniz bir stad var mı.

Çevrimdışı SDemirsoy

yapan kişiye twitim dir

adam feleket tellahı resmen bütün haberleri kötü içerikli iki kelam da ben ettim

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

adam feleket tellahı resmen bütün haberleri kötü içerikli iki kelam da ben ettim

Adam mı? Yaptığı bilinçli mide bulandırma eylemine bakacak olursak ortada adam göremiyorum.

Çevrimdışı Erdinç

Adam mı? Yaptığı bilinçli mide bulandırma eylemine bakacak olursak ortada adam göremiyorum.

%100  +1903    :claps: :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

:ok: doğru dedin Sezgin abi adam denmez bunlara

Çevrimdışı ahmetx

http://www.radikal.com.tr/turkiye/inonu_stadi_insaatinda_asansor_bosluguna_dusen_iscinin_beli_kirildi-1215362

Arkadaşlar bu haberin aslı Astarı varmıdır? Mabet bilgilendirirsen çok sevinirim.
bu haberlere dikkat arkası gelebilir,başkan oraya buraya dengesiz laflar söylemeye başladı.Özellikle bizde bir laf var bir deliyle bir de devletle uğraşılmaz diye,kesinlikle hükumeti karşısına alacak laflar etmemeli hele şu stadı bitirelim sonra ne diyeceksek diyelim ama şimdi değil. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

bu haberlere dikkat arkası gelebilir,başkan oraya buraya dengesiz laflar söylemeye başladı.Özellikle bizde bir laf var bir deliyle bir de devletle uğraşılmaz diye,kesinlikle hükumeti karşısına alacak laflar etmemeli hele şu stadı bitirelim sonra ne diyeceksek diyelim ama şimdi değil. :ok:

+1903

Çevrimdışı ACAB1903

Ülke olarak demir çelik sanayiinde pek de iyi durumda değiliz, Erdemir iyi kalite üretim yapıyor ama kapasite yetersiz kaldığından çelik yapılar için gereken malzemeler aşırı pahalı. Bunda ham madde sıkıntısıda büyük önem taşıyor istimlak ve benzeri sebepler yatırım desteğinin yeterli olmamasından dolayı Erdemirin şuan üretime başlatamadığı cevher çıkarma tesisi var

Ufak bi düzeltme yapayım.. inşaat demirleri İsdemir den gelir genelde. Erdemir yassı mamul üretir. İsdemir ise uzuncudur. İnşaat demiri, tren rayları, H-T profiller İsdemirin işi.

Çevrimdışı Efe

Bu gece yeni acik ve eski acikta tabla betonlarini gorebiliriz baya calisma var aksama kadar biter diye dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar günaydın,
Stad kapasitesiyle ilgili tartışmayı yeniden başlatmak istemiyorum, sonuçta soran olursa 42bin kişilik der geçeriz. :)
Gerekli izinlerin alındığını varsayarsak sanki kapasite bir miktar artacakmış gibi bir izlenim var bende, Necmi ve bjk_mabet'in konuşmalarından doğuyor bu izlenim tabi. Bitmiş bir stadın kapasitesi bi kaç şekilde artabilir, bunlardan zemin indirme ve tribün ekleme ihtimallerimiz olmadığı biliyoruz. Bu durumda sanırım kapasitemiz artması koltuk aralıklarının azaltılması ya da daha küçük koltuklar kullanılmasıyla olabilecektir. Bu durumda koltuk ihalemiz yapıldığına göre koltuk boyutlarımız belli. Koltuk arası mesafeler de sanırım çeşitli standartlarda bellidir. Prekastlarımız da takılıyor yani tribün boylarımız da belli. Bu durumda bu rakamlardan maksimum ulaşabileceğimiz kapasiteyi hesaplayabiliriz gibi. Prekast montaj planları da mevcut olduğu düşünüldüğünde Necmi ve bjk_mabet, ya da bu bilgiye sahip başka arkadaşlar; forumdan ya da özelden, stadımıza kaç metre prekast  takılacağını söyleyebilirler mi acaba?
Teşekkürler...
normal taraftar koltuğumuz 44cm olacak,şu an için iki koltuğun orta noktaları arası 50 cm olarak görünüyor,yani 6 cm boşluk var Uefa en az 5 cm istiyor.
Bu arada Vip koltuklarımız 50 cm genişliğinde,koltukların orta noktaları arasıda 60 cm olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

malum gazete Doğan medya gurubuna ait aylardır bizimle uğraşıyor  :akuma:

Çevrimdışı Deniz

Bir arkadasimdan duydum serdal adali stada yardim yapiyormus son 1 aydir dogrulugu var mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Su malum1903 u sevmem ama yine icimize su serpecek haberi onlar yapti  :claps:

Çevrimdışı SDemirsoy

Su malum1903 u sevmem ama yine icimize su serpecek haberi onlar yapti  :claps:
resmi açıklamayı bekliyorum bende

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Bir arkadasimdan duydum serdal adali stada yardim yapiyormus son 1 aydir dogrulugu var mi?

Eğer doğru haber değilse başkan bunu da duyarsa en sonunda 24lük nervürlü demiri eline alacak. :D

Çevrimdışı ahmetx

onu bilmemde Necmi abinin işareti , eski kaptan ve futbolcuların  durup dururken o şahsı ziyaretleri kimin yardım ettiğini gösteriyor. :biggrinking: