Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6705840 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Haldun

Eğer haber doğruysa şükredelim ki ölümlü kaza olmamış.
bel kırıklıgı ölmekten beter abi :(

Çevrimdışı SDemirsoy

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 29 Eylül 2014 Resimleri için Tıklayınız (63 Resim )  :busted_cop:

Çevrimdışı hzr3088

Vodafone Arena 29 Eylül 2014 Resimleri için Tıklayınız (63 Resim )  :busted_cop:

ellerine sağlık @mustafa_(87)
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Günaydın Mustafa, teşekkürler  :)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Bel kırılmasının acısını bilmiyorum belim kırılmadığı için Allah göstermesin de zaten. Tek temennim çivi bile batmasın kimsenin ayağına.

Çevrimdışı yigitcan1903

Eline sağlık Mustafa

İşçimize de Allah acil şifalar versin

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Mustafa çok teşekkür ederim iyi oldu sabah fotoğraf göndermen.

Çevrimdışı SDemirsoy

Mustafa Eline sağlık Kardeşim teşekkürler..

bu çıkış kapısı bir acayip olmuş sanki  :alala:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Günaydın Mustafa, teşekkürler  :)

Günaydın abi senin cevizli sucukların sayesinde güne çok zinde başlıyorum he bir de ballı çay başlı başına şifa zaten :) @aktar_ismail

Çevrimdışı SDemirsoy

konu dışı Hacıosman-Yenikapı metrosun da kaza var raydan çıktı metro yaralılar var Allah şifa versin.. bu istikameti kullanacakların dikkatine

Çevrimdışı Haldun

Bel kırılmasının acısını bilmiyorum belim kırılmadığı için Allah göstermesin de zaten. Tek temennim çivi bile batmasın kimsenin ayağına.
acısından dolayı değil abi her türlü kırıklık kaynıyor ama bel kırıklıgının tam randumanlı olması imkansıza yakın kırık kaynamıyor hiç kimse eskisi gibi olamıyor,aynen öyle inşallah bi daha yaşanmaz böyle şeyler

Çevrimdışı Efe

Eski acikta isler cok hizli bugun beton olursa gece sasirmasin kimse yeni aciktada beton yaklasti :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

millet eski açıga laf ediyor ama baya baya heybetli orası da

Çevrimdışı bangelero torpedo

Arkadaşlar günaydın,
Stad kapasitesiyle ilgili tartışmayı yeniden başlatmak istemiyorum, sonuçta soran olursa 42bin kişilik der geçeriz. :)
Gerekli izinlerin alındığını varsayarsak sanki kapasite bir miktar artacakmış gibi bir izlenim var bende, Necmi ve bjk_mabet'in konuşmalarından doğuyor bu izlenim tabi. Bitmiş bir stadın kapasitesi bi kaç şekilde artabilir, bunlardan zemin indirme ve tribün ekleme ihtimallerimiz olmadığı biliyoruz. Bu durumda sanırım kapasitemiz artması koltuk aralıklarının azaltılması ya da daha küçük koltuklar kullanılmasıyla olabilecektir. Bu durumda koltuk ihalemiz yapıldığına göre koltuk boyutlarımız belli. Koltuk arası mesafeler de sanırım çeşitli standartlarda bellidir. Prekastlarımız da takılıyor yani tribün boylarımız da belli. Bu durumda bu rakamlardan maksimum ulaşabileceğimiz kapasiteyi hesaplayabiliriz gibi. Prekast montaj planları da mevcut olduğu düşünüldüğünde Necmi ve bjk_mabet, ya da bu bilgiye sahip başka arkadaşlar; forumdan ya da özelden, stadımıza kaç metre prekast  takılacağını söyleyebilirler mi acaba?
Teşekkürler...
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimiçi Necmi

öyle bel kırıklığıyla sonuçlanan bir kaza olmadı şantiyeler kazaya en müsait iş alanları ve insan hatası faktörleri esas belirleyici unsur güvenlik kemerini takmaz düşer kask takmaz kafa yaralanmaları meydana gelir bu şekilde yüzlerce insanın çalıştığı bir iş yerinde her gün değişik kazalar olur bunların önlemini alamazsın uygulaman gereken prosedür vardır onu uygularsın ama işin ucu çalışanın dikkatine dayanıyor ve ülkemizde malesef çalışan emekçi bu konuda bilinçli değil kendilerine bir şey olmayacağını düşünüyor ve sen ne yaparsan yap uygulamıyorlar bizde bir sürü insan güvenlik kurallarına uymadığı için işden çıkarıldı. Tüm iş makineleri halatlar periyodik olarak bakıma alınıyor. belli aralıklarla bütün tehlikeli alanlar çevriliyor ama çevrilen yerler 1 haftada koparılıp atılıyor

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar günaydın,
Stad kapasitesiyle ilgili tartışmayı yeniden başlatmak istemiyorum, sonuçta soran olursa 42bin kişilik der geçeriz. :)
Gerekli izinlerin alındığını varsayarsak sanki kapasite bir miktar artacakmış gibi bir izlenim var bende, Necmi ve bjk_mabet'in konuşmalarından doğuyor bu izlenim tabi. Bitmiş bir stadın kapasitesi bi kaç şekilde artabilir, bunlardan zemin indirme ve tribün ekleme ihtimallerimiz olmadığı biliyoruz. Bu durumda sanırım kapasitemiz artması koltuk aralıklarının azaltılması ya da daha küçük koltuklar kullanılmasıyla olabilecektir. Bu durumda koltuk ihalemiz yapıldığına göre koltuk boyutlarımız belli. Koltuk arası mesafeler de sanırım çeşitli standartlarda bellidir. Prekastlarımız da takılıyor yani tribün boylarımız da belli. Bu durumda bu rakamlardan maksimum ulaşabileceğimiz kapasiteyi hesaplayabiliriz gibi. Prekast montaj planları da mevcut olduğu düşünüldüğünde Necmi ve bjk_mabet, ya da bu bilgiye sahip başka arkadaşlar; forumdan ya da özelden, stadımıza kaç metre prekast  takılacağını söyleyebilirler mi acaba?
Teşekkürler...
Kapasite artmayacak,açılışın ertesi yılı tadilat adı altında yapabiliriz diyor mabet
Açılışta neyse öyle kalır bence,en azından uzunca bir süre

Çevrimdışı Erdinç

Mustafa kardeşim emeğine sağlık. Bu arada emekçi kardeşimiz ile ilgili haber doğruysa ki umarım değildir acil şifalar diler bir daha tekrarlanmamasını temenni ederim.

Çevrimdışı bangelero torpedo

Kapasite artmayacak,açılışın ertesi yılı tadilat adı altında yapabiliriz diyor mabet
Açılışta neyse öyle kalır bence,en azından uzunca bir süre
İşte ben de yapılacak tadilatla ilgili soruyorum ya. Tadilatta değişebilecek tek şey bence koltukların yerleşim sıklığı ve/veya boyutu. Zemin indirip testere kirişleri uzatacak halimiz yok öyle değil mi.
BİRGÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLMASIN, BIRAKIN O AYRICALIK BİZDE KALSIN...

Çevrimdışı yigitcan1903

İşte ben de yapılacak tadilatla ilgili soruyorum ya. Tadilatta değişebilecek tek şey bence koltukların yerleşim sıklığı ve/veya boyutu. Zemin indirip testere kirişleri uzatacak halimiz yok öyle değil mi.
Evet yöntemi bariz zaten mabet de dile getirdi birkaç kere
Da sorun şu ki ben kısa vadede tadilat da yapılacağını düşünmüyorum

Çevrimdışı If Else

Eline sağlık @mustafa_(87). Benim eski açık açısını kaçırmışsın bugün  :D  3 gün öncesine göre benim hazırladığım "gif" açılarına göre çok bir değişim olmadığı için bugünlük gif hazırlamıyorum. Affola  :icool:
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!