Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6695242 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

artık ben geldim uğraşırım onlarla :) @Necmi abi ile görüşeyim detayları alayım abimden işe koyulayım
güncelleri e...sin den çıkardılar :) geri kalan coğrafya güzel türkçe güzel tarih entrikalarla dolu ama iyi mat yetişmesi zor 3-5 tane yaptım genel dökersek gayet iyi... bakalım sonuçlarda belli olacak
Hadi bakalım hayırlısı kazanırsan yerim bir kebabını :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

cumartesi olma sebebiyle bugün 20bin taraftar belkiyorum maçta
Yağmur var 13-14 bini görmez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Hadi bakalım hayırlısı kazanırsan yerim bir kebabını :D
ayıpsın istediğin kebap olsun

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı hzr3088

haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Deniz

selamlar

Amerikadan forumu takip eden karakartallar yazabilirmi..
Merhaba hoş geldiniz :) yılın 5 ayı New York City ,North Carolina,Florida dayim

Çevrimdışı Barış Hoca

Dünya gözüyle stadımızı gördüm, hacı olmuşum gibi hissediyorum. İstanbul'da yaşayan dostlar çok şanslılar.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Erdinç

bende geliyorum maça ufaklığıda getircem inşallah yollarda perişan olmaz çocuk.

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

2500 kart'a yükleme yapılmış diyor malum site  :s20: birde havadurumu raporu paylaşıyorlar resmen maça gitmeyin diye propaganda yapıyor adamlar

Çevrimdışı Caner

2500 kart'a yükleme yapılmış diyor malum site  :s20: birde havadurumu raporu paylaşıyorlar resmen maça gitmeyin diye propaganda yapıyor adamlar

Statta alıyor büyük çoğunluğu, daha bunun kombinelisi de var. Bugün hava güzel olsaydı 20-30 binin görürdü ama malum hava şartları en fazla 15.000 olur herhalde.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı sallapati

bugün eskişehirle değil.. yağmurla soğukla rüzgarla ve zeminle mücadele edeceğiz.. rüyamda gördüm dakika 86 maç skoru 0-0 dı.. sonra uyandım :D

Çevrimdışı ALI RIZA

bugün eskişehirle değil.. yağmurla soğukla rüzgarla ve zeminle mücadele edeceğiz.. rüyamda gördüm dakika 86 maç skoru 0-0 dı.. sonra uyandım :D
dostum ilgiyi buraya çeksek
http://besiktasarena.com/index.php?topic=533.msg69744;boardseen#new
olur mu sakıncası yoksa  :ok:

Çevrimdışı metin06carsi

Liverpol-Everton maçını izliyorum aklıma takıldı Liverpol stadının kale arkası ve kenarların tribüne uzaklığını bilen varmı adamlar sanki sahanın içinden izliyor maçı :)

Çevrimdışı Efe

Calismalar devam ediyor isciler azda olsa kamerada gorunuyorlar gece time lapse i izlemek lazim nasil bi calisma oldugunu ogrenmek icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak

Liverpol-Everton maçını izliyorum aklıma takıldı Liverpol stadının kale arkası ve kenarların tribüne uzaklığını bilen varmı adamlar sanki sahanın içinden izliyor maçı :)

Adamların yayıncı kuruluşu çok güzel açılardan çekim yapıyor, uzaklık pek fark etmeden hep o tarz görüş sağlıyorlar ama bir de bizimkine bakalım. Yıl olmuş 2014 hala tepeden çekim yapıyorlar :(

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

Yagmur durdu calismalar yeni acik ve eski acikta suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Biraz önce hava durumuna baktım arkadaşlar, maç saati rüzgar ve ve yağmur şiddetini azaltacakmış.

Çevrimdışı Burak Akay

Eski açıkda vinç çalışıyo prekast takılıyor olabilir sanki :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ZEKI

ysariusta

• Ziyaretçi

Dünya gözüyle stadımızı gördüm, hacı olmuşum gibi hissediyorum. İstanbul'da yaşayan dostlar çok şanslılar.
Allah kabul etsin,  :evillol:

Çevrimdışı Erol Akçınar

@yeniinonustadi twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı Barış Hoca

Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!