Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6695018 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yavvuzz

tribün dergi twitter  hesabındanmı aldın :)) benden önce davranmışsın

Biz avatar yapali yil oldu :) nese bu fotoda rant olayini kimin kovaladigi belli .. Baska lafa ne hacet ...

Çevrimdışı WarrChief

Biz avatar yapali yil oldu :) nese bu fotoda rant olayini kimin kovaladigi belli .. Baska lafa ne hacet ...

yalnız
süzer haric butun değişiklikler olagan seyler yani onlar sehirin gelişmesiyle orantılı sadece o rezil yapının boyunda problem var:(( aynısını simdi dediğimiz gibi aslantepede yapıyorlar

Çevrimdışı If Else

19-26 Eylül Bir Haftalık Eski Açık - Kapalı - Yeni Açık Değişimi (Gündüz Tekrarı)

Vodafone Arena İnşaatı Değişimi "gif"leri : http://besiktasarena.com/index.php?topic=890.0
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Sınav Bitti geldim Şimdi formda arada troller entrikalar film yıldızlar çıkmış sanki dava adamı SaLVaDoR geldi 7/24 tekrar sizlerleyim bana son 25 günü özet geçiniz

Çevrimdışı Caner

Sınav Bitti geldim Şimdi formda arada troller entrikalar film yıldızlar çıkmış sanki dava adamı SaLVaDoR geldi 7/24 tekrar sizlerleyim bana son 25 günü özet geçiniz

Hayırlı olsun dostum istediğin olur umarım.

Çevrimdışı Zoro

En sonunda siyah formayı alabildim. Şükürler olsun.

Çevrimdışı WarrChief

fatih dogan sorta extra bir sponsorluk geliceğni soyledi tvde büyük paraların oldugu bir anlasmaymıs :sevinc

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı sallapati

fatih dogan sorta extra bir sponsorluk geliceğni soyledi tvde büyük paraların oldugu bir anlasmaymıs :sevinc

şorta o kadar para verirler mi? firma belli mi?

Çevrimdışı kaanzor

Arkadaşlar tesviye betonu nedir

Zemini düzleştirmek için atılan beton diye biliyorum ama yanlış olabilir
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı hzr3088

nerde konuştu? kim olacak acaba.
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Zoro

Zemini düzleştirmek için atılan beton diye biliyorum ama yanlış olabilir
teşekkürler kardeş

Çevrimdışı ilhan

Hoşgeldin kardeşim. Umarım sınavın başarılı geçmiştir. Allah kalbine göre versin. Geçen 25 gün içerisinde de yeni bir çok üyemiz olduğu gibi bi kaç tane de kılçık çıkmadı değil ama burası BEŞİKTAŞ ARENA hiç bir güç bu ruha çamur atamaz.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı onder23

arkadaşlar konu dışı birşey sorcam kusura bakmayın
olimpiyat stadına şemsiye alınıyor mu yoksa şemsiyeler turnikelerde bırakılıyor mu?

Çevrimdışı Deniz

arkadaşlar konu dışı birşey sorcam kusura bakmayın
olimpiyat stadına şemsiye alınıyor mu yoksa şemsiyeler turnikelerde bırakılıyor mu?
Alırlar hocam yağmurlu havada almama lüksleri yok

Çevrimdışı Yakup

hayırlısı olsun artık. yeni hayata hoş geldin. git o kitapları işine yarayacak birine ver ben öyle yaptım çünkü temmuzda  :evillol: :evillol: :evillol:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı TURKahvesi

arkadaşlar bir şey soracağım

bugün çıkan bir haber dikkatimi çekti

haberin ana konusu stat tapusu ile ilgili

soracağım şey şu dünyada özellikle kalburüstü takımlar,camialarda (örn;Real Madrid,Barcelona,M.United,Juventus,B.Münih gibi takımlar) statlarının tapusu kendilerinin mi yoksa devletin mi (hani devletin derken bizdeki gibi şu kadar yıllığına kiralik falan)

bu konuda bilgisi olan lütfen aydınlatabilir mi bizleri şimdiden teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoşgeldin kardeşim. Umarım sınavın başarılı geçmiştir. Allah kalbine göre versin. Geçen 25 gün içerisinde de yeni bir çok üyemiz olduğu gibi bi kaç tane de kılçık çıkmadı değil ama burası BEŞİKTAŞ ARENA hiç bir güç bu ruha çamur atamaz.

artık ben geldim uğraşırım onlarla :) @Necmi abi ile görüşeyim detayları alayım abimden işe koyulayım

@SaLVaDoR nasıl geçti sınav ?
güncelleri e...sin den çıkardılar :) geri kalan coğrafya güzel türkçe güzel tarih entrikalarla dolu ama iyi mat yetişmesi zor 3-5 tane yaptım genel dökersek gayet iyi... bakalım sonuçlarda belli olacak

Çevrimdışı onder23

Alırlar hocam yağmurlu havada almama lüksleri yok

sağolasın hocam eyvallah olimpiyat yolları gözüktü bize

Çevrimdışı sallapati

cumartesi olma sebebiyle bugün 20bin taraftar belkiyorum maçta

Çevrimdışı WarrChief

şorta o kadar para verirler mi? firma belli mi?

nerde konuştu? kim olacak acaba.

a haberde soyledi arkadaslar bilmiyorumki ama paranın yuksek olması beni ilgilendirdi acıkcası:D

özgür dostum sormus demişki a class takımların stadları kime ait diye
benim bir donem takip ettiğimde soyle bir bilgiyle karsılasmıstım
real madride madridde baska bir alana arazi verilmesi dusunulmus ancak kabul gormeyince klup tarafından, bernabeunın arazisi genişletilmiş simdi burdan iki sonuc cıkıyor
ama bana gore dogru olanı su arazi devletin sadece bazı izinlerle arazinin genişletilmesi dusunuluyor kaldıki bununda sebebleri dunya sampiyonalarına katılımda bazı  maddelerin gecerli olması yani devletind estegi sozkonusu
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2014, 13:36:53 WarrChief ]

Çevrimdışı ilhan mansız

cumartesi olma sebebiyle bugün 20bin taraftar belkiyorum maçta
bir tanesi benim inşallah başka gelen var mı?