Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694633 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Şu fotoyu gördükçe süzere olan sinirim bir kat daha artıyor  :bandit:

Memleketin en güzel yerleri böyle yağmalandı ,halen de yağmalanıyor,çok üzülüyorum.Evveliyatında şehrin ortasında askeriye mi olur diyordum, şimdilerde iyi ki varmış diyorum aksi takdirde oraları da yağmalar ,gözlerimizi delip geçen çok katlı ucubeler dikermişiz.Bu arada bizim stadda gerçekten çevresiyle müthiş uyumluymuş yeni açık hariç
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Altuğ

selamlar

Amerikadan forumu takip eden karakartallar yazabilirmi..

@yoksul merhaba  :hosgeldin siz oralardan destek oldukça biz gururlanırız.

Çevrimdışı ahmetx

If Else Giflerin göre 1 haftada numaralı tarafında pek iş çıkmamış,eski açıkta ve yeni açığın numaralı tarafında gelişmeler gayet iyi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

@bjk_mabede sorular
1.koltuk renk dağılımında değişiklik olduğunu söyledin,yeni dağılım hakkında bilgi verir misin?
2.Çatı örtüsü malzemesi tam olarak ne olacak?Polikarbon ve ETFE olmadığı kesinleşti zannedersem.O halde PTFE nin hangi çeşidi diye sorabilirim.
3.Numaralıdaki vip koltukları localarda ki gibi deri mi olacak?
4.tribünlerin dışa bakan kısımları beton görünümlü mü kalacak yoksa küfeki rengine uyumlu boyanacak mı?
5.Üst kat tribünler sırasıyla16,23,29,23 koltuk sırası mı olacak yada en üst kısımlarda koltuk olmayıp 15,22,28,22 sıra mı kalacak?
Herkese iyi hafta sonu diliyorum,bol kalıplı bol betonlu bol prekastlı ve bol fotolu :ok:
[ Son Düzenleme: 27 Eylül 2014, 07:21:29 ahmetx ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Günün İlk Foto benden olsun Mabedimiz Olağan güzellikte ilerliyor uzun zaman takip etmemek böyle güzel gösteriyor heyecan bastı ve foto bakarken Kulağımda kartal gol gol sesi yankılanıyor Kapalının Bitişi prekaslar hızlı yerleşimi Eski açık numralıya doğru ilerleyişi numaralının yükselişi ve obitaş'ımızın süper muhteşem hızı yeni açık heybetiyle

Tüm Kartallara Günaydınlar....

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

eski açık bitince ordaki iş gücü numaralıya mı kaydırılacak bilen var mı ?

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın valla biz bu emekçilerin hakkını nasıl ödiyeceğiz bilmiyorum adamlar bu yağmurda karınca gibiler ne alıyolarsa helal olsun dibine kadar
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı testerekiriş

benim korkum geçtiğimiz bayram memleketlerine giden işçilerden dönmeyenler çok olmuştu (mabet söylemişti) inşallah bu bayram dönüşü çok kaybımız olmaz   :bandit: :bandit:
Bu Asla Veda Değil !

Çevrimdışı riza calli

Hürriyet gazetesinde ki habere gore 7000 kombine satmisiz  başkanın açıklaması. Ayrıca stat arazisinide satin almaj istiyormuş baskan .

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin bugun gunlerden Besiktask, emekcilerimiz yagmur dinlemeden calisiyorlar. Eski acikta tablayi hazirliyorlar

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Günaydın arkadaşlar... Yağmurda çalışan emekçilerimize de günaydın... Kazasız belasız bol betonlu prekastlı ve tabideee bol gollü galibiyet dilerim...
TURSAN

Çevrimdışı Erol Akçınar

bjk_mabet twitter hesabından alıntıdır.

Çevrimdışı melih

mabedimiz son 1 ayda baya stat şeklini aldı maşallah diyelim.
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın valla biz bu emekçilerin hakkını nasıl ödiyeceğiz bilmiyorum adamlar bu yağmurda karınca gibiler ne alıyolarsa helal olsun dibine kadar
Bayram kısa bu sefer ben çok fazla memleketine giden emekçi olacağını sanmıyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı CanEmre

Bayram kısa bu sefer ben çok fazla memleketine giden emekçi olacağını sanmıyorum..
Bayramda şu eski açık numaralı arasını halletseler. Temellerini atsalar, rampa sorunsalını bitirseler en güzel bayram hediyesi olurdu  :busted_cop:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı metin06carsi

Herkese günaydın, şu giflerde obitaşın hızını gördükçe umutlanıyorum son 2 ayda çok iyi bir hız yakaladılar bu hızla giderlerse ön tarafın kasım sonuna yada en geç yılbaşına yetişeceğini düşünüyorum en geç yılbaşında çatıya başlarız gibime geliyo  :icool:

Çevrimdışı ilhan mansız

Gunaydin bugun gunlerden Besiktask, emekcilerimiz yagmur dinlemeden calisiyorlar. Eski acikta tablayi hazirliyorlar
Emekçilerimiz yağmurda çalışıyorsa bizde yağmur çamur dinlemeden bu akşam maça gideceğiz inşallah. organizasyon var mı?

Çevrimdışı BULUT10

stadımız şekline gün geçtikçe kavuşuyor bunu sağlan tüm emekçilere selam olsun.Bugün günlerden Beşiktaş.Eskişehir karşılaşmasını unutmayalım

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

yeni açıkta sadece tribünlerle çatının takılacağı sütunlar yapılcak otopark sonra yapılcak o yüzden aralıkta biter otopark sonra isterse nisan ayında bitsin

Çevrimdışı Efe

Stadta calismalar numarali tabla ve yeni acik tablada suruyor yarin geceye kadar hazir olacaklar goruntuye gore hafta icide eski acik tabla ve numarali diger tabla bitecektir bayrama bunlar betonlanmis girilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmett.67

Stadta calismalar numarali tabla ve yeni acik tablada suruyor yarin geceye kadar hazir olacaklar goruntuye gore hafta icide eski acik tabla ve numarali diger tabla bitecektir bayrama bunlar betonlanmis girilir :)
Yağmurda bile çalışıyor olmaları, azim ve kararlılığı gösterir. Demek ki kaba inşaatı yıl sonuna kadar bitirmeye azmetmişler.. :claps:

Çevrimdışı ilhan mansız

Başkanımızın 9 ay önceki konuşması. nereden nereye. ibretlik.

Çevrimdışı Efe

Yağmurda bile çalışıyor olmaları, azim ve kararlılığı gösterir. Demek ki kaba inşaatı yıl sonuna kadar bitirmeye azmetmişler.. :claps:
zaten baskada care yok her yagmurda is durursa yaza anca biter kaba oyuzden kasim sonuna kadar baya bi kolaylamalari lazim ocakta cati takilmali
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KUMANOVALI

Abiler Hataylıyım. Uzun zamandır takip ediyorum forumu. Lise bitti üniversiteye hazırlanıyorum. Hergün dersaneden gelir gelmez forumu açıp 10-15 sayfaya gıdıp sırasına gore okuyorum yazdıklarınızı. Bu sene İstanbul da inşaat mühendisliğinde iyi üniversitelere puanım yetmesıne ragmen gıtmem. Fakat suan pısman gıbıyım sankı. Bana ınsaatı sevdırdınız. Sayenızde prekast, testere kiriş gro beton tabla gibi birçok şeyi öğrendim. Bu sene sonunda inşallah istediğim bölümü tutturup İstanbul'a gelecegım. Aılem soz verdı kombıne alacaklar bana. Sizleri çok seviyorum abilerim. Çok eski bir telefonum olmasından dolayı pek giriş yapamıyorum siteye fakat giriş yapmadan takip ediyorum. Allah tüm emekçilermizin emeklerini sizlerin emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah. Allaha emanet olun. Kendinize iyi bakın  :)

:hosgeldin
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com