Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677079 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

orada bazı sorunlar vardı numaralı da kaya problemleri yaşandı bayağı bir kazıkların oraya perde beton atıldı numaralı zemini biraz uğraştırdı zaman kaybettirdi ama bundan başka çare yoktu oraya kayanın kırılması kolay olmadı
haklısın öyle bir haber duymuştum zemın kaya cıkmıstı o zmanla bugünleri kıyaslayınca çok şükür iyi yol aldı stadımız yinede
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Deniz

orada bazı sorunlar vardı numaralı da kaya problemleri yaşandı bayağı bir kazıkların oraya perde beton atıldı numaralı zemini biraz uğraştırdı zaman kaybettirdi ama bundan başka çare yoktu oraya kayanın kırılması kolay olmadı
@SDemirsoy şu günlere bakınca nereden nereye diyoruz  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Afyon Kartalı

@SDemirsoy şu günlere bakınca nereden nereye diyoruz  :tabe:

Katılıyorum... Duygulandım bir an  :bawling:
TURSAN

Çevrimdışı FARUK

mesela bu fotograf nısan sonuna ait burda numaralının oradaki hafrıyat 1 haftada atılabılırdı bence 70000 kamyon atıldı bu neki çiçeklerin iş gücünden dolayı yada bizim maddi durumumuzdan dolayı bekletıldı bence yaklasık 6 ay oncesıne ait bi foto eger o zamanlarda numaralıya baslansaydı farklı bi firma tarafından ve çiçekler numaralıya harcadıgı iş gücünü eski acıga harcasaydı cok farklı olurdu tabiki daha dogrusunu bılen abılerım kardeslerım vardır.saygılar

hocam olay sadece hafriyat değilki ama
kuşakları atlıyorsun esas beklenen kuşakların atılması
ve orta kısımda perde şeklinde atıldı kazıklar oraya inemediği için kayadan dolayı

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

1940 lar 1950 ler teknolojisiyle yapılmış, 2 kişinin aynı anda tuvalete bile giremediği  (kapalı üst tuvaleti), giriş çıkışı ayrı bir eziyet olan ,depremde ne olacağını bilemediğimiz bir staddan;

Yepyeni bir inşaat anlayışıyla depreme dayanıklı sapasağlam,herşeyin son teknoloji kullanılacağı,hem cevreye hem dogaya saygılı,işçiye veya işverene katma değer sağlayan bir stad ,devletten 5 kurus para istenmeden herşeyiyle kendi imkanlarınla yapılmış, yapıldığında bölgenin görüntüsünü işleyişi her türlü değiştirecek ve örnek olacak bir yapıt.

Devletin  kulube madalya yollaması daha fazla teşvik etmesi gerekirken ,üstüne üstlük bir de dünya kalem zorluk çıkarması... Burası Türkiye

BU ÜLKEDE HİÇBİR BAŞARI CEZASIZ KALMAZ.

Çevrimdışı Burak Akay

8 ay önce canlı görme şansım oldu stadımızı yakında gelicem görünce diz çöker ağlarım herhalde  :bawling:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

hocam olay sadece hafriyat değilki ama
kuşakları atlıyorsun esas beklenen kuşakların atılması
ve orta kısımda perde şeklinde atıldı kazıklar oraya inemediği için kayadan dolayı
Evet numaralıda çok problem olmuştu.Hızlıyız ama nazar değmesin önümüzdeki sezona yetişsin tam anlamıyla başka bişey istemem.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı FARUK

Evet numaralıda çok problem olmuştu.Hızlıyız ama nazar değmesin önümüzdeki sezona yetişsin tam anlamıyla başka bişey istemem.

aynen kazasız belasız bitirelim yeni sezona önemli olan o

Çevrimdışı Necmi

aynı anda dedıysem nasıl obitaş bir zaman sonra girdi diğerleride aynı şekilde olabılırdı harfiyat atıldıkça başlanabilirdi benim kanaatim
zaten öyle yapıldı hafriyat kalkan yere temel betonu atıldı keyfi beklenen bir durum olmadı eski açık anıtların on metre yaklaşma yasağı olduğu için hafriyat alımı yapılamadı gecikti yeni açıkta belediye arazisinden geçiş vermediği için kapalı tarafındaki rampa indirilemedi gecikti numaralıda kaya çıktığı için uzun sürdü zaten toprağı indirildiği an temel betonu atıldı diğer tribünlerde hafriyat indiği an temel betonu atıldı @BJburak

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı iyimserure

Sezgin'in hesabına göre dökülecek olan beton miktarı: 30712 m3; Bu betonun 12880 (%41,9) m3'ünü Çiçekler, 17832 (%58,1) m3'ünü Obitaş dökecek. Yani Obitaşın işi çok daha fazla, kaba inşaatın bitişini ne taraf geciktirecek sorusunun cevabı da böylece verilmiş oldu

Çevrimdışı Burak Akay

@Necmi teşekkür ederim abi aydınlattığın için.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı toedeyou

Prekastcilar cosmus yine bayrama kadar kapalidan koseler haric cikarlar herlalde  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi teşekkür ederim abi aydınlattığın için.
plansızlıktan kaynaklanan bazı gecikmeler olmadı değil tabi bu benim fikrimce bir birbuçuk ay geriden geliyoruz ama kabul edelim firmalar çok büyük özveriyle çalışıyorlar gecikmeler aslında bitiş tarihini geriye atmıyor gibi görünüyor ilk başladığında benim kafamda bitiş 2015 nisan mayıs ayları gibiydi belki en fazla temmuz olur bu

Çevrimdışı dropoon

plansızlıktan kaynaklanan bazı gecikmeler olmadı değil tabi bu benim fikrimce bir birbuçuk ay geriden geliyoruz ama kabul edelim firmalar çok büyük özveriyle çalışıyorlar gecikmeler aslında bitiş tarihini geriye atmıyor gibi görünüyor ilk başladığında benim kafamda bitiş 2015 nisan mayıs ayları gibiydi belki en fazla temmuz olur bu

aynen necmi abi. bende plansızlıktan yada daha halledilebilir sebeplerden dolayı 1.5 - 2 ay geriden geldiğimizi düşünüyorum. büyük sütunların betonlaması uzun sürüyor o beni endişelendiriyor sadece.

Çevrimdışı TURKahvesi

Necmi abi şuna plansızlık demeyelim de hani gecikmeler olacaktır mutlaka

o bölge zor bir lokasyon yeri bunu gayet sende bende hepimiz biliyoruz

planlanmış bir inşaatta bile gecikmeler oluyor farklı farklı sebeplerden olsa dahi

bunu görüyoruz inşaat yapılan yerlerde bu durum bile inşaat sektörünün doğasında olan bir hadisedir

dünya kadar hafriyat alındı işin en büyük noksanlığı burada

yoksa düz bir zeminde olsaydı şu anda takım,taraftar statta mutlu mesut bir şekilde yerlerini alıyordu.

Çevrimdışı Geovani

Biz o zor lokasyon zor mali şartlar altında ve türlü zorluklar çıkarılmasına rağmen 32 binlikadar stadı yıktık...Bu tabloya rağmen stadının oldukça hızlı yükseliyor..tüm çalışanların ellerine emeklerine sağlıklı kaldı azzzz.iyide bitince bu boşluğu neylen doldurucaz....ve stad ne güzel dostlukların doğmasına vesile oldu...ARENA KARTALLARI ESKİ AÇIKTA ÇOĞALARAK BEŞİKTAŞIMIZIN YANINDA OLACAK...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Şöyle bi kaç foto olsa öğlen öğlen ne iyi giderdi hem stad içinden hem panoramik  :super: :super: :super:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Çevrimdışı dropoon

prekastlar yataya gıdıyo bugun baya iş bitmiş gibi bi piskoloji yaptı bende. operatör herhalde foruma üye okumuş hızlanmış :busted_cop:

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi şuna plansızlık demeyelim de hani gecikmeler olacaktır mutlaka

o bölge zor bir lokasyon yeri bunu gayet sende bende hepimiz biliyoruz

planlanmış bir inşaatta bile gecikmeler oluyor farklı farklı sebeplerden olsa dahi

bunu görüyoruz inşaat yapılan yerlerde bu durum bile inşaat sektörünün doğasında olan bir hadisedir

dünya kadar hafriyat alındı işin en büyük noksanlığı burada

yoksa düz bir zeminde olsaydı şu anda takım,taraftar statta mutlu mesut bir şekilde yerlerini alıyordu.
söyledim benim fikrimce diye yoksa işin özelini bilmiyoruz benim plansızlık olarak gördüğüm belki zorunluluktur mesela eski açık rampayı indirme durumu uzun süredir vardı yeni açık rampa alınmadan o yol uygun hale getirilirdi yapılmadı bu güne bırakılması işi sekteye uğratır ve uğrattıda hala çok iş var rampada eski açıkta öyle hafriyat indirilir eski açık tek partide çiçeklere verilseydi sahaya yayılıp daha hızlı yapardı ama gıdım gıdım ilerlediler belki zorunluluktu ama bence bir adım sonrasını görememektir ekim ayında kabayı bitireceğiz diyen adamın planı olduğuna pek emin olamıyorum şimdi burda yazamayacağım bir çok plansızlıkta var bilenlerde görüyordur ama tabiki hepsi şantiye idaresiyle ilgili değil yönetiminde bu işte payı var
artı mali durumunda payı var düşünün kapalıda üt kat testere kalıpları birbuçuk ay beklendi ve iş gecikti bunun adı plansızlıktır birde hatalı geldi geri gitti tekrar hatalı geldi buda iş bilmezlik oluyor malesef şantiyede proje müdürün çok iyi olmazsa o şantiyede işler sağlıklı yürümez bizdede olan bu ihsan bey bu konuda yetkin değil onun altına mutlaka iyi bir proje müdürü almaları gerekirdi obitaşta şantiye şefinin değişmesinin işe etkisini görüyorsunuz bunu birde bütünde böyle olduğunu düşünün

Çevrimdışı Fatih Akyıldız

Gökhan Türkmen instagram hesabından alıntıdır

Yeni açık tablaya beton dökülüyor. :ok:

Çevrimdışı WarrChief

dun eski acıktaki bir sorundan bahsetti ihsan coskun
 nedir o ve neden bu sureci ileri atıyor??

Çevrimdışı LVNT.GEMICI