Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676049 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın millet

Başta @Efe kardeşim olmak üzere kameradan gördükleri şeyleri burada paylaşarak inşaat hakkında anlık bilgi veren herkese teşekkürler.

enerjiniz bol olsun
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

o iş Bence belliydi zaten Başakşehir de oynayacağız Başkan Fikret Orman Başbakan yrd. Yalçın Akdoğanla görüştüğün de o işi bitirdi bence @Deniz
klasik Türkiye,stad izni için başbakan yardımcısıyla görüşüyoruz,hey Allahım ne alakası var stad ve başbakan yardımcısı.Aslında bu durum şunu gösteriyor Göksel Gümüşdağ bu durum  beni aşar beyefendi hazretlerine sormamız lazım demiş.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 11:28:26 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

O değil mabet :tabe:
şimdi birçok camii kabeye doğru yapılmamış google earthden bakabilirsiniz, ama o camiilerde namaz kılanlar niyet ediyor döndüm kıbleye kıblem kabe diye allah kabul etsin, bizimkide o hesap mabet niyetine paylaştım :):):) odur yada değildir.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ayayhan

KONU DISI : http://besiktasarena.com/index.php?topic=894.new#new

semtimizin eski resimleri ve seref bey stadi ile ilgili gorseller sizde de varsa ekleyiniz.
Su anda insaatimizin yapildigi  alan ve dolmabahce sarayi ve yikilan tiyatro binasi
saray ahırı ozaman atlar koşuyomuş şimdide bizim futbolcular koşuyor ::))

Çevrimdışı SDemirsoy

Vodafone Arena 24.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı WarrChief

hersey iyi güzel
 peki bu sutunların kaplamaları maçların oynanacagı vakite kadar hallolurmu?? olmadıgını dusundugumuzde 40bin kişiyi orada bulundurmak bir risk değilmi bozmazlarmı onlar??

Çevrimdışı ayayhan

hersey iyi güzel
 peki bu sutunların kaplamaları maçların oynanacagı vakite kadar hallolurmu?? olmadıgını dusundugumuzde 40bin kişiyi orada bulundurmak bir risk değilmi bozmazlarmı onlar??
çatı montajı 3 ay sürücek aynı zamnada başlansa biter bence çünki bir doğu ve kuzeyde uzun sutunlar var diyerleri kısa

Çevrimdışı Serkan7738

hersey iyi güzel

bozmaktan kastınız nedir

Çevrimdışı berk_bjk

Bana nedense Obitaş üst testere kirişlerini hızlı yapacak gibi geliyor.  :icool:

Çevrimdışı WarrChief

bozmaktan kastınız nedir

üstüne birseyler yazmaktan,iskelelerin kurulu olmasından dolayı bir risk dahada sayılabilir

sonucta her seviyeden insan geliyor
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 11:49:03 WarrChief ]

Çevrimdışı Serkan7738

üstüne birseyler yazmaktan,iskelelerin kurulu olmasından dolayı bir risk dahada sayılabilir

sonucta her seviyeden insan geliyor

herhangi bir iskele kuruluyken zaten inşaat bitmemiş sayılıyor ve içeri taraftan alınmıyor o yönden sorunumuz yok bitmeden açılmaz üzerine birşeyler yazmaya gelince onu yazacak kişi zaten betonda olsa üstünde küfeki taşıda olsa yazar maalesef aramızda bunlardan çok var engelleyemiyoruz

Çevrimdışı Efe

İşciler ogle arasina giriyor hepsi sahadan cikmaya basladilar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Bence stadımıza baslanırken 4 inşaat fırmasına ihale verilmeliydi 4 tribün aynı anda başlanıp ilerleseydik şimdiye çok yol katetmiştik benim fikrim...
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Deniz

Bence stadımıza baslanırken 4 inşaat fırmasına ihale verilmeliydi 4 tribün aynı anda başlanıp ilerleseydik şimdiye çok yol katetmiştik benim fikrim...
Binlerce kamyon hafriyat varken 4 tribünü nasıl başlatacaktık hocam ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

Ozamanlardaki hafriyatı atladınız sanırım

Çevrimdışı Burak Akay

Binlerce kamyon hafriyat varken 4 tribünü nasıl başlatacaktık hocam ?
aynı anda dedıysem nasıl obitaş bir zaman sonra girdi diğerleride aynı şekilde olabılırdı harfiyat atıldıkça başlanabilirdi benim kanaatim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

KONU DISI : http://besiktasarena.com/index.php?topic=894.new#new

semtimizin eski resimleri ve seref bey stadi ile ilgili gorseller sizde de varsa ekleyiniz.
Su anda insaatimizin yapildigi  alan ve dolmabahce sarayi ve yikilan tiyatro binasi
yıkılan tiyatro binası hangisi Zeki abi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

aynı anda dedıysem nasıl obitaş bir zaman sonra girdi diğerleride aynı şekilde olabılırdı harfiyat atıldıkça başlanabilirdi benim kanaatim
Hocam hafriyat temizlendikçe işler ihale edildi ve başlandı sadece hafriyat da değil yüzlerce kazık çakıldı onlar bitmeden inşaatların başlaması mümkün değildi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar herhalde verilmiştir de görmeyen arkadaşlar olabilir, dünki yayının videosu.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/vodafone-arena-yukseliyor

Çevrimdışı FARUK

Gökhan Türkmen instagram hesabından alıntıdır

Çevrimdışı Burak Akay

mesela bu fotograf nısan sonuna ait burda numaralının oradaki hafrıyat 1 haftada atılabılırdı bence 70000 kamyon atıldı bu neki çiçeklerin iş gücünden dolayı yada bizim maddi durumumuzdan dolayı bekletıldı bence yaklasık 6 ay oncesıne ait bi foto eger o zamanlarda numaralıya baslansaydı farklı bi firma tarafından ve çiçekler numaralıya harcadıgı iş gücünü eski acıga harcasaydı cok farklı olurdu tabiki daha dogrusunu bılen abılerım kardeslerım vardır.saygılar
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı SDemirsoy

mesela bu fotograf nısan sonuna ait burda numaralının oradaki hafrıyat 1 haftada atılabılırdı bence 70000 kamyon atıldı bu neki çiçeklerin iş gücünden dolayı yada bizim maddi durumumuzdan dolayı bekletıldı bence yaklasık 6 ay oncesıne ait bi foto eger o zamanlarda numaralıya baslansaydı farklı bi firma tarafından ve çiçekler numaralıya harcadıgı iş gücünü eski acıga harcasaydı cok farklı olurdu tabiki daha dogrusunu bılen abılerım kardeslerım vardır.saygılar
orada bazı sorunlar vardı numaralı da kaya problemleri yaşandı bayağı bir kazıkların oraya perde beton atıldı numaralı zemini biraz uğraştırdı zaman kaybettirdi ama bundan başka çare yoktu oraya kayanın kırılması kolay olmadı