Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675779 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ayayhan

bu fışkırtıcının bir ismi yokmu herhalde bu işi yapan fışkırtıcı demiyordur bu alete

beton pompasıymış bu :))
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 09:36:26 ayayhan ]

Çevrimdışı ahmetx

@Sezgin Cengiz teşekkürler emeğin için,bu arada yurt dışında neredesin?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı ZEKI

bu fışkırtıcının bir ismi yokmu herhalde bu işi yapan fışkırtıcı demiyordur bu alete

bu @kcptl kardesimizin taktigi bir isimdi ... mesela birde kucuk eniste var  artik onu goremez olduk. Gören olursa onunda fotografini cekerse iyi olur

Çevrimdışı Serkan7738

püskürteç diyolar  :D :D

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Numaralı da hala beton dökümü devam ediyor.

Maşallah

Stad bitince neyle meşgul olucaz bilemiyorum.

Umarım allah yardım ederde bir de basket salonu yaparız.

Çevrimdışı ayayhan

Numaralı da hala beton dökümü devam ediyor.

Maşallah

Stad bitince neyle meşgul olucaz bilemiyorum.

Umarım allah yardım ederde bir de basket salonu yaparız.

BEKOARENA kapalı spor salonuyla idare edicez :))

Kapalı inşaatı 20 aralık

Eski açık  18 şubat

Yeni açık 20 mart

Sezgin Cengiz Bey'in dün verdiği bilgiler;

Yeni Açık Toplam Beton  = 47500m3
Yeni Açık Dökülen Beton = 29668m3

Eski Açık Toplam Beton  = 31500m3
Eski Açık Dökülen Beton = 21,317m3

Numaralı Toplam Beton  = 16000m3
Numaralı Dökülen Beton =  8303m3

Kapalı Toplam Beton      = 13150m3
Kapalı Dökülen Beton     = 13150m3

Bu durumda;

Çiçekler'in sorumluluğunda olan toplam 60650m3 betonun 47770m3'ü dökülerek işin %70,52'si,
Obitaş'ın sorumluluğunda olan toplam 47500m3 betonun 29668m3'ü dökülerek işin %62,46'sı
imal edilmiştir. Stadın kaba inşaatı ise toplamda 108150m3 betonun 72438m3'ü dökülerek kaba inşaatın % 67'si tamamlanmıştır.
---------------------------------------------------------------------------

Obitaş inşaata daha geç başlamasına rağmen, rampa gibi büyük bir sorun nedeniyle alanın tamamına yayılamamış olmasına rağmen, daha teknik ve zorluk bir iş gerektiren iş yapmasına rağmen ay başına ortalama aynı miktarda beton dökmüş. Zaman bölü dökülen beton miktarına baktığımızda aslında obitaş ile çiçekler inşaat hızları kesinlikle aynı. Ayrıca obitaş stadın %43'ünü yapıyor tezi tamamen doğru. Daha önce yeni açık kapalının 3 katı diyordum yanılmışım aslında 3,5 katıymış  :evillol:

Bu verilere göre sizlerin yorumunu alabilir miyiz @Oktay @SDemirsoy @mustafa_(87):D

[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 10:14:03 aktar_ismail ]

Çevrimdışı ahmet türker

Herkese merhaba. Ben şu beton metrajını yazayım da sözüm havada kalmasın. :) Kaç gündür nete giremiyorum niyetlensem de, geciktiğim için bekleyenlerden özür dilerim.

Bu durumda;

Çiçekler'in sorumluluğunda olan toplam 60650m3 betonun 47770m3'ü dökülerek işin %70,52'si,
Obitaş'ın sorumluluğunda olan toplam 47500m3 betonun 29668m3'ü dökülerek işin %62,46'sı
imal edilmiştir. Stadın kaba inşaatı ise toplamda 108150m3 betonun 72438m3'ü dökülerek kaba inşaatın % 67'si tamamlanmıştır.
herkese günaydın  :) eline emeğine sağlık değerli kardeşim. :)

Çevrimdışı onurt

obitaş bayram sonrası hız açısından iyi gidiyor. işçilikleri de baştan beri gayet güzel gözüküyor.
ancak daha hiç testere kiriş yapmadılar. testere kirişler vakit alıyor, üretimde sıkıntı çıkarıyor ve hava muhalefetinden etkileniyor.
burada gösterecekleri hız ve kalite performansı kaba inşaatın bitiş süresini de etkileyecek.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 10:21:45 onurt ]
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

Kapalı inşaatı 20 aralık

Eski açık  18 şubat

Yeni açık 20 mart

Sezgin Cengiz Bey'in dün verdiği bilgiler;

Bu durumda;

---------------------------------------------------------------------------

Obitaş inşaata daha geç başlamasına rağmen, rampa gibi büyük bir sorun nedeniyle alanın tamamına yayılamamış olmasına rağmen, daha teknik ve zorluk bir iş gerektiren iş yapmasına rağmen ay başına ortalama aynı miktarda beton dökmüş. Zaman bölü dökülen beton miktarına baktığımızda aslında obitaş ile çiçekler inşaat hızları kesinlikle aynı. Ayrıca obitaş stadın %43'ünü yapıyor tezi tamamen doğru. Daha önce yeni açık kapalının 3 katı diyordum yanılmışım aslında 3,5 katıymış  :evillol:

Bu verilere göre sizlerin yorumunu alabilir miyiz @Oktay @SDemirsoy @mustafa_(87):D

ben sadece fotolar hakkında yazacağım. aslında her tribünün başlangıçtan bitişine kadar olan aşama fotolarını o tribünün içinde bir yerlerde kolaj olarak yönetim koysa güzel durmaz mı ?  :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

obitaşın bayram sonrası hız açısından iyi gidiyor. işçilikleri de baştan beri gayet güzel gözüküyot.
ancak daha hiç testere kiriş yapmadılar. testere kirişler vakit alıyor, üretimde sıkıntı çıkarıyor ve hava muhalefetinden etkileniyor.
burada gösterecekleri hız ve kalite performansı kaba inşaatın bitiş süresini de etkileyecek.

Normal testere kirişleri hemen yapıyorlar, hiç zorluk çekmiyorlar fakat üst kat testere kirişleri yapmak çok zor. Diğer tribünler kadar kolay olsaydı çoktan bitirmişlerdi yani. Burada iki firma kesinlikle aynı işi yapmıyor.

9 ayda stadın %67'si tamamlanmış yani aynen bu hızı devam ettirirsek ocak ayında bu iş biter.
1 senede böyle zor bir alanda, zor bir stat inşaatını bizlere teslim edecekleri için Çiçekler İnşaat ve Obitaş firmalarına teşekkür ederiz, helal olsun.  :ok:
Keyfimize bakalım beyler  :sevinc

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Normal testere kirişleri hemen yapıyorlar, hiç zorluk çekmiyorlar fakat üst kat testere kirişleri yapmak çok zor. Diğer tribünler kadar kolay olsaydı çoktan bitirmişlerdi yani. Burada iki firma kesinlikle aynı işi yapmıyor.
Hep diyorum yine diyeceğim daha obitaşın bir tane testere kirişi yaptığını görmedik. Kaba inşaatın en zor kısmı da burası. Kış aylarına gireceğimizi düşünürsek obitaş'ın yeni açığı mart ayından önce bitirmesi imkansız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

@aktar_ismail abi okudum yazını bence artık hiç tartışmaya gerek yok :) stadımız için iki firmamız da elinden geleni yapıyor Allah kaza bela vermeden yuvamızı bitirmeyi nasip etsin diyorum ben :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Hep diyorum yine diyeceğim daha obitaşın bir tane testere kirişi yaptığını görmedik. Kaba inşaatın en zor kısmı da burası. Kış aylarına gireceğimizi düşünürsek obitaş'ın yeni açığı mart ayından önce bitirmesi imkansız.
bence imkansız değil Serhat abi kış ayına girdik diye inşaat geçen seneki gibi ufak tefek yağmurlar da falan duracağını zannetmiyorum ben

Çevrimdışı yavvuzz

en kötü çiçeklerden adam istihdam ederler , bi şekilde bu stadın kabası 2015 e kadar bitmeli...

Çevrimdışı Deniz

Bu arada Abdullah avci Besiktasin basaksehirde oynamasina sicak bakiyorum demis.eskisehir macindan sonra basaksehirdeyiz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Bu arada Abdullah avci Besiktasin basaksehirde oynamasina sicak bakiyorum demis.eskisehir macindan sonra basaksehirdeyiz
inşallah harika olur  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bence imkansız değil Serhat abi kış ayına girdik diye inşaat geçen seneki gibi ufak tefek yağmurlar da falan duracağını zannetmiyorum ben
Ben de öyle umut ediyorum ama baya bi testere kirişi işi var ve Çiçekler kadar tecrübeli değiller işin bu tarafında. Durmadığı sürece bence o süre öne gelir ama kış koşulları etkilerse çatı için beklememiz gerekebilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

en kötü çiçeklerden adam istihdam ederler , bi şekilde bu stadın kabası 2015 e kadar bitmeli...
Mantıklı olan bu zaten. Mabet daha iyi bilir gerçi :) Bi bilene danışmak lazım  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

o iş Bence belliydi zaten Başakşehir de oynayacağız Başkan Fikret Orman Başbakan yrd. Yalçın Akdoğanla görüştüğün de o işi bitirdi bence @Deniz

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

arkadaşlar birazdan mabeti deşifre edeceğim  :super: :super: :super: :super:
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Efe

Numralida perde betonu baslamis yeni acik geceye kadar surebilir yarin aksamda numarali loca tablasi betonlanabilir eski acik tablayida hazirlayabililer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

KONU DISI : http://besiktasarena.com/index.php?topic=894.new#new

semtimizin eski resimleri ve seref bey stadi ile ilgili gorseller sizde de varsa ekleyiniz.
Su anda insaatimizin yapildigi  alan ve dolmabahce sarayi ve yikilan tiyatro binasi