Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676132 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Teşekkür ederim Necmi abi.
Tam deli işi yapmışsın :D kaç saat uğraştın buna :iscrewy:

Çevrimdışı Geovani

@Sezgin Cengiz yoksun kardeşim özlettin emeğine sağlık..seni de bekliyoruz maçlara...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Necmi

@Sezgin Cengiz evet ya soğuk havalar geldi sensiz olmaz geleceğin zaman haber verde maç gidelim passo kartınıda çıkartki başka türlü olmuyor K Erciyes maçı geçen sene seyrettiğim en soğuk havadaki maçtı :evillol:

Çevrimdışı Caner

Herkese merhaba. Ben şu beton metrajını yazayım da sözüm havada kalmasın. :) Kaç gündür nete giremiyorum niyetlensem de, geciktiğim için bekleyenlerden özür dilerim.

Yeni Açık Toplam Beton  = 47500m3
Yeni Açık Dökülen Beton = 29668m3

Eski Açık Toplam Beton  = 31500m3
Eski Açık Dökülen Beton = 21,317m3

Numaralı Toplam Beton  = 16000m3
Numaralı Dökülen Beton =  8303m3

Kapalı Toplam Beton      = 13150m3
Kapalı Dökülen Beton     = 13150m3

Bu durumda;

Çiçekler'in sorumluluğunda olan toplam 60650m3 betonun 47770m3'ü dökülerek işin %70,52'si,
Obitaş'ın sorumluluğunda olan toplam 47500m3 betonun 29668m3'ü dökülerek işin %62,46'sı
imal edilmiştir. Stadın kaba inşaatı ise toplamda 108150m3 betonun 72438m3'ü dökülerek kaba inşaatın % 67'si tamamlanmıştır.

Abi emeğine sağlık.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Tam deli işi yapmışsın :D kaç saat uğraştın buna :iscrewy:

Abi baştan savma olmasın ve gerçeğe en yakın değerler olsun diye ebatların milimetrelerini bile ciddiye alarak hesap yaptığım ve çizimlerde bir çok değişiklik yaptığım için günde ortalama 2 saatimi aldı. 10 gün sürdü. Toplamda 18-20 saat uğraşmış oldum.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz yoksun kardeşim özlettin emeğine sağlık..seni de bekliyoruz maçlara...

Ben de sizleri özledim inanın ki. 1 ay sonra Türkiye'deyim 1 haftalığına, görüşmek isterim mutlaka. :ok:
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 02:58:53 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

@Sezgin Cengiz evet ya soğuk havalar geldi sensiz olmaz geleceğin zaman haber verde maç gidelim passo kartınıda çıkartki başka türlü olmuyor K Erciyes maçı geçen sene seyrettiğim en soğuk havadaki maçtı :evillol:

Necmi abi geldiğimde mutlaka haber veririm. K Erciyes maçında yediğimiz soğuk Erciyes Dağı'nın zirvesinde bile yoktur sanırım. :)

Abi emeğine sağlık.

Teşekkür ederim kardeşim. :ok:
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 03:00:47 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi geldiğimde mutlaka haber veririm. K Erciyes maçında yediğimiz soğuk Erciyes Dağı'nın zirvesinde bile yoktur sanırım. :)

tamam haber bekliyorum :ok:

Çevrimdışı auysal4

Herkese Merhaba
Daha once sorulmustur belki ama stadyumda anliyamadigim bir iki nokta var simdi Mustafanin sitesinde maketide detayli inceleyince .
1-Stadta giseler nerde olucak. Yani ben biletimi nerde okutup gecicem. eski stada 1 kez gittim ve daha once gittigim butun stadlarda Bursa Ataturk, Etihad ,Wembley ,Emirates.. bi bileti okutur turnikeden gece , sonrada bi o da gibi bi yere gecer ordanda bi kapidan tiribune geceriz . burda nasil olucak

2- birinci soruyla hemen hemen ayni , alt tribunlerde tamam yine ust tribunlerde bi bekleme salonu , kafelerin oldugu yer vb yok gibi , kapalida mesela tribunden ciktiniz direk disarida gibisiniz , kolonlarin oldugu yerdesinizi , kisin nasil olucak ? veya asiri yagmurda ruzgarda trbiundede islanicaksiniz tribunun arkasinda prekastlarin altinda da ( ruzgar ve yagmur olursa mesela ) Soylemesi ayip gecenlerde Etihad stadinda mac izlerken sirilsiklam oldum ve lounge kismina gittim biraz , ciktigimda karsimda bufeler , ekranlar , wc ler wesaire vardi , tribune gore daha sicakti orasi , simdi kapalinin ustunde ayni durum olursa nasil olucak direk kolonlarin oldugu yere mi cikicaz yani ?

Tesekkurler .

Çevrimdışı Necmi

Herkese Merhaba
Daha once sorulmustur belki ama stadyumda anliyamadigim bir iki nokta var simdi Mustafanin sitesinde maketide detayli inceleyince .
1-Stadta giseler nerde olucak. Yani ben biletimi nerde okutup gecicem. eski stada 1 kez gittim ve daha once gittigim butun stadlarda Bursa Ataturk, Etihad ,Wembley ,Emirates.. bi bileti okutur turnikeden gece , sonrada bi o da gibi bi yere gecer ordanda bi kapidan tiribune geceriz . burda nasil olucak

2- birinci soruyla hemen hemen ayni , alt tribunlerde tamam yine ust tribunlerde bi bekleme salonu , kafelerin oldugu yer vb yok gibi , kapalida mesela tribunden ciktiniz direk disarida gibisiniz , kolonlarin oldugu yerdesinizi , kisin nasil olucak ? veya asiri yagmurda ruzgarda trbiundede islanicaksiniz tribunun arkasinda prekastlarin altinda da ( ruzgar ve yagmur olursa mesela ) Soylemesi ayip gecenlerde Etihad stadinda mac izlerken sirilsiklam oldum ve lounge kismina gittim biraz , ciktigimda karsimda bufeler , ekranlar , wc ler wesaire vardi , tribune gore daha sicakti orasi , simdi kapalinin ustunde ayni durum olursa nasil olucak direk kolonlarin oldugu yere mi cikicaz yani ?

Tesekkurler .
turnikeler içerde olacak turnikeyi geçtikten sonrada dolaşım alanları büfe wc vs olacak iki alanı birbirinden ayıran bir duvar mutlaka olur yoksa beleş geçmeyi önleyemezler artı dolaşım alanlarında tv lerde olacak bunlar öyle açık alanda olmaz ama tam detaylar henüz bilinmiyor

Çevrimdışı auysal4

turnikeler içerde olacak turnikeyi geçtikten sonrada dolaşım alanları büfe wc vs olacak iki alanı birbirinden ayıran bir duvar mutlaka olur yoksa beleş geçmeyi önleyemezler artı dolaşım alanlarında tv lerde olacak bunlar öyle açık alanda olmaz ama tam detaylar henüz bilinmiyor

cevap icin tesekkurler.
Ben de oyle tahmin ediyorum yani bi oda gibi bi alan kesin olmali ama stadin bu collesium gorunumu bozmiycak sekilde onu nasil basaricaklar merak ediyorum cunku , maketlerde videolarda hep prekaslarin alt kisminda insanlar gozukmekte .

iyi geceler

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaş aşkı Beşiktaşlılara bilgide hizmet etmeyi tetikliyor tolga kardeşim. :)

@Sezgin Cengiz kardeşim helal olsun.. aylardır mabetten şu bilgiyi istiyordum :D

demekki %67yiz..üst kat testereler hızlanırsa yıl sonuna kaba inşaatın bitmesi hayal değil

Çevrimdışı Ardau

Herkese merhaba. Ben şu beton metrajını yazayım da sözüm havada kalmasın. :) Kaç gündür nete giremiyorum niyetlensem de, geciktiğim için bekleyenlerden özür dilerim.

Yeni Açık Toplam Beton  = 47500m3
Yeni Açık Dökülen Beton = 29668m3

Eski Açık Toplam Beton  = 31500m3
Eski Açık Dökülen Beton = 21,317m3

Numaralı Toplam Beton  = 16000m3
Numaralı Dökülen Beton =  8303m3

Kapalı Toplam Beton      = 13150m3
Kapalı Dökülen Beton     = 13150m3

Bu durumda;

Çiçekler'in sorumluluğunda olan toplam 60650m3 betonun 47770m3'ü dökülerek işin %70,52'si,
Obitaş'ın sorumluluğunda olan toplam 47500m3 betonun 29668m3'ü dökülerek işin %62,46'sı
imal edilmiştir. Stadın kaba inşaatı ise toplamda 108150m3 betonun 72438m3'ü dökülerek kaba inşaatın % 67'si tamamlanmıştır.
emeğine sağlık :claps:
sabah kalktığımızda bol beton görelim. iyi geceler.
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Necmi

@Sezgin Cengiz kardeşim helal olsun.. aylardır mabetten şu bilgiyi istiyordum :D

demekki %67yiz..üst kat testereler hızlanırsa yıl sonuna kaba inşaatın bitmesi hayal değil
beton miktarının %67 olması işin aynı oranda olduğunu göstermez o beton miktarını şişiren temel betonu bundan sonrası az beton çok iş olarak geçecek yani iş olarak %50 yi bulmamışız daha

Çevrimdışı sallapati

beton miktarının %67 olması işin aynı oranda olduğunu göstermez o beton miktarını şişiren temel betonu bundan sonrası az beton çok iş olarak geçecek yani iş olarak %50 yi bulmamışız daha

evet farkındayım abi , çok fazla iş detay var ama son 2 aydaki hızla giderse aralık sonuna çok büyük yol katedilmiş olur.

Çevrimdışı sallapati

yeni inönü tatilde heralde . pazardan beri foto atmıyor

Çevrimdışı Necmi

evet farkındayım abi , çok fazla iş detay var ama son 2 aydaki hızla giderse aralık sonuna çok büyük yol katedilmiş olur.
aralık sonunda kaba işine bitti gözüyle bakarızobitaş dendiği gibi tribün kısmına yüklenirse aralık sonunda stadın kabası biter bir tek arkada otopark kısmı kalır çatı için falan bayağı zaman kazandırır size iyi geceler ben yatayım :uyucam:

Çevrimdışı ahmetx

Daha 3 gün olmuş, biraz süre geçtikten sonra daha  iyi oluyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yavvuzz

Günaydın herkese ,

Hayırlı mesailer tüm emekçilere ve arkadaşlara ...

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydınlar Tüm BJK'lilere Güneşli Günleriniz Gününüz Gönlünüze Göre olsun Stadımız Çabuk bitsin  :ok:

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydınlar... @Sezgin Cengiz abi eline sağlık hesaplama müthiş  :ok:

Çevrimdışı Afyon Kartalı

Günaydın herkese ve arena emekçilerine....
TURSAN

Çevrimdışı atakan eraslan

Emeğinize sağlık , çok güzel bir çalışma , tam executive summary olmuş kısa ve öz  :D Hele benim gibi inşaattan anlamayanlar için. Bu arada ben de o kerciyes maçındaydım , o ne soğuktu hakkaten , otoparkta arabaya döndüğümde önünde buzullar saçaklanmak üzereydi  :D

Çevrimdışı ZEKI

@Sezgin Cengiz emegine saglik, tesekkurler . Bu arada yeni acikta fiskiriticlar tam gaz calisacak anlasilan. Numaralida da bir yerler betonlaniyor. Fiskirticinin biriside orda