Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675508 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi senin karikatürünü buldum  :D

bu tipitipin üniverste yıllarının fotoğrafı gibi sanki:)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Deniz

bu tipitipin üniverste yıllarının fotoğrafı gibi sanki:)
Hahaha okumuş mühendis olmuş  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi kusura bakma çok sinirlendik. Silersen de canın sağolsun
Dostum konu silmem silmemem değil 3-5 tane kendini bilmez konuşmuş basın ciddiye almamış burda bir malum site gündem yapıyor o da neden yaptığı belli birde siz ekmeklerine yağ sürüyorsunuz ne olmuş yani ben ortada vahim bir durum görmüyorum tam tersi toplaya toplaya bir avuç insanmı toplayabilmişler vahim olan sizin bunu gündem yapmaya çalışmanız Beşiktaşımızın milyonlarca taraftarı var bir avuç paralı tetikçi tutulmuş zaten bağırmalarıda inandırıcı değil amaç taraftarın içine girip tahrik etmek ama kimse yemiyor bunu burdada konuşup amaçlarına ulaşmalarını sağlamıyalım

Çevrimdışı sallapati

Dostum konu silmem silmemem değil 3-5 tane kendini bilmez konuşmuş basın ciddiye almamış burda bir malum site gündem yapıyor o da neden yaptığı belli birde siz ekmeklerine yağ sürüyorsunuz ne olmuş yani ben ortada vahim bir durum görmüyorum tam tersi toplaya toplaya bir avuç insanmı toplayabilmişler vahim olan sizin bunu gündem yapmaya çalışmanız Beşiktaşımızın milyonlarca taraftarı var bir avuç paralı tetikçi tutulmuş zaten bağırmalarıda inandırıcı değil amaç taraftarın içine girip tahrik etmek ama kimse yemiyor bunu burdada konuşup amaçlarına ulaşmalarını sağlamıyalım

Necmi abi ben gündeme getirmem ama bunlar yarın Başakşehirde sahaya da atlarlar. uyarmak için bu kadar yaygara kopardım. geçen sene gs maçı k.paşa maçı , fernandesin dövülmesi vs.. bunlar hep planlı hareketler gibime geliyor..

Beşiktaş şampiyonluk için kafasını çıkarmaya başlayınca bunlar yine hortlayacaklar. benim korkum o...

Çevrimdışı ALI RIZA

süpriz değil daha bugün konuşuldu bu konu dersi bırakma yoksa mabet gibi olursun:)
elektirik yok o yüzden sabaha kadar idareli kullanmalıyım laptopu :)
mabet gibi olacaksam hemen bırakırım :) kaçak çaylar benden olur :)  :kop:
neyse ben uyuyayım sabah dershane tekrar deneme son deneme son 2 gün güneşli günler bizi olacak kazanan gene BJK olacak  :sevinc

Çevrimdışı Deniz

Beyler bu faili Almanlar nasıl yapmış ?  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

@bjk_mabet stadda çok iyi gelişmeler var. İhsan abi bugün çatının takılabilmesi için Obitaş kolonlara kadar olan kısma odaklanacak dedi.. arkadaki bölümü sonra yapacak dedi.. doğrumu?

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi ben gündeme getirmem ama bunlar yarın Başakşehirde sahaya da atlarlar. uyarmak için bu kadar yaygara kopardım. geçen sene gs maçı k.paşa maçı , fernandesin dövülmesi vs.. bunlar hep planlı hareketler gibime geliyor..

Beşiktaş şampiyonluk için kafasını çıkarmaya başlayınca bunlar yine hortlayacaklar. benim korkum o...
merak etme atlatanlar artık atlatmaz :evillol: passolig sorgulanır sonra güvenli huzurlu cezasız maç izleyeceğiz ya passoyu dayayanlar o güvenceyi vermiyormu bize kendi ayaklarına sıkmazlar :D

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet stadda çok iyi gelişmeler var. İhsan abi bugün çatının takılabilmesi için Obitaş kolonlara kadar olan kısma odaklanacak dedi.. arkadaki bölümü sonra yapacak dedi.. doğrumu?

evet çalışmalar ön tarafta yoğun ...
ama bu arka taraf bırakıldı anlamına gelmiyor orada katlı otoparkın ikinci rampası ve alt kotları yapılmaya devam ediliyor ama öncelik olarak ön taraf ve catı kolonlarına öncelik veriliyor...

Çevrimdışı Necmi

Beyler bu faili Almanlar nasıl yapmış ?  :bandit:

stadın resimlerine baktım öyle bir kolon yok :alala:

Çevrimdışı sallapati

evet çalışmalar ön tarafta yoğun ...
ama bu arka taraf bırakıldı anlamına gelmiyor orada katlı otoparkın ikinci rampası ve alt kotları yapılmaya devam ediliyor ama öncelik olarak ön taraf ve catı kolonlarına öncelik veriliyor...

abi yeni açık testerelerin kaç tanesi kolonlara dayanıyor? toplam 28 tane olacak sanırım testere kirişler.. eski açıkta 28 tane kirişin 20 tanesi kolona dayanıyor sanırım değil mi?

Çevrimdışı ahmet türker

eski değil yeni açık betonlanıyor devasa bi tabla 1 gün sürecektir
önden ulaşamayacağı yerleri arka taraftan betonluyor galiba . :)

Çevrimdışı sallapati

evet bana da photoshop gibi geldi.. almanlar böyle birşey yapmaz :D

Çevrimdışı onur0735

Malaga-Barça maçına bakıyorum da bizim statla hemen hemen aynı Malaga'nın stadı. Özellikle yeni açık kısmı birebir aynı. Diğer yerlerde bizim bir loca farkımız var.

Çevrimdışı Factatum

merak etme atlatanlar artık atlatmaz :evillol: passolig sorgulanır sonra güvenli huzurlu cezasız maç izleyeceğiz ya passoyu dayayanlar o güvenceyi vermiyormu bize kendi ayaklarına sıkmazlar :D

Doğru yorum.   :ok:

Çevrimdışı Deniz

var abi bildiğin Epic Fail bu  :D

Ne demiş şair; insan sevmeye başladı mı, yaşamaya da başlar,  seviyoruz seni Vodafone Arena,  şimdiden bize yâr oldun, sevgilimizden daha sevgili oldun.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ne demiş şair; insan sevmeye başladı mı, yaşamaya da başlar,  seviyoruz seni Vodafone Arena,  şimdiden bize yâr oldun, sevgilimizden daha sevgili oldun.

oo aktar abimizde boy gösterdi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Haldun

Nickim carsimsek ama carsidan haz etmemeye basladim goruntuleri izledim moralim bozuldu hepsi icmis de gelmis nerden para aldilarsa artik sevsek aliye de yakistiramadim guya carsinin en akli basinda adamlarindan biri

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Deniz

Mabet bu sefer beni kesin dövecek 11 saniyede yakaladim tweetini  :kop: :kop:

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  11 sn.
Son 1 saatin müdür sabah mesaim var hadi whats app yazmayı birak masa hazir isoooo :)