Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675832 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Herkese selamlar,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum, iki kelime yazim dedim.
Kaba inşaat, ince inşaat çok konuşulurken benim en çok merak ettiğim soyunma odaları, umarım soyunma odaları çok özel tasarlanmıştır.
Bildiğiniz gibi bizim statlarda genelde çok basit dolaplarla falan geçiştiriliyor ama oyuncu motivasyonu ve kendini özel hissetmesi açısında çok önemli olduğunu düşünüyorum.
:hosgeldin

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet ne süprizi  :boom: :hiho: gittin hemen _? dersi bıraktım  :ebebe:
süpriz değil daha bugün konuşuldu bu konu dersi bırakma yoksa mabet gibi olursun:)
elektirik yok o yüzden sabaha kadar idareli kullanmalıyım laptopu :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı serti67

kaba ınsaat demır vesaıre bı sekılde bıraz asına olduk neler olucagınada bu ınce ıslerle ılgılı hıcmı belırlenmıs bıse yok loca ıc dekarasyonu yada soyunma odaları hakem odaları vs tasarımı nası olucak bellı degılmı buyuk bı yatrım ama basıt mı sanına uygun mu olucak merka edıyorum bırkac ıp ucuda ıstıyor hanı ınsan mabete duyrulurr:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

yeni açık tablada fışkırtıcı göründü :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ogcet

Arkadaslar bir arkadasla konusuyorduk ve sonra wembley stadinin insaatina baktik. Stad tamamiyle celik konstruksiyon uzerine kurulu. Testere kirisleri de o sekilde yapilmis. Acaba yeni acikta bizim testere kirisleri o sekilde yapilamazmiydi? Diye dusunmeden duramadik sizinde fikirleriniz alalim. (cok maliyetli ok kabul)

maliyete ek olarak deprem bölgesinde olduğumuzdan bizim için sağlam da olmaz sanırım

edit: mabet sürpriz olabilir demiş  :)
[ Son Düzenleme: 24 Eylül 2014, 23:51:34 ogcet ]

Çevrimdışı Fatih

Kaba insaat bittikten sonra yine 3 vardiya mi calisilacak? Cati haric...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı LifesGood®

Ben en geç Nisan'da stad kullanılabilir duruma gelir diyorum 7 aydan biraz fazla var sizce fazla mı verdim  :alala:

Çevrimdışı Salih A.

bu videoda başkana kalkıpta mahkemeye versene şikayetçi olsa diyen veled-i zina çocuğunu merak ediyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı bjk_mabet

Kaba insaat bittikten sonra yine 3 vardiya mi calisilacak? Cati haric...

hayır tek vardiya çalışılıyor ...
geceleri sadece beton dökümü yapılıyor...

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

bu gece betona doyacağız stad vampir gibi beton içmeden duramıyor :icool:
Ya Efe kardeş eski açıkta bu kadar betonlanacak yer var mıydı? Kaç mikser girdi çıktı sayamadım.

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ya Efe kardeş eski açıkta bu kadar betonlanacak yer var mıydı? Kaç mikser girdi çıktı sayamadım.

eski değil yeni açık betonlanıyor devasa bi tabla 1 gün sürecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı doctore

Alıntı
bu videoda başkana kalkıpta mahkemeye versene şikayetçi olsa diyen veled-i zina çocuğunu merak ediyorum

kim bu videodakier bilen yokmu. bunlar ifşa edilmeli herkes bilsin kim dost kim düşman. hangi grup hangi dernek bunlar ??? daha öncede söyledim. herşey iyi gidiyor. geçen sene gs maçında olduğu gibi içeriden yine birileri karıştıracak kulübü. taraftarıda provake edecekler. amaçları basit; taraftar bunların gazına gelirse ne ala yok gelmezlerse taraftarlar arasında kavga çıkar yine amaçlarına ulaşırlar. bunlar mutlaka ifşa edilmeli.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2014, 00:01:35 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ilhan

eski değil yeni açık betonlanıyor devasa bi tabla 1 gün sürecektir
Pardon ya özür :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Günümüzde belli kalite standartları var bu kalite standartlarının dışında cihaz almanın çok kötü sonuçları olur.Bizim stadda kafam rahat çünkü toki yapmıyor onun bunun akrabasının cihazları satılsın diye şartnameler hazırlanmıyor, tamamen kalite standartlarında hazırlanıyor.Cihazlarımızda ABB,Siemens,Schneider gibi ürünleri kullanırız diye tahmin ediyorum.Zaten ürünler stada geldikçe mabet sağ olsun fotolarını paylaşıyor :).

Özellikle elektrik cihazları şakaya gelmez.Kullanılan kötü malzeme,ya da montaj hataları büyük kayıplara neden olur,hem maddi hem manevi.Kullandığımız malzemeler kadar işçilik de önemli.Stadın elektrik işlerini yapan firmanın bu işlerde çok iyi olduğunu ümit ediyorum.Güvenlik candır bizim stadımızda en iyisinin olacağından hiç şüphem yok:)
Bakın bu trafoya dışardan bir müdahale yok (yıldırım vs gibi).Aşırı akım koruma rolesi adam gibi çalışsa trafo patlamayacak.Ama burada muhtemelen malzeme kalitesizliğinden bu patlıyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

hain satılmışlar.. maçın skorunu bile bilmiyor hainler.. biyerlerden para aldıkları kesin bunların.. hepsini kastetmiyorum." sabrımız taşıyor adam gibi oynayın " diyenlere lafım

Çevrimdışı Salih A.

hain satılmışlar.. maçın skorunu bile bilmiyor hainler.. biyerlerden para aldıkları kesin bunların.. hepsini kastetmiyorum." sabrımız taşıyor adam gibi oynayın " diyenlere lafım
yalçın kaya nın şu sözü adam olana yeter bile ama bu veled-i zinalara yetmiyor
Ne yapsak küfür yiyoruz, ne yapalım kardeşim. Bu parasızlıkta transfer yaptık. 240 dava vardı, 4 tane dava kaldı. Her sabah kulübe geliyorduk, icra arabası kapının önünde duruyor. Sandalye almaya gelmiş herifler.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

aynen maçın skorunu bile bilmeden gelmişler şevşek ali biraz yatıştırmaya çalışıyor ama gurubun ne maksatla geldi beşiktaşa en büyük zararıda bunlar veriyor zaten
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar mesajlarınız silinecek kırmamak için silmiyorum ama sabahtan beri ısrarla konuyu saptırıyorsunuz konuşulacak başka bölümmü yok bundan sonra direk sileceğim

Çevrimdışı Salih A.

Arkadaşlar mesajlarınız silinecek kırmamak için silmiyorum ama sabahtan beri ısrarla konuyu saptırıyorsunuz konuşulacak başka bölümmü yok bundan sonra direk sileceğim
CSI: maltepe

Çevrimdışı sallapati

Necmi abi kusura bakma çok sinirlendik. Silersen de canın sağolsun

Çevrimdışı Deniz

Beyler böyle adamları hiç sallamayın oraya yaklaşık 100 kişilik bir grup gitmiş içlerinde 5-6 tanesi ortalığı karıştırmaya çalışıyor.bu adamlar kendi reklamını yapmaya çalışıyor dikkat ederseniz oradaki insanların nerdeyse tamamı takımı tebrik ediyor ve alkışlıyor birkaç çakal ortalığı karıştırmaya çalışıyor.Bunlar ya alkollü ya da art niyetli.Her grupta böyle çürük elmalar olur aldırış etmemek lazım  :ok:

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

Necmi abi kusura bakma çok sinirlendik. Silersen de canın sağolsun
caps lerini özledik @sallapati