Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6675855 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ceyarefendi

Herkese selamlar,
Forumu uzun zamandır takip ediyorum, iki kelime yazim dedim.
Kaba inşaat, ince inşaat çok konuşulurken benim en çok merak ettiğim soyunma odaları, umarım soyunma odaları çok özel tasarlanmıştır.
Bildiğiniz gibi bizim statlarda genelde çok basit dolaplarla falan geçiştiriliyor ama oyuncu motivasyonu ve kendini özel hissetmesi açısında çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı ZEKI

Herkese selamlar,
Kaba inşaat, ince inşaat çok konuşulurken benim en çok merak ettiğim soyunma odaları, umarım soyunma odaları çok özel tasarlanmıştır.
Bildiğiniz gibi bizim statlarda genelde çok basit dolaplarla falan geçiştiriliyor ama oyuncu motivasyonu ve kendini özel hissetmesi açısında çok önemli olduğunu düşünüyorum.
:hosgeldin

Çevrimdışı WarrChief

Algı yönetimi denen durum sanırım, Başkan bilmiyo muydu 2014 Ağustos ayında kabasının bile bitmeyeceğini, şimdi 2014 Mart ayında çıkıp 2015 Ağustos dese , basındır mualif cephedir üzerine gelecekti umut ışığı yaktı. 2015 Ağustosta zaten lig başlamasıyla-Transferle Eylül ortasına gelindi, şimdi yine 2014 Ağustos olayı gibi 2.devre deniyor ki yemek soğumasın hep ılık kalsın, sonrada ara transferdir maçlardır derken Mart-Nisan gelecek ve askeri terimle PLAKA ya düşülecek geri sayım başlayanacak.

buna kandırmaca denir bana gorede nereye kadar algı yonetimi her seferinde ters tepkiyor tepki alıyorsun hala aynı yolda devam ediyorsun garip vallahi garip

ysariusta

• Ziyaretçi

NTV de spor gecesi  başlıyor tamamını verirler sanırım

Çevrimdışı Deniz

sen bize hakiki birseymi onu soyle hocam:D  yani butun herseyi karsılarmı:)) masraftan kacılmısmı??
Karşılar hocam merak etme daha bunun gibi çok cihaz gelecektir  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

mabet söyledi zaten olacak ama daha başlamadılar @Deniz
onlar genelde saat 01.00 gibi başlıyorlar nedense :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

buna kandırmaca denir bana gorede nereye kadar algı yonetimi her seferinde ters tepkiyor tepki alıyorsun hala aynı yolda devam ediyorsun garip vallahi garip
soylediklerinde hakli olabilirsinde baska turlu nasil kombine ve loca satacaksin. Millet topraktan eve girer milyarlarca borc alir kredi ceker, bitermi bitmezmi bilmeden. Ama surda 900 tl lik kombineye ne zaman bitecegi belli degil diye girmez.

Çevrimdışı Efe

ama locaları satıyorsun, azda olsa (bana göre iyi) 13 bine yakın kombineni satıyorsun daha bitmemiş stada paraya şimdi ihtiyaç var eğer başkan 30 ağustosta bitecek demeseydi kimse gidipte  loca almazdı o paralarla yapılıyor stad olay bu bunu bu açıdan değerlendirin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustij1903

Herkese selamlar. Bence de Fikret başkan stadın bitmeyeceğini herkesten daha iyi biliyordu. Amacı hep hızlandırmak için demeç vermek oldu. Bunu yaparken kendini riske atarak yaptı. Esasen bi r kandırmaca söz konusu değil. En azından benim gibi düşünenler açısından. Eşim bursalı her yıl 10 defa stadın önünden geçiyorum devlet eliyle yapılıyor o bile hala bitmedi. Bizden 1.5 sene önce başladılar.
Not: Ts nin stadını yapan müteahhit ile Erzurumda yıkılan kuleerin müteahhit i aynı kişi :) allah kaza bela vermesinde.
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı ALI RIZA

Mabet ne süprizi  :boom: :hiho: gittin hemen _? dersi bıraktım  :ebebe:

Çevrimdışı ZEKI

belkide yagmurda etkili olmustur..gec olsunda guc olmasin :D

Çevrimdışı ilhan

Herkese selamlar,

Çevrimdışı Deniz

belkide yagmurda etkili olmustur..gec olsunda guc olmasin :D
@ZEKI abi her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler onlar da öyle tercih ediyorlar sanırım :)

Çevrimdışı Salih A.

Karşılar hocam merak etme daha bunun gibi çok cihaz gelecektir  :)
@Deniz bu mabetin paylaştığı hücreler tam olarak ne iş yapar bilgi verebilirmisin
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

aslında başladılarda başka yerlerde kolonlar var onları yapıyorlar sonrasında tablaya geçecekler anladığım kadarıyla artık bitti o bölümde şimdi sıra yeni açık numaralı birleşiminde obitaş için :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Herkese selamlar,
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Mabet ne süprizi  :boom: :hiho: gittin hemen _? dersi bıraktım  :ebebe:
ilk defa seni online goremedik :D numarali daki testere kirislerin celik olacagini ima etti @SaLVaDoR

Çevrimdışı WarrChief

soylediklerinde hakli olabilirsinde baska turlu nasil kombine ve loca satacaksin. Millet topraktan eve girer milyarlarca borc alir kredi ceker, bitermi bitmezmi bilmeden. Ama surda 900 tl lik kombineye ne zaman bitecegi belli degil diye girmez.

tabi o taraftan oyle ama karsı tarafa verilen bir imkanı onlar deler gecerler
bu seferde ters tepiyor ve gereksiz gerilimler oluyor bizlerde

ama locaları satıyorsun, azda olsa (bana göre iyi) 13 bine yakın kombineni satıyorsun daha bitmemiş stada paraya şimdi ihtiyaç var eğer başkan 30 ağustosta bitecek demeseydi kimse gidipte  loca almazdı o paralarla yapılıyor stad olay bu bunu bu açıdan değerlendirin :)

evet evet daha stadın ilerleyişini gorenlerle artacak mutlaka  simdi mesela bazı seyleri baskan basına acıklıyorki karsı tarafı zorlamak adına guzel tabiki ama bunu cokca kısa zaman aralıklarıyla uygularsan artık işlemez o:))

Çevrimdışı ahmet türker

Herkese selamlar,
:hosgeldin.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ALI RIZA

ilk defa seni online goremedik :D numarali daki testere kirislerin celik olacagini ima etti @SaLVaDoR
Allah Allah halbuki onlinedim @ZEKI abi :) elektrikler gitmiş

Çevrimdışı ZEKI

beyler cenem dustu bu gece hepinize iyi geceler, kamyonlar yeni acigin altinda cirit atmaya devam ediyorlar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

@Deniz bu mabetin paylaştığı hücreler tam olarak ne iş yapar bilgi verebilirmisin
Abi bunlar bara kuplaj hücreleri diye geçer.Mesela birden fazla enerji girişi varsa bunun önceliğini belirlemede kullanılır.

Çevrimdışı Efe

beyler cenem dustu bu gece hepinize iyi geceler, kamyonlar yeni acigin altinda cirit atmaya devam ediyorlar.

bu gece betona doyacağız stad vampir gibi beton içmeden duramıyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK