Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6684542 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

:D Bende diyorum bu kim diye farkettim yolcun olduğunu artık bir dahaki sefere tam tanışırız :) @celiker1
fotolar için teşekkürler. :)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı bjk_mabet

@Necmi abi bugün klup binasini gezdi bazı temaslarda bulundu:) başkanlık içinmi? Klup binasi ziyareti Necmi abi? @Necmi abi yeni kaleci forması ile klup binamızı ziyaret ederken :)
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 17:38:07 bjk_mabet ]
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ahmetx

en üst basamak düz alanın geniş olduğunu @SDemirsoy dan öğrendiğimize göre oraya 1 basamak daha ekliyoruz ve karşılaştırmalı listeyi tekrar yüklüyorum.  :)

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

@Necmi abi bugün klup binasini gezdi bazı temaslarda bulundu:) başkanlık içinmi? Klup binasi ziyareti Necmi abi
@Necmi abi başkan, Beşiktaş şampiyon :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Geovani

@Necmi abi @mustafa_(87) ellerinize sağlık necmi abi numaralı yeni açık birleşimi pek gözükmüyor fotolarda ne alemde
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı brci

@Necmi abi bugün klup binasini gezdi bazı temaslarda bulundu:) başkanlık içinmi? Klup binasi ziyareti Necmi abi? @Necmi abi yeni kaleci forması ile klup binamızı ziyaret ederken :)

:claps:   :claps:   yakışıklı adama herşey yakışır  :bandit:

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

güzel günlerde giy @Necmi abi

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi @mustafa_(87) ellerinize sağlık necmi abi numaralı yeni açık birleşimi pek gözükmüyor fotolarda ne alemde
Bakmadımki :D aşağıda mabet bekliyordu hızlı hızlı çektim gittim hiç inşaata bakmadım resimlerde zaten o yüzden pek düzgün çıkmadı :evillol:

Çevrimdışı bjk_mabet

Bakmadımki :D aşağıda mabet bekliyordu hızlı hızlı çektim gittim hiç inşaata bakmadım resimlerde zaten o yüzden pek düzgün çıkmadı :evillol:
yarın detayli resim yollarim oradan :)

Çevrimdışı salih

en üst basamak düz alanın geniş olduğunu @SDemirsoy dan öğrendiğimize göre oraya 1 basamak daha ekliyoruz ve karşılaştırmalı listeyi tekrar yüklüyorum.  :)

ahmet abi eline sağlık şu stad kıyaslamalarına bi ben hastayım herhalde .hafta sonu gözlerimiz aradı senii :) :)

Çevrimdışı ahmet türker

yine aynı eksik sıra sayıları ile atmışsın, hemde hiç değişiklik olmadan ,bu konu hakkında neden ısrar ediyorsun anlamıyorum ,stada prekastlar konduğunda zaten ortaya çıkacak ,üstelik az bir zaman kaldı ,değerli kardeşim. :)

Çevrimiçi Necmi

:D binayı gördükten sonra kapı görevlisi bile olabilirim :bandit: @bjk_mabet
senin resmini çektim koydum kimse tepki vermedi :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Hayda orda bi çay ısmarlamış sındır heralde he :) @bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet abi twitterdan msj attimda görmedin heralde bu eski acikda duvara en yakin tarafta
Bosluk vardi makette üzerinde cam kapliydi biz fotolarda onu tam olarak göremedik
Acidan dolayi olabilir müsait oldugun zaman ordan bi foto atabilirmisin abi :) :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Geovani

@bjk_mabet sağol kardeşim cansın. @Necmi abi bu forma kırmızıdan daha çok yakışmış güle güle bol zaferlerde giy
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

güzel günlerde giy @Necmi abi
iki kez beraberlik kırmızı tarih oldu  :bandit: içimizde kim uğursuzsa olan benim formaya oldu :bandit: @MURAT

Çevrimdışı SDemirsoy

aynen geniş ama sıra konur mu bilmiyorum abi o sırada etrafın etkisindeydim :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı bjk_mabet

:D binayı gördükten sonra kapı görevlisi bile olabilirim :bandit: @bjk_mabet
senin resmini çektim koydum kimse tepki vermedi :evillol:
tanimayan mi kaldi:) goremedim ama resmi :)

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet sağol kardeşim cansın. @Necmi abi bu forma kırmızıdan daha çok yakışmış güle güle bol zaferlerde giy
:D yakışsın daha pahalı :bandit: millet bu paraya takım elbise alıyor :D

Çevrimdışı ahmetx

yine aynı eksik sıra sayıları ile atmışsın, hemde hiç değişiklik olmadan ,bu konu hakkında neden ısrar ediyorsun anlamıyorum ,stada prekastlar konduğunda zaten ortaya çıkacak ,üstelik az bir zaman kaldı ,değerli kardeşim. :)
Israr etsem değişiklik yapmam abim benim,şimdi neresi yanlış oldu onu anlamadım. :)