Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685502 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kardeşlerim abilerim sizleri çok seviyorum hepinize sevgiler saygılar.
hayırlı olsun mustafa tasınma ıcınde gecmıs olsun ıkı gun bıraktın aksamlarımızı cekılmez olduu:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı MUSTAFA_

bursa stadı kaça  maloldu diyor  muhabir.. Belediye başkanı lafı geçiştirdi.. sadece çatı 80 milyon liraymış..

Çok pahalı stat olmuş  :evillol: 

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı riza calli

Bursanin çatısı 80 milyonmus.onlardada su biriktirme warmis.

Çevrimdışı ahmetx

@mustafa_(87)yeni evin hayırlı olsun,stada yakın bir yerden mi aldın?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı celiker1

@mustafa_(87) fotolar için teşekkürler.Bu ara saat 14:00 gibi @Necmi abiyi gördüm stadın orada.Formayı giymiş,maçı yaşamaya başlamıştı:)Denk geldiniz mi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı demir_kArtAl

kırmızı ile çizdiğim yerde, sütunların oradakine göre daha ince bir  boşluk var. @ahmetx
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı celiker1

@Necmi abi taksiden selam veren bendim.Müşteri vardı arabada duramadım,kusura bakma.Stadı daha fazla göreyim diye hep oralarda çalışıyorum:)Bazen çekiyor Süzer'in oraya taksiyi stadı seyrediyorum:)
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı yavvuzz

@Necmi abi taksiden selam veren bendim.Müşteri vardı arabada duramadım,kusura bakma.Stadı daha fazla göreyim diye hep oralarda çalışıyorum:)Bazen çekiyor Süzer'in oraya taksiyi stadı seyrediyorum:)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı ozan062

kırmızı ile çizdiğim yerde, sütunların oradakine göre daha ince bir  boşluk var. @ahmetx

o duvarın yenilenmesi için gerekli olan bosluk olmasın,, çnk bizim makette gordugumuz o mekan baya genic caplı birsey,, kaldıki sutun dibinde olanlarında seklinde değişiklik olmus bastan sonra bosluk varken bu sefer gercekte parca parca yani burdanda anlasılıyorki bu tarafların projeleri hayli değişikliğe ugramıs
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

evvet farkediliyor ama oldukça daralmış anlaşılan. :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

eline sağlık mustafa hayırlı olsun yeni evin.

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimdışı metin06carsi

Mustafa ev hayırlı olsun güle güle otur resimler içinde sagol eline sağlık

Çevrimdışı bjkfatih63

arkadaşlar şu eski açıkla numaralının arası ne zaman kapanır acaba.  :alala:

Çevrimdışı Altuğ

Necmi abide şimdi bana bundan bahsediyordu  :evillol:

Çevrimdışı If Else

@mustafa_(87) fotoğraflar için teşekkürler. İstediğim yeni açık açısını yakalamışsın, teşekkürler  :ok: Devamını beklerim  :super:

19-22 Eylül Değişimleri;

Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

:lol: :lol: çok iyi ya abi :D @mustafa_(87) eline sağlık kardeşim :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Tolga

@Necmi abi ellerine sağlık fotolar için teşekkürler bugün fotoya doyduk valla :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ahmet türker

ön tarafa camlı koruma koyulursa olur ama çirkin duracağı için yapılmaz dediğin şekilde olur.24 e çıkabilir ama gerekli önlemler alınırsa.olup olmayacağını yaşayarak göreceğiz.
seninle aynı fikirdeyim mabetin son attığı projelerde doğu tribünü (kapalı)  24 basamak saydım ,batı tribünü (numaralı) 25 basamak rahatlıkla sayılıyor. :)

Çevrimiçi Necmi

:D Bende diyorum bu kim diye farkettim yolcun olduğunu artık bir dahaki sefere tam tanışırız :) @celiker1

Çevrimiçi murat

seninle aynı fikirdeyim mabetin son attığı projelerde doğu tribünü (kapalı)  24 basamak saydım ,batı tribünü (numaralı) 25 basamak rahatlıkla sayılıyor. :)
üst kattan bahsediyoruz değilmi ahmet abi :)