Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686037 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

makette gözüken açıklıkların ikiside bu resimde gözüküyor kardeş. hem sütunların dibindekiler, hemde duvarın dibindekiler.
sütunların dibindekileri farkettim evet ama duvar dibini paintle işaretleyebilir misin?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

Anlaşma tribün ismi üzerine mi net bir ifade yok
Hangi sezonda başlayacağına ve tam ifadeye bakıcam zaten eve gidince bir daha
14/15 sezonunda başlıyorsa "isim sponsorluğu" olma ihtimali kalkar çünkü hiçbir yerde göremedim "passolig tribünü" ifadesini

bende bircok anlasmada isim sponsorlugunu gordum,, olmama ihtimali var ama yinede bi netleşsin,, zaten gs mesela opelden 3 senelik 6-7 civarında alıyor bizimde biraz daha değerli olmasını bekliyorum 8 milyonla 3 yıllık anlasalım baya saglam gelir var bu yollarda:))
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 15:26:01 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@aktar_ismail abi nerede izleyeceğiz maddi anlamda biraz kesatım :D

Çevrimdışı ozan062

@Necmi abi
buradaki perdelere hiçbir işlem olmucagı için temiz işcilik oluyor gibi gorunuyor,, peki bir sarsıntıda bu betonun bükülmesi demeyimde catlama ihtimali bence var,, peki sence bu perdelerin ustune yinede koruyucu bazı işlemler yapılamazmı??

mustafa tskkurlerr
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

obitaş baya iş yapmış gene keşke en baştan beri bu hızla gitselerdi :)

bu arada mustafa hocam fotolar için teşekkürler  :ok: :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı attila_metu

arkadaşlar nihayet taşındım fakat şu anda internet sorunum var evde bu yüzden Beşiktaş semtimizde bir cafeden resimleri yükleyeceğim izinde olduğum için işede gidemiyoruM :D

Mustafa sen zaten yeni taşınmamışmıydın ya? Blogunda da yazmıştın.
Tekrar mı ev değiştiriyosun?

Çevrimdışı TØLGA

bakın beyler @1903tolga ,, @demir_kArtAl ben zaten bu fotoya gore bu yorumu yaptım vallahi cok üzüldüm:((

hocam benim gozummu bozuldu?? yakından bir foto atında anlıyalım ben zaten sutunların dibindekinden değil kulenin içindekilerden bahsediyorumu

abi sankilim tam duvar dibinde var gibi duruyor acidan dolayi tam olarak gözükmüyor
@Efe abi sen gityin gezdin gecen stadi görmüsmüydün??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ardau

Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa sen zaten yeni taşınmamışmıydın ya? Blogunda da yazmıştın.
Tekrar mı ev değiştiriyosun?

hayır hocam evi aldık 2 ay sonra ancak taşınabildik :)

Çevrimdışı ZEKI

@mustafa_(87) oncelikle gule gule oturun ..emegine saglik izin gununde usenmeden gelip fotograf cekmisisn, gitmisisn internet cafeye resim yuklemisisn hakkin odenmez

Çevrimdışı attila_metu

Hayırlı olsunn.Allah yardımcın olsun.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı quentine83

musti ellerine sağlık.
obitaş iyi işler yapmaya devam ediyor.numaralı tahminlerimizden daha kısa sürecek.eski açık bitti diyoruz ama yinede çok iş var.obitaş ön tarafa eğilince stad ortaya çıktı.arkada çok zaman kaybettik.yoksa akyazıdan bile  önce biterdi stadımız bütün şartlara ve ağır koşullara rağmen...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahmet türker

güle güle oturun ,hayırlı olsun :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kardeşlerim abilerim sizleri çok seviyorum hepinize sevgiler saygılar.

Çevrimdışı quentine83

sanırım şu an numaralıda çalışma yok.eski açığa yakın kısmı bi kapatmadılar.köşe açık kaldı.yada ben çok sabırsızım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı quentine83

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kardeşlerim abilerim sizleri çok seviyorum hepinize sevgiler saygılar.
bizlerde seni kardeşim.tanımadan görmeden insan insanı severmi deseler zor derdim.ama seviyoruz seni ... :ok:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kaç gundur soruyorum birtürlü yazan olmadı tekrar yazıyorum ama bu sefer resimle,,

bu dediğim alanlar bildiğiniz suan ustu betonla kaplandı yani boyle birsey olmucak peki neden bundan vazgeçildi??

@bjk_mabet de cevap verebilir bilende,,
Hayir var oralar daha yeni yapiliyor bi dak bi bakayim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

bursa stadı kaça  maloldu diyor  muhabir.. Belediye başkanı lafı geçiştirdi.. sadece çatı 80 milyon liraymış..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

eski açıkta yeni testere kiriş kalıpları havada duruyo şahitleri var :D bu arada sütunların arasındaki kemerler çok uzun sürecek gibi görünüyo