Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685619 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

saha zeminlerini 0 noktası kabul edersek eski stattaki kapalıdaki en üst sıra (loca balkonunun altında kalan) yeni statta tahmini olarak hangi sıraya geliyor? sahaya yakınlık uzaklık olarak değil zeminden yükseklik olarak?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmet türken

çok şükür mabet uzun bir aradan sonra bursasporlular için stadımızda ayrılan bölümün fotoğraflarını paylaştı nihayet. Acaba bursa maçlarında merdivenler kapasiteye eklenecekmi arkadaşlar bilen varmı? :lol:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı riza calli

Fenerbostanin kale arkasimi daha büyük bizim yeni.acik mi

Çevrimdışı ozan062

kaç gundur soruyorum birtürlü yazan olmadı tekrar yazıyorum ama bu sefer resimle,,

bu dediğim alanlar bildiğiniz suan ustu betonla kaplandı yani boyle birsey olmucak peki neden bundan vazgeçildi??

@bjk_mabet de cevap verebilir bilende,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı demir_kArtAl

kaç gundur soruyorum birtürlü yazan olmadı tekrar yazıyorum ama bu sefer resimle,,

bu dediğim alanlar bildiğiniz suan ustu betonla kaplandı yani boyle birsey olmucak peki neden bundan vazgeçildi??

bir iki gün önceki resimlerde gözüküyor o açıklık, üstünün beton kaplandığını nerede gördün.   aynen o maketteki gibi boş bırakmışlar benim gördüğüm.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı yigitcan1903

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

arkadaşlar nihayet taşındım fakat şu anda internet sorunum var evde bu yüzden Beşiktaş semtimizde bir cafeden resimleri yükleyeceğim izinde olduğum için işede gidemiyoruM :D

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

abi 106.sayfada yukardan resim var eski acik icin orda parca parca bosluk var
Ancak maketteki gibi degil bj soruya ancak mabet cevap verebilir heralde proje degisikligi olmus gibi duruyor :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

5 yıllık anlaşma dahilinde bilet satışına aracılık ve tribün sponsorluğu yazıyordu genel kurulda verilen dokümanda
Kap açıklamasında üstü kapalı yazmışlardı

haydaa,, zaten nadiren para kazanılabilicek nokta burasıydı,, ben burdan 3senelik 8milyon civarında anlasmalar bekliyordum 3 tribünle iyi para gelicekti,, zaten birini demiroren alacak diğerini bu paslig alırsa agır sacmalamıs olurlar,, umarım olmaz boyle sey olursa baya bi eksi puan alır yonetim benden

Çevrimdışı ahmetx

gerçekten bu camlı kısımlar olmayacak mı?Bu fotoda her yer betonlanmış görünüyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

@mustafa_(87) eline sağlık,  akşam maçı izliyoruz dimi beraber ? :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

haydaa,, zaten nadiren para kazanılabilicek nokta burasıydı,, ben burdan 3senelik 8milyon civarında anlasmalar bekliyordum 3 tribünle iyi para gelicekti,, zaten birini demiroren alacak diğerini bu paslig alırsa agır sacmalamıs olurlar,, umarım olmaz boyle sey olursa baya bi eksi puan alır yonetim benden
Anlaşma tribün ismi üzerine mi net bir ifade yok
Hangi sezonda başlayacağına ve tam ifadeye bakıcam zaten eve gidince bir daha
14/15 sezonunda başlıyorsa "isim sponsorluğu" olma ihtimali kalkar çünkü hiçbir yerde göremedim "passolig tribünü" ifadesini
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2014, 15:19:35 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı demir_kArtAl

gerçekten bu camlı kısımlar olmayacak mı?Bu fotoda her yer betonlanmış görünüyor.

makette gözüken açıklıkların ikiside bu resimde gözüküyor kardeş. hem sütunların dibindekiler, hemde duvarın dibindekiler.

Çevrimdışı ozan062

bakın beyler @1903tolga ,, @demir_kArtAl ben zaten bu fotoya gore bu yorumu yaptım vallahi cok üzüldüm:((

hocam benim gozummu bozuldu?? yakından bir foto atında anlıyalım ben zaten sutunların dibindekinden değil kulenin içindekilerden bahsediyorum

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 22 Eylül 2014 Resimleri için Tıklayınız (107 Resim )