Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691456 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Devlet e stad yapıyoruz belki ankarada düşük faizli banka kredisi için gitmiştir.sonuçta devletin stadını devlete parası cebinizden yapıyoruz.bence faizsiz kredi verilmeli.
böyle bir şeyi yaparlarmı sence kardeşim.yaparlarsa iyi olur tabi de.

Çevrimiçi murat

söyle uzunluğu vereyim :D  630 metre gibi üç aşağı beş yukarı @MURAT
bu arada doğru hesaplamışsın :ok:
Eldeki mevcut ölçü ve eğimlerle hesapladım .

Çevrimiçi murat

Evet haklısın Ahmet abi şu an başkan dese stadı yapamıyoruz siz tamamlayaneminimki yaparlar biz yaptık demek için ama faizsiz krediyi vermezler.

Düz resim atamayacak mıyım ben yaa  :s20: :kop:
boşver kardeşim tableti cevirdinmi duzeliyor :evillol:
Sağol

tv8 Leicestercity manu n
maçı var izleyin isterseniz

ysariusta

• Ziyaretçi

O zaman
Sağol
[/quote
Sağol
Sen tableti yan tut bir saat içinde dahası var

Çevrimdışı Tolga

tv8 Leicestercity manu n
maçı var izleyin isterseniz
evet izliyorum şuan 18.00 de m.city-chelsea maçı da var
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Evet bende şimdi Leicester stadını seyretmeye başladım :D

Çevrimiçi Necmi

Tribün çıkışlarındaki merdiven konusu bir türlü açıklığa kavuşmadı. Mabetin attığı son projede çatallı gözüküyor  :alala:
Açığa çıkmamış bir şey yok orası çatallı olacak başka bir şeye güvenlik açısından izin vermezler vermemelilerde tünelin önünde topu topu üç basamak var arkadan itilme olduğunda öndekileri alt tribünden toplarız ve kesinlikle tribün çıkışının önüne orda bariyer isterler bariyer konuncada çatallı olmak zorunda bazı şeyleri düşünmeden konuşuyorsunuz toplu girişlerde insanlar orda hızlı bir şekilde koltuklarına geçemez tünel ağzında yavaşlama olur ve arkadan gelenlerde kesinlikle yüklenir sonuç aşağı uçar insanlar Kadınlar var çocuklar var önce toplum içinde insan gibi haraket edelim ondan sonra bir şeyler böyle olsun diyelim maçlarda içeri girerken hep arada kalan çocuklar eziliyordu polis geçişi daraltıyor millette arkadan yükleniyor olan arada kalan çocuklara oluyor tünelde sadece ezilmez birde üstüne on metreden betona çakılır

Çevrimiçi Necmi

yok bu konuda anlasamadık,, siz vade made diyorsunuz yahu ben diyorumki bana teminat gibi birsey verseydi,, ben butun kaynagını bu yolla kazansaydım,, stadı devre arasına yetiştirseydim ve bunun odemesinide vodafone ve ben birsekilde yapsaydım,, anlasma 10 yıllık olsun odemeler bankaya olsun mantıgı,, anlatabiliyormuyum cok basit gibi anlatıyorum ama bende diyorumki olsaydı yani olacak yapsaydınız gibi diretmiyorum,, fatih arkadasada bu cevap olsun yani ben olsaydı diyorum ve keske bu yolla hem sıkıntı çekmezdik erkenden geçerdik,, bak simdi baska yerlerde garip garip iddalar var bizim baskanın gectigimiz hafta ankaradaki gorusmeleriyle alakalı...devletten destek aldıgımız soyleniyor...

salih dostum haklısın oyle dedi,, bende yapılsaydı olurdu diyorum  genelde yeni dunyada boyle yapılıyor çnk yoksa biz zor durumlara dusuyoruz simdi oyle değilmi:(

ozan şimdi dediğini yanlışmı anladım stada 6 ay erken geçelim diye 15 yılı ipotek altınamı alalım diyorsun bu güne kadar kredi çekmeden sponsorlukları kırdırmadan geldi inşaatta durmadan devam ediyor daha hızlı olmak bize ne kazandıracak ne kaybettirecek Başkan kendi döneminin gelirlerini kullanıyor bunda yanlış olan ne var sanki stad durmuş hiç bir şey yapılmıyor bitirmek için on yıllık gelirimizi feda edelim stadı bitirelim dersin ama şimdi öyle bir şey yokken derdin neki geleceği ipotek altına alalım diyorsun inşaat program dahilinde yürüyor kardeşim çatı anlaşması yapıldı koltuklar alındı kaba devam ediyor elektrik ve mekanik işleri başladı yapılıyor demir geliyor beton geliyor taş cephe kaplama anlaşma yapıldı firma kendisine iş verilmesini bekliyor parasızlık sebebiyle duran firma yok peki işler tıkır tıkır yürüyorken sen aksayan neyi görüyorsun hani inşaat yavaşta ilerlemiyor tamam firmalar sağlıklı ödeme alamıyorlar ama devam ediyorlar ve hiç bir şantiyede ben düzenli ödeme yapıldığını görmedim (kendi tecrübelerimde) dayanabildikleri kadar borca girmek istememeleri mantıklı ama eninde sonunda borçlanılacaktır ama rakamı ne kadar küçültebilirlerse bu Beşiktaşın geleceği için o kadar hayırlı olur heleki sponsor gelirlerini kırdırıp kredi çekmeden bu stad bitsin isimleri Beşiktaş tarihine altın harflerle yazılır

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ahmet türker

ozan şimdi dediğini yanlışmı anladım stada 6 ay erken geçelim diye 15 yılı ipotek altınamı alalım diyorsun bu güne kadar kredi çekmeden sponsorlukları kırdırmadan geldi inşaatta durmadan devam ediyor daha hızlı olmak bize ne kazandıracak ne kaybettirecek Başkan kendi döneminin gelirlerini kullanıyor bunda yanlış olan ne var sanki stad durmuş hiç bir şey yapılmıyor bitirmek için on yıllık gelirimizi feda edelim stadı bitirelim dersin ama şimdi öyle bir şey yokken derdin neki geleceği ipotek altına alalım diyorsun inşaat program dahilinde yürüyor kardeşim çatı anlaşması yapıldı koltuklar alındı kaba devam ediyor elektrik ve mekanik işleri başladı yapılıyor demir geliyor beton geliyor taş cephe kaplama anlaşma yapıldı firma kendisine iş verilmesini bekliyor parasızlık sebebiyle duran firma yok peki işler tıkır tıkır yürüyorken sen aksayan neyi görüyorsun hani inşaat yavaşta ilerlemiyor tamam firmalar sağlıklı ödeme alamıyorlar ama devam ediyorlar ve hiç bir şantiyede ben düzenli ödeme yapıldığını görmedim (kendi tecrübelerimde) dayanabildikleri kadar borca girmek istememeleri mantıklı ama eninde sonunda borçlanılacaktır ama rakamı ne kadar küçültebilirlerse bu Beşiktaşın geleceği için o kadar hayırlı olur heleki sponsor gelirlerini kırdırıp kredi çekmeden bu stad bitsin isimleri Beşiktaş tarihine altın harflerle yazılır
:claps:  :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 16:45:07 ysariusta ]

Çevrimdışı Caner

@Necmi abi, sanırım bu kaplama senin alanına giriyor, bu kaplama işi ortalama ne kadar sürer ve şu an başlamamasının sebebi sence nedir?

Çevrimdışı ilhan mansız

tek amacı farkındalığımızı arttırmak  :D sağolsun her yazısında farkındalığımızı arttırıyor

Çevrimdışı Efe

Eski acik ve numaralida tablalar hazir artik eski acik betonlanir numarali belki 1 gun sonra betonlanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bu insanlar eli sopalı insandan anlıyorlar , aziz yıldırım gibi insanları hak ediyorlar, çocuk zekasına sahipler, bir laf vardır ,etme çocukla sohbet ya şapkanı alır kaçar ,yada kucağına sıçar , adamlar futbol adamıyım diyorlar ,dedikodu peşinde koşuyorlar ,bir daha bu programı kim çıkarsa çıksın seyretmiyeceğim ,aslında kimse seyretmese kendilerine gelirler.
akşam Başkanın karşısında kemküm edip durdu ben sizin yönetiminize söylemedim falan filan geveleyip durdu Başkan yapması gerekeni yaptı herhalde bundan sonra çıkıp saçmalayamaz :D

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta donus bolumu icin kaliplama baslamis isler harika gidiyor eski acik tablada beton bitmis :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Caner

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

tribünlerin oval olmasının sebebi ne ?
Yeni yapilan stadlarda oyle yapiliyor.goruntu acisindan daha hos diye.emirates ve toki arenada da  oyle
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba