Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6690722 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı smtcglr

Ekrem buralarda mı acaba foto çekmeye gidecek mi  :alala:

Çevrimdışı yigitcan1903

ozan hocam başkan bu konuyu açıklamıştı biz sadece görevde olduğumuz dönemin parasını kullanmak istediğimiz için vodafone ödemesini senelere eşit böldürdük demişti yoksa koca vodafone istese o parayı tek seferde öder başkan burada kendisini sıkıntıya sokma pahasına doğru olanı yapıp parayı senelere yaymıştır. yiğitcan vodafone beşiktaşa güvenmese onca reklam filmi çekip tüm kanallarda yayınlatmaz olay tamamen başkanın ahlaki yaklaşımından kaynaklanıyor vede yüzde yüz doğru helal olsun
Benim bahsettiğim husus farklı,adam sponsor olmuş tabii ki reklamını yapacak
Bahsettiğim yüksek peşinatları kimse vermez kolay kolay Beşiktaş'a
Bu konularda tüm firmalar ne kadar vukuatlı olduğumuzu çok iyi biliyor
Vodafone veremeyeceğinden değil vermeyeceğinden oluşan bir durum bu
Bu imajı yeni yeni kırıyoruz,başkanın kendine ayrılan yılları kullanması da doğru hareket olur sonradan fikir değiştirmezse

Çevrimdışı TØLGA

Ziyasevik arkadasimiz twitterda foto atiyor atabiliceklere duyurulur ve kendisine teşekkürler :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Euro dolar karşılaştırması yapınca miktarlarla ilgili olduğu düşünülüyor tabii ki
Diğer yandan anlaşmanın süresi ve paranın hangi vadede ödeneceği konusunda da söz söyleme hakkın pek yok
Senelerce yd yönetimi altında sponsorlara karşı rezil bir anlayış sergilemiş Beşiktaş varken kimse sana güvenmez,yüksek peşinat vermez
O yüzden çok fark eder Madrid olması @ozan062

yok bu konuda anlasamadık,, siz vade made diyorsunuz yahu ben diyorumki bana teminat gibi birsey verseydi,, ben butun kaynagını bu yolla kazansaydım,, stadı devre arasına yetiştirseydim ve bunun odemesinide vodafone ve ben birsekilde yapsaydım,, anlasma 10 yıllık olsun odemeler bankaya olsun mantıgı,, anlatabiliyormuyum cok basit gibi anlatıyorum ama bende diyorumki olsaydı yani olacak yapsaydınız gibi diretmiyorum,, fatih arkadasada bu cevap olsun yani ben olsaydı diyorum ve keske bu yolla hem sıkıntı çekmezdik erkenden geçerdik,, bak simdi baska yerlerde garip garip iddalar var bizim baskanın gectigimiz hafta ankaradaki gorusmeleriyle alakalı...devletten destek aldıgımız soyleniyor...

salih dostum haklısın oyle dedi,, bende yapılsaydı olurdu diyorum  genelde yeni dunyada boyle yapılıyor çnk yoksa biz zor durumlara dusuyoruz simdi oyle değilmi:(
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 15:02:49 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Salih A.

yok bu konuda anlasamadık,, siz vade made diyorsunuz yahu ben diyorumki bana teminat gibi birsey verseydi,, ben butun kaynagını bu yolla kazansaydım,, stadı devre arasına yetiştirseydim ve bunun odemesinide vodafone ve ben birsekilde yapsaydım,, anlasma 10 yıllık olsun odemeler bankaya olsun mantıgı,, anlatabiliyormuyum cok basit gibi anlatıyorum ama bende diyorumki olsaydı yani olacak yapsaydınız gibi diretmiyorum,, fatih arkadasada bu cevap olsun yani ben olsaydı diyorum ve keske bu yolla hem sıkıntı çekmezdik erkenden geçerdik,, bak simdi baska yerlerde garip garip iddalar var bizim baskanın gectigimiz hafta ankaradaki gorusmeleriyle alakalı...

:) ozan kulağı tersten tutma senin söylediğinin türkçesi şu vodafone anlaşmasını teminat gösterip bankadan kredi kullansaydık ve o canlı para ile statı bitirseydik diyorsun ama 10 yıl sonrasının faizini düşünerek kredi kullanırsan statı 400 milyon dolara yapmış olurdun kaldı ki en iyimser tahminlerle
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 15:04:24 saliharik ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı TØLGA

Hentbol süper kupamız hayırlı olsun
evet abi takim zaten iyiydi mogazin katkisiyla iyi transferlerde geldi ivan takimin yildizi resmen :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

:) ozan kulağı tersten tutma senin söylediğinin türkçesi şu vodafone anlaşmasını teminat gösterip bankadan kredi kullansaydık ve o canlı para ile statı bitirseydik diyorsun ama 10 yıl sonrasının faizini düşünerek kredi kullanırsan statı 400 milyon dolara yapmış olurdun

cok dogru,, okadar yaymadanda dusunebilriiz:D cok onceden odeyip para ile ilikinin kesilmesi ve kalan zamanda sponsorlugun devamı:)) nasıl simdi demirorenin 40milyonluk anlasmasını yapıcaz isim var ama para odemesi yok o mantık:)) işi tamamen vodafone kaynakları harcayip bizim külübün kasasına birsey gelmeden bitmesi:))

Çevrimdışı cisse557

Biraz önce gördüm bunu. Bordeaux yeni stadı. Beton kirişler yerine bu şekildeki gibi yapmanın avantajları ve dezavantajlarını bileniniz var mı abimlerim, kardeşlerim  :)

Çevrimdışı ahmet türker

SAYIN AHMET ABİM SONUNA KADAR HAKLISIN .. .

GEÇEN HAFTA BİRAZ İZLEDİM SERGEN EFSANEDİR EYVALLAH AMA BEN SUANDA KENDİSİNİ HİÇ SEVMİYORUM...

DİYORDU SÖR SERGEN YALCIN.. SOSA KİMDİR YA. DİİYOR.  EĞER BU LAFTAN YOLA CIKARSAK ASIL SEN KİMSİN ARKADASIM TÜRKİYE DISINDA KMSE ALMAMIŞ B.MÜNİH İNCELEMİŞ ALMAMIŞ DİYOR KENDİ AĞZIYLA..

AMA SOSA YI ALMIŞ B.MÜNİHTE ALMIŞ . SON ŞAMPYON VE ŞAMPYONLAR LİGİ FİNALSTİ ATL. MADRİDDE ALMIŞ

BURDAN YOLA CIKTIGIMIZDA SEN HİÇ BİRŞEYSİN SERGEN.. ANCA KONUSUYOR BOŞ BOĞAZ.. AÇIK SÖZLÜ OLMAKLA PATAVATSIZLIGI KARISTIRIYOR.
sergan yalçının yorumcu olarak çapı belli değerli kardeşim ,ekranın karşısına oturup ,sanki cern de higgs bozonunu bulmaya çalışıyor zannedersin ,dedikodudan ileriye gidemediği açık ,bir de lakayıtlığı cabası,

Çevrimdışı Salih A.

cok dogru,, okadar yaymadanda dusunebilriiz:D cok onceden odeyip para ile ilikinin kesilmesi ve kalan zamanda sponsorlugun devamı:)) nasıl simdi demirorenin 40milyonluk anlasmasını yapıcaz isim var ama para odemesi yok o mantık:)) işi tamamen vodafone kaynakları harcayip bizim külübün kasasına birsey gelmeden bitmesi:))
ozan bankalar emin ol bu hesapları bizden çok daha iyi yapıyorlar bankalar kredi verirken misal 48 ay vadeli kredi aldın ilk 12 ay ödediğin tüm para faizdir sonrasında ana para işlemeye başlar bizimde malum şartlarda bu parayı tek seferde kapatmamız en erken ne zaman olur sen düşün yani kaş yapayım derken göz çıkartmaya gelir olay kaldı ki stat ta çalışan firmalara mazotu benzini shell den ucuza alıp piyasa fiyatından çlışan firmlara satan bir başkan böyle bir işe hayatta bulaşmaz :)
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı TØLGA

Biraz önce gördüm bunu. Bordeaux yeni stadı. Beton kirişler yerine bu şekildeki gibi yapmanın avantajları ve dezavantajlarını bileniniz var mı abimlerim, kardeşlerim  :)
mabete önceden sormustuk böyle birsey yapilabilirmi diye celik oldugu icin maliyeti cok fazla
Birde tam hatirlamiyorum kac yilda bir oldugunu ama bakimi gerekiyormus oda pahali bir islemmis :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

ozan bankalar emin ol bu hesapları bizden çok daha iyi yapıyorlar bankalar kredi verirken misal 48 ay vadeli kredi aldın ilk 12 ay ödediğin tüm para faizdir sonrasında ana para işlemeye başlar bizimde malum şartlarda bu parayı tek seferde kapatmamız en erken ne zaman olur sen düşün yani kaş yapayım derken göz çıkartmaya gelir olay kaldı ki stat ta çalışan firmalara mazotu benzini shell den ucuza alıp piyasa fiyatından çlışan firmlara satan bir başkan böyle bir işe hayatta bulaşmaz :)

peki oyle olsun:)) vodafone turkiyenin ilk büyük projesi,, dolayısıyla zaten birden vermesini beekliyemezdik,, yani ben alternatif oalrak soyledim,,, ama dediğin gibi baskan bunu cok dusunmustur baktılar zararlı iş hiç bulasmadılar:D

Çevrimdışı ahmet türker

stada beton pompası girdi ,nereyi betonlayacaklar acaba  :)

Çevrimdışı Efe

Ahmet abi benden beter oldun kısa sure
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

abı efenın tahtına goz dıktın sanırım:) pompalar ondan sorulurr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ONUR KOLCU

EFE KİMSE SENDEN BETER OLAMAZ KARDEŞİM :)

Çevrimdışı ahmet türker

abı efenın tahtına goz dıktın sanırım:) pompalar ondan sorulurr
ben bunu yazarken efe kardeşimin cevap vermesini umduğumdan yazıyorum kardeşim :)

Çevrimdışı serti67

ben bunu yazarken efe kardeşimin cevap vermesini umduğumdan yazıyorum kardeşim :)
abı duramaz zaten hemen ıctıma alır pompacılara demırcılere canlı yayında bı ara at yarısı anlatır gıbı anlatıyodu falıyetlerı :)martı konsa stada kacmaz efeden
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ahmet türker

kardeşim ,bu stad bitipte şöyle bir stada gidip müzesini gezerken ,tribünlerine bakarken gözlerim dolu dolu olup ağlamamak için kendimi tuttuğum anları hayal ederek her gece uykuya dalıyorum ,hastalık olduysa evet kabul ediyorum ,insanın kendisini çok büyük bir şeyin parçası hissetmesi  ,hele ki beşiktaşlılık çok güzel bir duygu :)

Çevrimdışı atakan eraslan

sergan yalçının yorumcu olarak çapı belli değerli kardeşim ,ekranın karşısına oturup ,sanki cern de higgs bozonunu bulmaya çalışıyor zannedersin ,dedikodudan ileriye gidemediği açık ,bir de lakayıtlığı cabası,

Sormayın gitsin , kimseyi beğenmez. Sanarsın kendisi maradonaydı, tamam iyi topçuydu da , afedersiniz rezil gibi oynadığı bir çok maçı da ben bizzat hatırlarım. Bizde kabahat , biz şişiriyoruz bu adamları , fernandez önlibero geldi , şişirdik şişirdik oldu başımıza bir dünya starı..

Çevrimdışı cisse557

mabete önceden sormustuk böyle birsey yapilabilirmi diye celik oldugu icin maliyeti cok fazla
Birde tam hatirlamiyorum kac yilda bir oldugunu ama bakimi gerekiyormus oda pahali bir islemmis :bandit:
Ben orayı kaçırmışım teşekkürler  :)

Çevrimiçi murat

Devlet e stad yapıyoruz belki ankarada düşük faizli banka kredisi için gitmiştir.sonuçta devletin stadını devlete parası cebinizden yapıyoruz.bence faizsiz kredi verilmeli.

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi