Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692149 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Anlaşmanın Madridle yapılmış olduğu gerçeği var yalnız @ozan062

Çevrimdışı Efe

@Efe abi numaralı da nere betonlanacakti ?? Dun resim gelmedi görmedim ben bisey
3 testere kirisi ve tablasi var ortada orda calisiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

turkiyedeki diger stad inşaatlarını inceledim biraz. Bizim dış sutunlar bile turkiyedeki tüm stadlara bedel çok ciddiyim. Daha kaplanmadan bile bu kadar guzel duruyorsa..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2014, 13:25:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
ilk loca katı tabla betonu için demir bağlama  dün gece devam etti bu gün o kısım betona hazır olabilir
@izorlu85 sağol abi ..

Çevrimdışı ahmet türker

ismi ne olursa olsun kim olursa olsun,  f .ORMAN ,beşiktaş başkanıdır akşam trt deki programda ,s yalçın ın bu kadar laubali olmaması lazımdı .asker gibi olsun demiyorum ama başkan konuşurken gülmeler yanındaki ile gülerek işaretleşmeleri ona hiç yakıştıramadım ,iddiaları doğru olsa bile bu tavırları hiç hoş değildi ,bir de erman toroğlu gibi bir adam başkana soruyor stad durma noktasına mı geldi diye ,ey ermen toroğlu stadın canlı yayınına bakacak kadar zekan yok mu ? :boxin:  :boxin:

Çevrimdışı frkndgnr

ismi ne olursa olsun kim olursa olsun,  f .ORMAN ,beşiktaş başkanıdır akşam trt deki programda ,s yalçın ın bu kadar laubali olmaması lazımdı .asker gibi olsun demiyorum ama başkan konuşurken gülmeler yanındaki ile gülerek işaretleşmeleri ona hiç yakıştıramadım ,iddiaları doğru olsa bile bu tavırları hiç hoş değildi ,bir de erman toroğlu gibi bir adam başkana soruyor stad durma noktasına mı geldi diye ,ey ermen toroğlu stadın canlı yayınına bakacak kadar zekan yok mu ? :boxin:  :boxin:

Aynı şekilde Sergenin konuşma tarzı beni de rahatsız etti. Karşısında Aziz Yıldırım veya botokslu olsa bu şekilde konuşamaz.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 13:44:56 frkndgnr ]

Çevrimdışı serti67

abı onlar kanla beslenıyo aksam bı haber yaptı ordan nası ekmek cıkarırz pesınde hızlandı ınsaat masallh demesı onlara bıse kazandırmıyor malesef kaosla beslendgı ıcın medya
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Başkan cok beyfendi zaten stada davetti hepsini orda gosterecek stadi ve baska seyleri :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Konu disi:besiktas-nilüfer hentbol süper kupa maci ntvsporda
İzleyicilerine duyurulur :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 13:54:22 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

Anlaşmanın Madridle yapılmış olduğu gerçeği var yalnız @ozan062

eee?? rakamdanmı bahsediyorum ben?? 500 değil de 120 bizimki:)) ee bana bunu verip ben stadı bitiririm anlasmada 10yıllık olur bu surede olay bu:)) isterse madrid değil pazarsporolsun

@yigitcan1903
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı kyiv

Beğenilir ya da beğenilmez ama Fikret Orman, Süleyman Seba'dan sonra bu kulübe adını altın harflerle yazdıracaktır. Yıldırım Demirören'e kötü yönetiminden dolayı hesap sorulması konusunu muallakta bırakmasından başka hiçbir başarısızlığı yoktur.(Hesap sorma konusunun o kadar basit olmadığı ortada iken) Yaptıkları ve yapacaklarını inşallah hep beraber göreceğiz ve alkış tutacağız.

Çevrimdışı ahmet türker

Aynı şekilde Sergenin konuşma tarzı beni de rahatsız etti. Karşısında Aziz Yıldırım veya botokslu olsa bu şekilde konuşamaz.
bu insanlar eli sopalı insandan anlıyorlar , aziz yıldırım gibi insanları hak ediyorlar, çocuk zekasına sahipler, bir laf vardır ,etme çocukla sohbet ya şapkanı alır kaçar ,yada kucağına sıçar , adamlar futbol adamıyım diyorlar ,dedikodu peşinde koşuyorlar ,bir daha bu programı kim çıkarsa çıksın seyretmiyeceğim ,aslında kimse seyretmese kendilerine gelirler.

Çevrimdışı TØLGA

bu insanlar eli sopalı insandan anlıyorlar , aziz yıldırım gibi insanları hak ediyorlar, çocuk zekasına sahipler, bir laf vardır ,etme çocukla sohbet ya şapkanı alır kaçar ,yada kucağına sıçar , adamlar futbol adamıyım diyorlar ,dedikodu peşinde koşuyorlar ,bir daha bu programı kim çıkarsa çıksın seyretmiyeceğim ,aslında kimse seyretmese kendilerine gelirler.
abi bizim baskanda hata sen niye gdip sergenin  figenin oldugu programa baglaniyosun git ciddiyeti olan
Programlara baglan ntvspor trt1deki programlar ersin düzenin sundugu gayet ciddi
Figen civan besiktasli bile degil bilen bilir baskanla arasi iyi ama sen gidip o programlara baglaniyosam
Bunlarida beklicen sasirmiyorum yani
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

numaralını suanki katı işte o uzun yolların katı yani insanların yurumek için olan katların ilki,,, o bizim kusakların oldugu yere yakın taraf artık perdeler kendini belli etmeye baslıcak,, numaralının cabuk biteceğinide bu sekilde anlıyabiliyoruz:)

bakın euro, dolar değil anlasmaya bakın bee

http://www.cnnturk.com/haber/spor/futbol/abu-dabi-bernabeu-real-madride-500-milyon-euroluk-teklif

surdaki detay onemli,, diyorki bu parayı stadın yenilmesine harcıcak,, yani bizde bunu yapabilirdik ama vodafone demekki o paraları gozden cıkarma riskine giremedi,,, ama boyle diyenlerede kızmamak lazım.
Iyi de Real Madrid nasil bir anlasma yapicak bilmiyoruz ki..Belki yillik 25 milyon euro alacaklar... Hop diye adam onune 500 milyon euro koymaz ki...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

Başkan cok beyfendi zaten stada davetti hepsini orda gosterecek stadi ve baska seyleri :icool:
ben bu başkandan memnunum ,y d den hesap sorsa hiç bir şey elde edemeyeceğini biliyor ,hiç olmazsa hibe koparmaya bakıyor , başkana kızıyorlar yalancı diyorlar ,ama adam zor dönemden geçiyor ,zengin beşiktaşlılara loca satmak için stadın ağustosta açılacağını söyledi ,bu zengin beşiktaşlılar açılmayacağını herkesten iyi biliyorlardı ,ama başkan onlara bir sebep verdi ,onlarda böyle bir sebep istiyorlardı  ,fakat pek çok insan bunu bildikleri halde  hala ağustosta açılacaktı yalan söyledi diye devam ediyorlar .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

SAYIN AHMET ABİM SONUNA KADAR HAKLISIN .. .

GEÇEN HAFTA BİRAZ İZLEDİM SERGEN EFSANEDİR EYVALLAH AMA BEN SUANDA KENDİSİNİ HİÇ SEVMİYORUM...

DİYORDU SÖR SERGEN YALCIN.. SOSA KİMDİR YA. DİİYOR.  EĞER BU LAFTAN YOLA CIKARSAK ASIL SEN KİMSİN ARKADASIM TÜRKİYE DISINDA KMSE ALMAMIŞ B.MÜNİH İNCELEMİŞ ALMAMIŞ DİYOR KENDİ AĞZIYLA..

AMA SOSA YI ALMIŞ B.MÜNİHTE ALMIŞ . SON ŞAMPYON VE ŞAMPYONLAR LİGİ FİNALSTİ ATL. MADRİDDE ALMIŞ

BURDAN YOLA CIKTIGIMIZDA SEN HİÇ BİRŞEYSİN SERGEN.. ANCA KONUSUYOR BOŞ BOĞAZ.. AÇIK SÖZLÜ OLMAKLA PATAVATSIZLIGI KARISTIRIYOR.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Bizim kulübümüze zarar verenlerin hepsi zaten hep Beşiktaş'tan yetişmiş isimler,başkanın karşısında ciddiyetsiz oturanlarmı istersin,kulüp tam düzlüğe çıkacağı zaman çıkıp boş boş dedikodular yayan eski yöneticilermi istersin var oğlu var.

Çevrimdışı Fatih

Onur, Sergen kendine baksaydi eger dunyanin en iyi futbolculari arasina girebilirdi parantez icinde de soylemek lazim:) Kafasinda heralde Turkiye'nin en iyi yerli 10 numarasi olarak kalmak istedi..
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı fthkzgn

ben bu başkandan memnunum ,y d den hesap sorsa hiç bir şey elde edemeyeceğini biliyor ,hiç olmazsa hibe koparmaya bakıyor , başkana kızıyorlar yalancı diyorlar ,ama adam zor dönemden geçiyor ,zengin beşiktaşlılara loca satmak için stadın ağustosta açılacağını söyledi ,bu zengin beşiktaşlılar açılmayacağını herkesten iyi biliyorlardı ,ama başkan onlara bir sebep verdi ,onlarda böyle bir sebep istiyorlardı  ,fakat pek çok insan bunu bildikleri halde  hala ağustosta açılacaktı yalan söyledi diye devam ediyorlar .

maalesef bizim milletimizin aciziyeti buradan kaynaklanıyor. azcık kafayı çalıştırsalar, kongre tarafından ibra edilmiş bir yönetimden neyin hesabını soracaksın.
ikinci olarak loca satışları tam bir stratejidir. bence başkan bu konuda çok başarılı.
stratejinin ne olduğunu bilmeyenler hala stad neden ağustos ayında açılmadı der der durur.
yorumunu beğendim, doğru söze ne denir. normalde çok yazan biri değilim fakat bu yoruma yazmak istedim.
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı Oktay

Sergen huyundan dolayı değilde futbolundan dolayı severim kendisi Beşiktaş Kulübü'nün Türk futboluna yakın zamanda kazandırdığı tartışmasız en büyük yeteneği... Bu konuda tartişılması bile abesle iştigal olarak görürüm fakat ahlakınla alakalı aynı şeyleri Söylemek pek mümkün değil malesef

Çevrimdışı ahmet türker

abi bizim baskanda hata sen niye gdip sergenin  figenin oldugu programa baglaniyosun git ciddiyeti olan
Programlara baglan ntvspor trt1deki programlar ersin düzenin sundugu gayet ciddi
Figen civan besiktasli bile degil bilen bilir baskanla arasi iyi ama sen gidip o programlara baglaniyosam
Bunlarida beklicen sasirmiyorum yani
sayın f orman benim anladığım kadarı ile bağlanmak zorunda kalmış ,bir takım imalarda bulundukları için ,başkanın yerinde olsak belki bizde aynı şeyi yapardık . sonraları durumu farkedip alttan almaya başladılar zaten .koskoca  beşiktaşın başkanı tabiki bağlanacağı programlarda seçici olmalı ,ama dediğim gibi bu programa bağlanmak zorunda kalmış gibi gördüm ,şimdi başkanı savunuyormuş gibi görünmemden dolayı f ormancı diye düşünenler olabilir ,ben beşiktaşcıyım ,kendime göre doğru olanları söylemek zorunda hissediyorum.üstelik başkanın bazı icraatlarını çok doğru bulanlardanım .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onur, Sergen kendine baksaydi eger dunyanin en iyi futbolculari arasina girebilirdi parantez icinde de soylemek lazim:) Kafasinda heralde Turkiye'nin en iyi yerli 10 numarasi olarak kalmak istedi..

AYNEN ÖYLE FATİH HOCAM AMA İŞTE .  KULLANMADI KULLANANLAR Bİ YERLERE GELİYOR. :)

Çevrimdışı yigitcan1903

eee?? rakamdanmı bahsediyorum ben?? 500 değil de 120 bizimki:)) ee bana bunu verip ben stadı bitiririm anlasmada 10yıllık olur bu surede olay bu:)) isterse madrid değil pazarsporolsun

@yigitcan1903

Euro dolar karşılaştırması yapınca miktarlarla ilgili olduğu düşünülüyor tabii ki
Diğer yandan anlaşmanın süresi ve paranın hangi vadede ödeneceği konusunda da söz söyleme hakkın pek yok
Senelerce yd yönetimi altında sponsorlara karşı rezil bir anlayış sergilemiş Beşiktaş varken kimse sana güvenmez,yüksek peşinat vermez
O yüzden çok fark eder Madrid olması @ozan062
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 14:38:07 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı ahmet türker

aynı fikirdeyim değerli kardeşim,  bu da onun ne kadar küçük bir dünyası olduğunu gösteriyor .

Çevrimdışı Salih A.

Euro dolar karşılaştırması yapınca miktarlarla ilgili olduğu düşünülüyor tabii ki
Diğer yandan anlaşmanın süresi ve paranın hangi vadede ödeneceği konusunda da söz söyleme hakkın pek yok
Senelerce yd yönetimi altında sponsorlara karşı rezil bir anlayış sergilemiş Beşiktaş varken kimse sana güvenmez,yüksek peşinat vermez
O yüzden çok fark eder Madrid olması @ozan062
ozan hocam başkan bu konuyu açıklamıştı biz sadece görevde olduğumuz dönemin parasını kullanmak istediğimiz için vodafone ödemesini senelere eşit böldürdük demişti yoksa koca vodafone istese o parayı tek seferde öder başkan burada kendisini sıkıntıya sokma pahasına doğru olanı yapıp parayı senelere yaymıştır. yiğitcan vodafone beşiktaşa güvenmese onca reklam filmi çekip tüm kanallarda yayınlatmaz olay tamamen başkanın ahlaki yaklaşımından kaynaklanıyor vede yüzde yüz doğru helal olsun
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 14:45:45 saliharik ]
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...