Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691939 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

desene ben ,öğrenmekte bir kaç bin yıl geç kalmışım . :ebebe:   :ebebe: :D
mesela mimar sinana büyük hayranlık duyuyorum tam bir deha örneği emin ol günümüzde bile onun gibi bir mimar yoktur şimdi bakıyorum depreme dayansın diye yapı yapıyorlar kullanılan malzemeye baktığında dayanma süresi yüz yıl kadar adam yüzlerce yıldır ayakta kalan eserler yapmış

Çevrimiçi Necmi

umarım bu gecede insanlara bir şeyler katmışıktır .iyi geceler arkadaşlar. :by2:
iyi geceler :)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ZEKI

iyi geceler mesajlarindan sonra Gunaydin beyler..pazar pazar ne yatiyorsunuz. :lol: :lol:
eski acikta sanki betonlama hazirligi var, emekci kardeslerimiz tabladalar
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 07:08:22 ZEKI ]

Günaydın @ZEKI abi,  eski açık şimdiden eskidi be abi :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Günaydın arkadaşlar uzun süre oldu foruma bakamıyorum işler gayet hızlı ilerliyor.
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ozan062

bu konuyu defalarca konuştuk sonradan oraya ilave edeceğin tribün kendini amorti etmez en ucuz biletin satıldığı yer orası on yılda anca geri döndüreceğin bir yatırımı bir kerede kimse vermez orası nasıl yapılırsa o şekilde kalacaktır heleki stad bittikten sonra anıtlar artık çivi çaktırmaz emin ol
@Necmi
süpersin abi,, s son cumledeki çivi caktırma olayının bir benzerinide ben soyluyorum 360 acılısta yoksa hiç oalmaz,, daha baska seyler dusunuyoruz fumeli merdivenler basta yapılmazsa hiç yapılamaz,, onun için biz burdan bazı konularda baskı yapmamız gerektiğini dusunuyorum,, çnk taraftara sorulmus hiçbir detay yok,,bari su kucuk nuanslarda etkimiz olsa daha ne :icool:

kucuk diyorum maliyeti belki bir catı daha yapar:D ama biz değilmiyiz 40milyon demirorene sponsorluk veren :)) onuda yapmalıyıxz
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 10:10:37 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Vodafone Arena 20.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Serkan7738

herkese günaydın eski açıkta kameranın sağında kalan alan betonlanmış sanırım yeni inönü bugün foto atsada baksak nekadar alan betonlanmış

Çevrimdışı izorlu85

günaydın arkadaşlar..

timelapsdan şimdi izledim  dün gece geç saate kadar çalışma varmış galiba demir bağlama yapılmış numaralı ve eski açık da..  :sevinc
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

ysariusta

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 11:25:19 ysariusta ]

Çevrimdışı Efe

Eski acikta sag tabla betonlanmis sol tarafi tam goremiyorum ama orasida gece betonlanir bakalim numarali hazir olacak mi bu gece :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

gunaydın ahalı gune sıyah forma hedıyesıyle uyandık kardes candır ıkıgun erken aldık dogum gunu hedıyesını::)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı berk_bjk

Tribün çıkışlarındaki merdiven konusu bir türlü açıklığa kavuşmadı. Mabetin attığı son projede çatallı gözüküyor  :alala:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2014, 11:53:35
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Eski acikta sag tabla betonlanmis sol tarafi tam goremiyorum ama orasida gece betonlanir bakalim numarali hazir olacak mi bu gece :)
@Efe abi numaralı da nere betonlanacakti ?? Dun resim gelmedi görmedim ben bisey

Çevrimdışı izorlu85

@Efe eski açıkta ve yeni açık da betonlanmayan tablo yok şuan benim gördüğüm..

ysariusta

• Ziyaretçi

2 3 saatte stattayım çekerim fotoğraflarını

Çevrimdışı izorlu85

@Efe abi numaralı da nere betonlanacakti ?? Dun resim gelmedi görmedim ben bisey

ilk loca katı tabla betonu için demir bağlama  dün gece devam etti bu gün o kısım betona hazır olabilir

Çevrimdışı serti67

eskı acıktakı ıkı tarafta hazırlanan tabla betonlanmıss masallh ama bugun ıscı sayısı az gıbı sankıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimiçi murat

söyle uzunluğu vereyim :D  630 metre gibi üç aşağı beş yukarı @MURAT
bu arada doğru hesaplamışsın :ok:
Hesap bizim işimiz hehe :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Tribün çıkışlarındaki merdiven konusu bir türlü açıklığa kavuşmadı. Mabetin attığı son projede çatallı gözüküyor  :alala:
zaten çatallıda görsellerde olduğu gibi geniş değil :ok: :ok:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Burak Akay

Gece başkanımız bir tv kanalına telefonla baglandı stadın ikinci dönemin ilk maçlarına yetıstırmeyı dusunduklerını söyledi ayrıca zemin soruldu hybrid olacagını ve Türkiyede ilk olacagını yineledi mutlu oldum :) ayrıca tesislerimizdede bir antreman sahası hybrid olacakmıs
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 12:14:59 BJburak ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ozan062

numaralını suanki katı işte o uzun yolların katı yani insanların yurumek için olan katların ilki,,, o bizim kusakların oldugu yere yakın taraf artık perdeler kendini belli etmeye baslıcak,, numaralının cabuk biteceğinide bu sekilde anlıyabiliyoruz:)

bakın euro, dolar değil anlasmaya bakın bee

http://www.cnnturk.com/haber/spor/futbol/abu-dabi-bernabeu-real-madride-500-milyon-euroluk-teklif

surdaki detay onemli,, diyorki bu parayı stadın yenilmesine harcıcak,, yani bizde bunu yapabilirdik ama vodafone demekki o paraları gozden cıkarma riskine giremedi,,, ama boyle diyenlerede kızmamak lazım.
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 12:38:35 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

Gece başkanımız bir tv kanalına telefonla baglandı stadın ikinci dönemin ilk maçlarına yetıstırmeyı dusunduklerını söyledi ayrıca zemin soruldu hybrid olacagını ve Türkiyede ilk olacagını yineledi mutlu oldum :) ayrıca tesislerimizdede bir antreman sahası hybrid olacakmıs
En kötü ihtimal MAYIS ta bir iki maç oynamak istiyoruz dedi.