Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693189 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

yeni versiyon formalar gelince eskiyi çıkarıyorsun dolaptaki yerine asıyorsun :D
eskidikçe dolaba sığmıyacak hale gelirse ? :lol:  :lol:

Çevrimdışı karakartalım

6267 date=1411250619]
stad etrafında kompile tüm tiribünler dahil 1 sırada kaç koltuk var ?

Benim yaptığım hesaba göre ortalama 1095.  1095* 47= 51bin civarı.tribün yırtığı ve çıkışlar 2500 + merdivenler 5000+ 500 basın tribünü 43250 gibi bir rakam çıkıyor + 1850 loca toplamda 45100 çıkarıyorum.
eyvallah abi. benim kafa gitti az önce komplo bi türübünün sıra sayısını 23 aldım 750 ile çarpmışım allah allah diyorum sonra aklıma geldi 47 ortalama ile çarptım az çıkıyo deli oldum burda.750 ile çarptıktan sonra 1095 ilaç gibi gelir şimdi bida çarpayım   :kop: :kop:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Efe

kırmızı forma alin aldirin :D siyahda alin sonra birine efe birine seba yazdirin
Benim kafam cok karisti almadim daha kaleci formasida güzel siyahla kirmizida 3unudd alamam
Sene sonu indirime girincemi alsak napsak ikisini :akuma:

1 tane al stada katkın olsun şimdi diğerinide seneye alırsın indirimde :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

en şiddetli aşkın bile ömrü 2 yıl sürermiş, ben söylemiyorum psikologlar söylüyor,2 yıl sonra formayı çıkartmak istersen de çıkartamazsın ,insanın sırtına yapışıyor.. :)  :D
Abi sonuçta her şey fiziksel nedenlere dayanıyor. Dopamin her daim üretilen bir hormon değil. Dopamin bitti aşk gitti. Bir iki hormon var illa benim dediğim olacak diye direten kalanı toplumsal dayatma bence. Yalnız hüsran duygusu da dopamine bağlı. O nedenle ayrılık da sevdaya dahil demiş şair... Mevzu derin fazla girmiyim. Gençlere tavsiyem siz genede Beşiktaşlı biriyle takılmayın, malum ikinci planda kalmaya mahkum olursunuz.....

Çevrimiçi murat

eyvallah abi. benim kafa gitti az önce komplo bi türübünün sıra sayısını 23 aldım 750 ile çarpmışım allah allah diyorum sonra aklıma geldi 47 ortalama ile çarptım az çıkıyo deli oldum burda.750 ile çarptıktan sonra 1095 ilaç gibi gelir şimdi bida çarpayım   :kop: :kop:
Benimki biraz tahmini. En üst tribün çevre uzunluğunu net bilmiyorum.630 metre olarak hesapladım.ilk sıra genişliğini 400 metre olarak hesapladım.merdiven genişliği 2 metre hesapladım.

Çevrimdışı ahmet türker

Abi sonuçta her şey fiziksel nedenlere dayanıyor. Dopamin her daim üretilen bir hormon değil. Dopamin bitti aşk gitti. Bir iki hormon var illa benim dediğim olacak diye direten kalanı toplumsal dayatma bence. Yalnız hüsran duygusu da dopamine bağlı. O nedenle ayrılık da sevdaya dahil demiş şair... Mevzu derin fazla girmiyim. Gençlere tavsiyem siz genede Beşiktaşlı biriyle takılmayın, malum ikinci planda kalmaya mahkum olursunuz.....
:kop:  :kop:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

1 tane al stada katkın olsun şimdi diğerinide seneye alırsın indirimde :ok:
alcaz abi hersene aldgimiz gbi ins. Forma thsirt atki aliyoruz
Yanliz dikkatimi cekiyo bizde hic imza li forma satilmiyo organizasyon olmuyo
Fener cok iyi yapio bu isi ba sosa flen bi organizasyon duzenlese yonetim imza icin forma alcak cok insan vardir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı karakartalım

Benimki biraz tahmini. En üst tribün çevre uzunluğunu net bilmiyorum.630 metre olarak hesapladım.ilk sıra genişliğini 400 metre olarak hesapladım.merdiven genişliği 2 metre hesapladım.
bide alt katta mesela 26 merdiven var 2 si locaya ait diye komple 24 alıyoruz alt katı değilmi.bide kapalı üst en fazla 23 oluyo peki numaralıda 23 oluyomu en yüksek kısmı

Çevrimdışı Efe

alcaz abi hersene aldgimiz gbi ins. Forma thsirt atki aliyoruz
Yanliz dikkatimi cekiyo bizde hic imza li forma satilmiyo organizasyon olmuyo
Fener cok iyi yapio bu isi ba sosa flen bi organizasyon duzenlese yonetim imza icin forma alcak cok insan vardir

imza günleri belki düzenlenir ama ilk olarak takım iyi gitmeli yoksa futbolcuları dövmeye giderler imza almak yerine :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Drenaj sistemi ile çimi yapacak firma aynı mı olur ?

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar tarayıcınızda bir sayfada Mustafanın sitesi için açın açık dursun arada bir bir iki tıklama yapın sayfa değiştirin bu onun google sıralamasını yükseltir arandımı kolayca bulunan bir site olur o bizim için çok emek harcıyor bizde onun için bir dakikamızı ayırabiliriz herhalde sitede kalınan uzun süreleri alexa sever google da sever
buda onun sitesinin tanınırlığını yükseltir Yasaklı Link.Yasaklı Link.com[/url]

Çevrimdışı FARUK

Yeni parti formalarla birlikte kırmızı formanın da kadınlar için olan versiyonu gelecekmiş ayrıca

Çevrimdışı TØLGA

imza günleri belki düzenlenir ama ilk olarak takım iyi gitmeli yoksa futbolcuları dövmeye giderler imza almak yerine :evillol:
sezon basinda yapsan hic bisey olmaz abi :D sezonun en skintili zamaninda yapcak halin yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

arkadaşlar tarayıcınızda bir sayfada Mustafanın sitesi için açın açık dursun arada bir bir iki tıklama yapın sayfa değiştirin bu onun google sıralamasını yükseltir arandımı kolayca bulunan bir site olur o bizim için çok emek harcıyor bizde onun için bir dakikamızı ayırabiliriz herhalde sitede kalınan uzun süreleri alexa sever google da sever
bana diyorsun mustafanın sitesinde online dur sürekli :) tamamdır hallediyorum  :kop: :kop: :kop:
Mustafa resim çekmemiş özel işlerinden dolayı  :bawling: yarın topluca alırız :)
Obitaş uçuyor kartalım benim... 2. kolan dikmişler 3.4 diye ilerliyor

Çevrimdışı Efe

bana diyorsun mustafanın sitesinde online dur sürekli :) tamamdır hallediyorum  :kop: :kop: :kop:
Mustafa resim çekmemiş özel işlerinden dolayı  :bawling: yarın topluca alırız :)
Obitaş uçuyor kartalım benim... 2. kolan dikmişler 3.4 diye ilerliyor

sütunları diyorsan toplamda 4 adetler şuan yeni açıkta :tabe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Kesinlikle katılıyorum Beşiktaşlı olandan uzak durun :bandit:

Çevrimiçi murat

bide alt katta mesela 26 merdiven var 2 si locaya ait diye komple 24 alıyoruz alt katı değilmi.bide kapalı üst en fazla 23 oluyo peki numaralıda 23 oluyomu en yüksek kısmı
Evet numaralı da23 evet ama 24 olma olasılığıda var.

Çevrimdışı ahmet türker

bunu nasıl yapacağız ? aslında ben her gün en az 3 defa tıklıyorum resimlerde kaçırdığım bir ayrıntı varmı diye. :)

Çevrimdışı ALI RIZA

sütunları diyorsan toplamda 4 adetler şuan yeni açıkta :tabe:
ben 2 tane gördüm 4. ne zaman yaptılar :) ne kadar tabla beton attılar rekor kırdılar mı _? efe obitaş hızı mükemmel mi  :sevinc

Çevrimdışı ilhan

Necmi abi, bırak beni iş yerindeki tüm  arkadaşların bilgisayarı bile ayarlandı Mustafa'nın siteye :ok:

Çevrimiçi Necmi

bunu nasıl yapacağız ? aslında ben her gün en az 3 defa tıklıyorum resimlerde kaçırdığım bir ayrıntı varmı diye. :)
tarayıcında bir sayfada onun için aç dursun arada bir sitede sayfa değiştir ona büyük katkısı olur bunun

Çevrimdışı karakartalım

Evet numaralı da23 evet ama 24 olma olasılığıda var.
saolasın murat abi

Çevrimiçi murat

saolasın murat abi
Birşey değil.bir hesapta sen yap :D dikkat et bağımlılık yapar.en üst sıra uzunluğu net olsa daha kesin konuşabilirim.sıra sayısıda hala net değil.