Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693111 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

girişler için 40000 kişi feda ettin :bandit: :busted_cop:

Eski açık  30 bin ise numaralı ve kapalı23 bin olur.yeni açık 35 bin olur .toplam localarla 113 bin olur.13 bin yollar ile giriş çıkışa ayırdım.az bile syırmışım :lol: locaları 3 e çarpmamışım :evillol:

Çevrimdışı karakartalım

stad etrafında kompile tüm tiribünler dahil 1 sırada kaç koltuk var ?
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ahmet türker

kırmızı aldım utanmam :bandit:
siyah forma kırmızı şapka ,kırmızı forma siyah şapka ,benim favorilerim . :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

Oda birşey mi @MURAT abi, seneye iPhone 6S geliyor  :kop: :kop: :kop:
Hangisi kötü anıl sende bu gece garipsin :D biri gs binllogosu diğeri yemeye alıştığı :lol:

Çevrimdışı ahmet türker

@Deniz  :bandit: bir sırada 750 kişi olsa ortalama eski açıkta 40 sıra var buda eski açık kapasitesini 30000 yapar :bandit: eski açık yükseltilse aşağı yukarı 150 kişiden başlar en üstte 50 kişiye kadar düşer tüm eski açık yükselen yerde taş çatlasa 800 koltuk kazanırız tüm bu yükseltme yaygarası topu topu 800 koltuk için çıkıyor yani :evillol:
aslında 800 kişi için değilde insanlar görüntü kötü olurmu diye korkuyor ,hiç te kötü olmadığını bitip görünce herkes rahatlayacak, :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Eski açık  30 bin ise numaralı ve kapalı23 bin olur.yeni açık 35 bin olur .toplam localarla 113 bin olur.13 bin yollar ile giriş çıkışa ayırdım.az bile syırmışım :lol: locaları 3 e çarpmamışım :evillol:
yeni açık 43500 olur :bandit: ben ortalamasını aldım bir taraf kazanıyor diğer taraf kaybediyor aslında aşağı doğru azalacağı için gerçek hesap 105750 oluyor :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

şu kaleci forması bi gelsin bakalım siyah formanın arkasından 2. olmasın  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

aslında 800 kişi için değilde insanlar görüntü kötü olurmu diye korkuyor ,hiç te kötü olmadığını bitip görünce herkes rahatlayacak, :tabe:
neden kötü olsunki stad zaten simetrik değil simetriyi bozanda eski açık değil aslında simetriyi yeni açık bozuyor ama kimse itiraz etmiyor orda loca yok baktığında bir tek yeni açık farklı görünecek :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Bu forma alinmazmi yaaaa :bawling:
böyle bir forma aldın mı bir daha ömür boyu sırtından çıkartamazsın ,bu hatayı yapanlar iyi bilirler  :ebebe:  :ebebe: :lol:

Çevrimdışı TØLGA

kırmızı forma alin aldirin :D siyahda alin sonra birine efe birine seba yazdirin
Benim kafam cok karisti almadim daha kaleci formasida güzel siyahla kirmizida 3unudd alamam
Sene sonu indirime girincemi alsak napsak ikisini :akuma:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

böyle bir forma aldın mı bir daha ömür boyu sırtından çıkartamazsın ,bu hatayı yapanlar iyi bilirler  :ebebe:  :ebebe: :lol:
:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Necmi

:sevinc siyah forma sahipleri düşünsün kırmızının yanına siyah yakışır :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

:D on numara bes yildiz olmus yorum abi
O forma benim olsunda cikarmiyim  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

neden kötü olsunki stad zaten simetrik değil simetriyi bozanda eski açık değil aslında simetriyi yeni açık bozuyor ama kimse itiraz etmiyor orda loca yok baktığında bir tek yeni açık farklı görünecek :tabe:
ben çok güzel olacağını maketten biliyorum ,insanlar eski staddan kalma bir kuşkuyla kötü olur mu diyorlar, :)

Çevrimiçi murat

6267 date=1411250619]
[/quote]
Benim yaptığım hesaba göre ortalama 1095.  1095* 47= 51bin civarı.tribün yırtığı ve çıkışlar 2500 + merdivenler 5000+ 500 basın tribünü 43250 gibi bir rakam çıkıyor + 1850 loca toplamda 45100 çıkarıyorum.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Necmi

yeni versiyon formalar gelince eskiyi çıkarıyorsun dolaptaki yerine asıyorsun :D

Çevrimdışı Anıl

Hangisi kötü anıl sende bu gece garipsin :D biri gs binllogosu diğeri yemeye alıştığı :lol:
@MURAT abi dikkatinden kaçtı galiba iPhone 6S diyorum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmet türker

:D on numara bes yildiz olmus yorum abi
O forma benim olsunda cikarmiyim  :sevinc
en şiddetli aşkın bile ömrü 2 yıl sürermiş, ben söylemiyorum psikologlar söylüyor,2 yıl sonra formayı çıkartmak istersen de çıkartamazsın ,insanın sırtına yapışıyor.. :)  :D

Çevrimdışı TØLGA

Yarın ilk iş kırmızı forma alıyorum  :hiho: :oha:
icindekiyle verseler yüzyilin formasini satariz   :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

en şiddetli aşkın bile ömrü 2 yıl sürermiş, ben söylemiyorum psikologlar söylüyor,2 yıl sonra formayı çıkartmak istersen de çıkartamazsın ,insanın sırtına yapışıyor.. :)  :D
ee bizim bu besiktasa olan askimiz hic bitmiyo abi :D ve böylece tezi cürütmüs bulunmaktadim :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 01:26:32 1903tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

ben çok güzel olacağını maketten biliyorum ,insanlar eski staddan kalma bir kuşkuyla kötü olur mu diyorlar, :)
ben zaten simetriyi sevmiyorum asimetrik mimari daha güzel

Çevrimiçi murat