Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693076 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

kısa kollusu varmi anil onun biliomusun aslinda kirmizida güzel bi foto var atamiyom suan :D gorunce alasim geldi ondan :sevinc
Kaleci forması uzun kollu çıkar büyük ihtimal ve bence uzun kollu forma daha güzel :D

Çevrimiçi murat

Ben daha fazla düşünmüştüm sıra için hatalı düşündüm o zaman :).O zaman eski açık yüksekliği düşük diye max 2000 koltuk kaybediyoruz ama koltuktan ziyade görüntü açısından biraz anormal olacak.Napalım o kadar kusur da kadı kızında da olur  :tabe:
Senin düşündüğün gibi bir tribünün sırası 750 olsa star 100 bin kişilik olur.

Çevrimiçi Necmi

Eğer yeni açık üstle eski açık aynı sıra sayısına sahip olsaydı stad kapasitedi yaklaşık 7-8 bin daha fazla olurdur yanılıyor muyum ?
@Deniz  :bandit: bir sırada 750 kişi olsa ortalama eski açıkta 40 sıra var buda eski açık kapasitesini 30000 yapar :bandit: eski açık yükseltilse aşağı yukarı 150 kişiden başlar en üstte 50 kişiye kadar düşer tüm eski açık yükselen yerde taş çatlasa 800 koltuk kazanırız tüm bu yükseltme yaygarası topu topu 800 koltuk için çıkıyor yani :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

yeni açıkta betonlama bitti sanırım bu gece eski açığada başlasalar ne güzel olur

Çevrimiçi Necmi

olurmu 750x4 = 3000 x 47= 141000 olur  :evillol: @MURAT

Çevrimdışı Deniz

@Deniz  :bandit: bir sırada 750 kişi olsa ortalama eski açıkta 40 sıra var buda eski açık kapasitesini 30000 yapar :bandit: eski açık yükseltilse aşağı yukarı 150 kişiden başlar en üstte 50 kişiye kadar düşer tüm eski açık yükselen yerde taş çatlasa 800 koltuk kazanırız tüm bu yükseltme yaygarası topu topu 800 koltuk için çıkıyor yani :evillol:

Tamam işte ben koltuk takmıyorum siz koltuk takıp kapasiteyi düşürüyorsunuz (kıvırdım)  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Kaleci forması uzun kollu çıkar büyük ihtimal ve bence uzun kollu forma daha güzel :D
anladim uzun kollu formayi pek sevmem ama bakcaz o fotoyu atcam buraya kirmizi forma almayanlar utancak :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

olurmu 750x4 = 3000 x 47= 141000 olur  :evillol: @MURAT
Yok numaralı ve kapalının kapasitesi az ve bu kadar seyirci girerse yollar ve giriş çıkışlar büyür ve çoğalır :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

anladim uzun kollu formayi pek sevmem ama bakcaz o fotoyu atcam buraya kirmizi forma almayanlar utancak :D
kırmızı aldım utanmam :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yok numaralı ve kapalının kapasitesi az ve bu kadar seyirci girerse yollar ve giriş çıkışlar büyür ve çoğalır :biggrinking:
Denizden iyi kıvırdın ama  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi murat

Denizden iyi kıvırdın ama  :kop: :kop: :kop:
Bir dayanak noktası var hesapladım ben hemen.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

Komple bir sıra ortalama 950 civarı nasıl eski açık bir sıra 750 olur.250 *6=1500 yapar köselerden ve yollardan kayıpla en fazla 1000 olur.
aynı fikirdeyim. :)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Bu arada beyaz TV yi açıp biraz anırma sesi duyayım dedim ama gelmemiş :lol:
TT arenada G6 kapısı varmış :lol: :evillol: :tabe: :D :kop:
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 00:56:34 MURAT ]

Çevrimiçi Necmi

Pazartesin gününden itibaren Kartal Yuvaları'nda @Necmi Abi :tabe:
siyah geliyormuymuş  :D pazartesi kartal yuvasındayım :busted_cop: daha dün uğradım kışlıkları sordum 15 günden önce gelmez demişti :bandit:

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi Necmi

Bir dayanak noktası var hesapladım ben hemen.
girişler için 40000 kişi feda ettin :bandit: :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

Deniz bu gece uçmuş :D
Bazen şüphe etmiyor değilim gerçekten mühendislikmi okuyor diye :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

siyah geliyormuymuş  :D pazartesi kartal yuvasındayım :busted_cop: daha dün uğradım kışlıkları sordum 15 günden önce gelmez demişti :bandit:
https://twitter.com/BJKCemiLKent/status/513416955316174848 @Necmi :)

Çevrimdışı Anıl

Bu arada beyaz TV yi açıp biraz anırma sesi duyayım dedim ama gelmemiş :lol:
TT arenada G6 kapısı varmış :lol: :evillol: :tabe: :D :kop:
Oda birşey mi @MURAT abi, seneye iPhone 6S geliyor  :kop: :kop: :kop: