Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6694014 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan mansız

bak o bedava bilet işine ben de sevindim 3 büyük klüp 3 senedir bedava taraftar gruplarına bilet vermiyor ama ben inamıyorum ki eşe dosta akrabaya da verilmediğini hatta bi defa tam emin  olmamakla birlikte ilhan cavcav ankaradaki büyük maçlarda aylık geliri 10-15 bin olan milletvekillerinin bakanların diplamatların bilet bedava bilet talep ettigini söylemişti
Türkiyede futbola ilginin düzeyinden hep şüphe duydum. Stadyum yatırımlarının çoğunu da anlamakta zorlanıyorum. Sanırım burada mantık değerli hale gelen eski stad arazisini başka inşaatlar yaparak kazanç elde etmek. Örneğin kayseriye stad yapıldı. Ben kayserinin 5.000 kişinin üzerine çıktığı neredyse hiçbir maçı hatırlamıyorum. Biz futbolu daha çok sohbet muhabbet babında seviyor gibiyiz. Bir de son yıllardaki şike vs. hadiseleri ilgiyi iyice düşürdü. Mesela Gençlerbirliği belki 30 yıldır 1.ligde ama hep boş tribünlere onuyor.

Çevrimdışı FARUK

hem umraniye hem stad hibrit cim  :sevinc :sevinc :sevinc
ben kaçırdım abi başlarını tam olarak ne dedi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Haldun

Türkiyede futbola ilginin düzeyinden hep şüphe duydum. Stadyum yatırımlarının çoğunu da anlamakta zorlanıyorum. Sanırım burada mantık değerli hale gelen eski stad arazisini başka inşaatlar yaparak kazanç elde etmek. Örneğin kayseriye stad yapıldı. Ben kayserinin 5.000 kişinin üzerine çıktığı neredyse hiçbir maçı hatırlamıyorum. Biz futbolu daha çok sohbet muhabbet babında seviyor gibiyiz. Bir de son yıllardaki şike vs. hadiseleri ilgiyi iyice düşürdü. Mesela Gençlerbirliği belki 30 yıldır 1.ligde ama hep boş tribünlere onuyor.
ingilterede 2.ligleri bile full stada oynuyor onlar daha çok işin eglencesinde zaman geçirmesinde bizdeki anlayış daha farklı sanırsam dediğin gibi biz muhabbet babında seviyoruz doğru tanımladın  :ok:

Çevrimdışı ZEKI

ben kaçırdım abi başlarını tam olarak ne dedi
Başkan mı söyledi?
Sakatliklarla ilgili soru uzerine
Baskan Vodafone arenanin zemini hibrit olacak dedi..Bursa maicndan sonra umraniyede bakima aldigimiz sahaya geciyoruz. Vodafone arena acildiktan sonrada umraniyedeki sahalarida sirasiyla hibrit yapacagiz dedi.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Ertan-ANK

Arkadaslar stad konusunda kulup bence yanlis bir strateji izledi!Gecen sezondan hic ders alinmamis!5

Ya kombineleri ucuz tutup hatta bir kombine alan yaninda bir kisi ile gelebilir gibi bir strateji olabilirdi.Boylece Olimpiyat Stadi bos kalmazdi.

Yada 5-10 bin kombine biraz yuksek fiyattan Basaksehir Stadina ozel satilir gerisi bilet olarak satilirdi.

Simdi baskan Basaksehire gidersek sadece BIN Bilet satabiliyoruz hicbir gelirimiz olmayacak diyor.

Sezon baslamadan bunlar dusunulup hesaplanmaliydi!Ne oldu belki stad dolu olsaydi hem Uefa macinda hem Rize macinda puan kaybi olmayacaktiki dusunun gecen sezon1 puan ile Sampiyonlar Ligini kacirdik.

Birde dikkat edin 2 senedir her kotu sonuctan sonra Baskan ve yoneticiler  Stadimiz yok,Stad yapiyoruz diyorlar bu cok sikti artik hep bu bahanenin altina siginmasinlar madem oyle gecen sezon ve bu takima yatirim yapilmaz genc oyuncularla yola cikar sene bir hedef koyulmazdi ve yeni stada iyi bir takim hazirlanirdi!
Benim kendi dusuncem bu yani plansiz programsizlik adini siz koyun!

Çevrimdışı Deniz

Eski acik 15 sira yanlis saymadiysam  :bawling: :bawling:
yeni açık 28 sıra eski açık 15 sıra  :bawling: :bawling:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

baskanın bir gunde iki farklı programa cıkıs sebebi gumusdagı baskı altına almaktır,, sozunden caymasını engellemektir,, ilkkez basını bu sekilde kullanmasına bayıldım hertürlü destekcisiyim :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Ben aylardır elektrik projesi istiyorum bakın en güzel en anlaşılır proje elektrik projesi  :bandit: .@bjk_mabet abi uykumu kaçırdın şimdi zoom yapa yapa saatlerce projeyi kurcalarım ben  :D

Çevrimdışı ilhan

Yeni açığa atılan betonu TOKİ'ye versek bi şehir kurardı herhalde

Çevrimdışı Deniz

Eğer yeni açık üstle eski açık aynı sıra sayısına sahip olsaydı stad kapasitedi yaklaşık 7-8 bin daha fazla olurdur yanılıyor muyum ?

Çevrimdışı FARUK

Eğer yeni açık üstle eski açık aynı sıra sayısına sahip olsaydı stad kapasitedi yaklaşık 7-8 bin daha fazla olurdur yanılıyor muyum ?
Naptın deniz :)

Çevrimdışı Haldun

dogrusun deniz 5-6 bin civarı
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 00:17:01 çarşimşek ]

Çevrimdışı Deniz

Naptın deniz :)
Sıra başına 750 taraftar ekleyince 6-8 bin arası birşeyler olur diye düşünüyorum.Zaten teorikte olamaz yeni açıkta loca yok eski açıkta 2 kat var ama meraktan sordum  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Resimler yok mu acaba _?
Mabet Teşekkürler

Çevrimdışı Anıl

Birdaha ilk çıktığı gün forma almicam, hem siyah kaleci forması satışa çıkıyormuş Pazartesi günü hem de siyah formanın uzun kollu modeli geliyormuş  :bawling:

Çevrimdışı TØLGA

Bu projede eski acik 15sira olmasi disinda negatif bir durum yok degilmi??
@bjk_mabet abi bu hafta bursa maci var eski acigin arkasindaki merdivenler tam uygun bu is icin  :ebebe: :ebebe: :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Birdaha ilk çıktığı gün forma almicam, hem siyah kaleci forması satışa çıkıyormuş Pazartesi günü hem de siyah formanın uzun kollu modeli geliyormuş  :bawling:
ben daha almadim hangisin alsam acaba ikisini bir anda alamammm   :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

dogvusun deniz 5-6 bin civarı

Abiler naptınız
Tamamen kabaca tribünleri alt üst bölelim 8 tribün oluyor 48bin koltuk desek bile tribün başı 6 bin oluyor
7_8 sıra ile nasıl artacak o kadar kaldıki kenarlarda zaten azalıyor sıra sayısı
Yine kabaca 70 metre desek her sıra her sıraya 200 koltuk gelse bile 8 sırada 1600 yapıyor
ve bu sıra sayısı kenarlara doğru azalacağından 1500 altına iner
[ Son Düzenleme: 21 Eylül 2014, 00:21:11 FARUK ]