Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693464 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

yeni açaık jet hızla ilerliyor bu betonlama pazartesine kadar sürer sonra arka taraf yapılır sonra ön kat çıkar off off stadımız şekil olmaya başladı
bu arada yeni gelenler
 :hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi ne zamandır bizi takip ediyorsun bilmiyorum ama forumun gece sohbetleri güzel oluyor ama ertesi gün  :vur çok fena fırça yiyoruz :D
5yada 6 gün takip ettim sonra üye oldum ,forumu tesadüfen mustafanın resimlerinden buldum,stad bittiğinde sohbet bölumü açılırsa orad takılırız :)

Çevrimdışı Yankee

Yeni açığa giden beton araçlarının haddi hesabı yok. Biri gidiyor biri geliyor  :super:

Çevrimdışı doctore

Alıntı
tabi taraftar için büfeler falanda olur kardeşim Beşiktaş varken küçük esnafımı düşünelim onlar dışarda halletsin işlerini Beşiktaşada para lazım :D

biz halkın takımı değilmiyiz abi  :eyes . şaka bir yana küçük esnaf dediysem bi meblağ karşılığında ufak dükkanlarda bu tür ihtiyaçlar giderilebilir. malum amerikada sosislisinden tutta birasına kadar herşey taraftarın ayağına geliyo. yoksa filmlerdemi öyle sadece  :D
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

5yada 6 gün takip ettim sonra üye oldum ,forumu tesadüfen mustafanın resimlerinden buldum,stad bittiğinde sohbet bölumü açılırsa orad takılırız :)
sohbet bölümümüz var zaten ama diğer bölümler gibi pek rabet görmüyor :D

Çevrimdışı ahmet türker

sohbet bölümümüz var zaten ama diğer bölümler gibi pek rabet görmüyor :D
ben niye bulamıyorum sohbet bölümünü :)

Çevrimiçi Necmi

biz halkın takımı değilmiyiz abi  :eyes . şaka bir yana küçük esnaf dediysem bi meblağ karşılığında ufak dükkanlarda bu tür ihtiyaçlar giderilebilir. malum amerikada sosislisinden tutta birasına kadar herşey taraftarın ayağına geliyo. yoksa filmlerdemi öyle sadece  :D
yok bizdede siparişlerimiz koltuğumuza gelecekmiş  :alala: bana pek inandırıcı gelmiyor ama :D

Çevrimdışı ahmet türker

ben niye bulamıyorum sohbet bölümünü :)
buldum buldum ama çok şeçenekli bir bölüm :)

Çevrimdışı ahmet türker

yok bizdede siparişlerimiz koltuğumuza gelecekmiş  :alala: bana pek inandırıcı gelmiyor ama :D
böyle birşeyin olması çağ atlamak demek :)

Çevrimdışı pascal26

haklısın dün gece biraz saçmaladım  :),berabere kalınca kendimi felsefeye verdim  :)
Yok abi, öğretici şeyler. Arada iyi olur bence.  :)

Çevrimdışı ahmet türker

temeli genişletmeleri gerek orasının yükselmesi için daha temele girmediler bu arada 3 fışkırtıcı beton döküyor bu gece bereketli geçiyor :super:
2 püskürtücüyü gördüm de üçüncüyü göremedim ,işler hiç ummadığım kadar hızlı gidiyor yılbaşına kadar bitirecekler galiba :sevinc

Çevrimdışı ahmet türker

Forumda 2  büyük varken ( @Necmi abi ve @ahmet türker abimiz ) biz tekliklere laf düşmez

SAYGILAR  :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
sagol eksik olma da, :) herkezin söz hakkı sonuna kadar var sevgili kardeşim ,söz hakkını belirlemek bana düşmez

Vodafone Arena 19.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)   

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

2 püskürtücüyü gördüm de üçüncüyü göremedim ,işler hiç ummadığım kadar hızlı gidiyor yılbaşına kadar bitirecekler galiba :sevinc

yeni açık 2 sutun numaralı perde ve kolonları ve yeni açık tablada şuan 3 tane fışkırıtıcı var abi :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pascal26

arka arkaya beraberlikler gelince forumunda dengeleri şaşıyor :D zaten Diyalektik materyalizm bu forumda her gün konuşuluyorda sadece adı konmuyordu
Ahmet abide adını koydu :evillol:

Tez - anti tez ve sonucunda sentez. İlerlemenin kaynağı. Bu forumda da bol bol var. Hangi görüşten olursa olsun hepsi kardeşimiz tabi. Neyse uzatmiim gece gece.. :D

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 20 Eylül 2014, 01:20:58
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
@Efe abi eski acik numaralı köşede bugün küçükk kepçe dikkatimi çekti yol için verilecek kisim hariç betonlama için sanki o topragimi düzeltiyordu sence tabi mabet daha iyi bilir ama o da buralarda yok 

Çevrimdışı pascal26

sevgili kardeşim ,beşiktaş kötü sonuç aldımı ,unutmak için türlü yöntemlere baş vurmakta buldum çareyi ,ya yeni notalar alıp ,iki gün onlarla uğraşıyorum yada kitapların arsında kaybolmaya çalışıyorum .saçımı başımı yolmaktansa çareyi böyle buldum  :)
Ben dün takımı beğendim. Töre, Olcay, Oğuzhan, Frei, Ersan. Hem çok genç hem uzun süreli kontratlı genç oyuncularımız var. Rakiplerin yerlileri yaşlanıyor. Doğru yabancı seçebilirsek geçen 10 senede yaşadığımız kabusları yaşamayız artık. Yalnız takım malesef toy.Tecrübe olsa rize maçında o hakeme o penaltılardan birini çaldırırlardı. Bizim yerimizde FB li futbolcular olsa 3 tane çaldırırdı hatta. Dün de o maçı 3 farkla güle oynaya kapatırdık.

Çevrimdışı Fatih

O arazilerin tümünün GS ye gitmesini Aziz Yıldırım engelledi. Yoksa toplu konut yapacaktı Gs. Milyar dolarlık projeyi son anda engelleyip sadece stada çevirttiler. Bizim camia o zaman da böyle kulağının üstüne yatmış boş beleş tartışmalarla birbirine sallayıp duruyodu.
Herkesin unuttugu birsey var...gs yonetimi donemin Spor Bakani Suat Kilic'la bir ara tartismalar yasamisti...Stadin yapimindan once yapilan protokolde gs yonetiminin catiyi acilir kapanir yapmasi gerekiyordu..O zamanlar maliyeti 10 milyon euro'ydu...2011'de tekrardan bir protokol yaptilar ve gs'nin bu sefer 24 ay icerisinde catiyi yapmasi sart kosuldu..Eger 24 ay icinde yapilmaz ise stad yapim maliyetinin %50'sini (80 milyon euro) devlete tazminat olarak odemesi gerekiyordu...Kisacasi yapmadilar, odemediler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı kaankartal

selamun aleyküm,hayırlı geceler.her sözlükte ve forumda olduğu gibi burada da daha çok okuyucu olarak takip ediyorum her gün sizi.Allah muhabbetinizi arttırsın.İnşallah stat kısa sürede biter ancak ben o hafriyat gecelerini özledim be,hafriyat kamyonlarının gece baskınlarını özledim  :bawling:
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK KARTAL !

Çevrimdışı Efe

@Efe abi eski acik numaralı köşede bugün küçükk kepçe dikkatimi çekti yol için verilecek kisim hariç betonlama için sanki o topragimi düzeltiyordu sence tabi mabet daha iyi bilir ama o da buralarda yok 

temel için düzenleme yapıyor olabilir zaten artık temel atmaları gerekiyor eski açıkta gidecek yer kalmadı bitti
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Ahmet abi göremezsin  :D Allah Efeye öyle bir yetenek vermiş bir tek o görebiliyor :kop: onda tam kartal gözü var kameradan yürüyen karıncayı bile kaçırmaz :D

Çevrimdışı Anıl

Ahmet abi göremezsin  :D Allah Efeye öyle bir yetenek vermiş bir tek o görebiliyor :kop: onda tam kartal gözü var kameradan yürüyen karıncayı bile kaçırmaz :D
Telefon hilesi kullanıyor @Necmi abi görmedin mi canlı yayın nasıl gözüküyordu resmen full hd :evillol:

Çevrimdışı Efe

saat 11 de eve geldim 3 saat sürdü toplam yol hemen kameraya baktım ve kartal gözlerimle 3 fışkırıtıcıyı gördüm :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK