Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692837 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anil

@mustafa_(87) eline sağlık  :ok:

Eski Açık tarafından günlük değişim,

Yeni Açık tarafından günlük değişim,

Kapalıda yeni gelen cengaver vinçin yerleştirdiği prekastlar,

gerçekten stadda büyük değişiklik var prekastlar felan kurumuş baya :D

Çevrimdışı izorlu85

yeni açıkda betonlama işlemi başlamış ben 48 saat veriyorum oranın betonlanıp bitmesi işlemine :super: :super:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

ysariusta

• Ziyaretçi

haklısın dün gece biraz saçmaladım  :),berabere kalınca kendimi felsefeye verdim  :)
Naptın Ahmet abi. Büyük bir ilgiyle @Necmi abiyle sohbetinizi dinlemeye varım.

Çevrimiçi Necmi

Ahmet abimiz dialektik felsefeden girmiş üretim araçlarının sahipliğinden çıkmış. N'olmuş bi günde bu foruma yaw :ebebe:
arka arkaya beraberlikler gelince forumunda dengeleri şaşıyor :D zaten Diyalektik materyalizm bu forumda her gün konuşuluyorda sadece adı konmuyordu
Ahmet abide adını koydu :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

kırmızı forma candır :D zaten benim tercih ettiğim formaları giymezler hiç :bandit:

20 gün sonra doğum günüm var dur bakalım kim alacak kırmızı formayı resmini paylaşırım burda :D

Çevrimdışı ahmet türker

arka arkaya beraberlikler gelince forumunda dengeleri şaşıyor :D zaten Diyalektik materyalizm bu forumda her gün konuşuluyorda sadece adı konmuyordu
Ahmet abide adını koydu :evillol:
sevgili kardeşim ,beşiktaş kötü sonuç aldımı ,unutmak için türlü yöntemlere baş vurmakta buldum çareyi ,ya yeni notalar alıp ,iki gün onlarla uğraşıyorum yada kitapların arsında kaybolmaya çalışıyorum .saçımı başımı yolmaktansa çareyi böyle buldum  :)

Çevrimdışı ahmet türker

Naptın Ahmet abi. Büyük bir ilgiyle @Necmi abiyle sohbetinizi dinlemeye varım.
sağol eksik olma değerli kardeşim  :)

Çevrimiçi Necmi

sevgili kardeşim ,beşiktaş kötü sonuç aldımı ,unutmak için türlü yöntemlere baş vurmakta buldum çareyi ,ya yeni notalar alıp ,iki gün onlarla uğraşıyorum yada kitapların arsında kaybolmaya çalışıyorum .saçımı başımı yolmaktansa çareyi böyle buldum  :)
Ahmet abi ne zamandır bizi takip ediyorsun bilmiyorum ama forumun gece sohbetleri güzel oluyor ama ertesi gün  :vur çok fena fırça yiyoruz :D

Çevrimiçi murat

Ahmet abi ne zamandır bizi takip ediyorsun bilmiyorum ama forumun gece sohbetleri güzel oluyor ama ertesi gün  :vur çok fena fırça yiyoruz :D
meyva veren ağaç taşlanır :evillol: sohbet bölümüne geçelim :D

Çevrimdışı izorlu85

1 eski açığın numaralı köşe bi bitse
2 bi de yeni açığın ilk kat tabla betonu tamamlansa sanki inşaat bitecekmiş gibime geliyor :D

Çevrimdışı doctore

yeni açık ara katta bişey olacakmı arkadaşlar bilen var mı??

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Efe

eee yeni açık betonlanıyor demekki 5-6.kirişler daha sonra betonlanacak onlarda bitti ama kalıplanmadı eskiş açık arka bölümde bitmiş beton bekliyor harika :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

Forumda 2  büyük varken ( @Necmi abi ve @ahmet türker abimiz ) biz tekliklere laf düşmez

SAYGILAR  :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:

Çevrimiçi Necmi

yeni açık ara katta bişey olacakmı arkadaşlar bilen var mı??

yeni açık alt kat tribün girişleri ve taraftar dolaşım alanı olacak :D

Çevrimdışı izorlu85

eee yeni açık betonlanıyor demekki 5-6.kirişler daha sonra betonlanacak onlarda bitti ama kalıplanmadı eskiş açık arka bölümde bitmiş beton bekliyor harika :ebebe:

@Efe siz  çıplak gözle gördünüz biz sizin görüpte fotoladıklarınızı gördük sana bişi sorcam şu eskiaçık numralı tarafı köşe rampanın orası neden bi hareketlilik yok 3- 5 işçi görünüyor sadece ve bi çalışma görünmüyor göze. Nola ki??

Çevrimdışı izorlu85

yoksa bilerek mi bırakıyorlar kameranın önü kapanmasın diye  :kop: :kop:

Çevrimdışı pascal26

Galatasaray'ın devletle arasının iyi olduğu zaten tem otoyolunun kenarında oynayıp, arazilerine Aziz Torun(erdoğan'ın sıra arkadaşı) tarafından gökdelenler dikilmesinden belli  :)
O arazilerin tümünün GS ye gitmesini Aziz Yıldırım engelledi. Yoksa toplu konut yapacaktı Gs. Milyar dolarlık projeyi son anda engelleyip sadece stada çevirttiler. Bizim camia o zaman da böyle kulağının üstüne yatmış boş beleş tartışmalarla birbirine sallayıp duruyodu. 

Çevrimiçi Necmi

Forumda 2  büyük varken ( @Necmi abi ve @ahmet türker abimiz ) biz tekliklere laf düşmez

SAYGILAR  :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
olurmu @Hakan Başarslan var oda 49 yaşında çok fazla katılmıyor ama uzaktan takip ediyordur :D

Aslında bu bölümde bir aktar açabilsem iyi satış yaparım, sabır çayı hazırlarım bu sayede darphane gibi para basarım  :eyes

Çevrimiçi Necmi

O arazilerin tümünün GS ye gitmesini Aziz Yıldırım engelledi. Yoksa toplu konut yapacaktı Gs. Milyar dolarlık projeyi son anda engelleyip sadece stada çevirttiler. Bizim camia o zaman da böyle kulağının üstüne yatmış boş beleş tartışmalarla birbirine sallayıp duruyodu. 
Boşverin renklilerin muhappetiyle bu forumu kirletmeyelim Burası Beşiktaş forumu sadece Beşiktaş konuşalım :)

Çevrimdışı doctore

Alıntı

abi yazık değilmi ya koca alan  :alala: oraya en az 25 tane loca konur yada nebileyim restaurant fln ??? bari küçük esnaf için bir şeyler düşünseler. köfte ekmek, çekirdek su fln  :ebebe:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

Aslında bu bölümde bir aktar açabilsem iyi satış yaparım, sabır çayı hazırlarım bu sayede darphane gibi para basarım  :eyes
valla sen bedava verirsin sonrada batarsın :kop: bence hiç girme o işe sakat iş

Çevrimiçi Necmi

abi yazık değilmi ya koca alan  :alala: oraya en az 25 tane loca konur yada nebileyim restaurant fln ??? bari küçük esnaf için bir şeyler düşünseler. köfte ekmek, çekirdek su fln  :ebebe:
tabi taraftar için büfeler falanda olur kardeşim Beşiktaş varken küçük esnafımı düşünelim onlar dışarda halletsin işlerini Beşiktaşada para lazım :D

Çevrimdışı Efe

@Efe siz  çıplak gözle gördünüz biz sizin görüpte fotoladıklarınızı gördük sana bişi sorcam şu eskiaçık numralı tarafı köşe rampanın orası neden bi hareketlilik yok 3- 5 işçi görünüyor sadece ve bi çalışma görünmüyor göze. Nola ki??

temeli genişletmeleri gerek orasının yükselmesi için daha temele girmediler bu arada 3 fışkırtıcı beton döküyor bu gece bereketli geçiyor :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Arkadaşlar kapalı ile yeni açığın köşesine beton mu dökülüyor