Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692896 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ilhan

Bugüne kadar foruma kapı deliğinden :aman: bakan biri olarak herkese slm arkadaşlar  :).foruma üye olduğum için kendimi şanslı hissediyorum çünkü gerçek Beşiktaşlı nasıl olunur sorusunun canlı örneklerisiniz.Hepinize sonsuz teşekkürler seviyeli ve aile hissiyatı uyandıran bu ortamı sağladığınız için.WOW dan donanım a sürekli olarak takip ettiğim için inşaatı, bazı arkadaşları zaten tanımaktayım.Bugüne kadar hergün işyerinde sabahtan akşama kadr sizlerle beraber fotoları sabırsızlıkla bekleyip,güzel bir gelişmede sevindiğim,heyecanlandığım zamanlar çok oldu.O anlarda çevremde bulunan çalışma arkadaşlarıma sevinçle inşaat fotolarını gösterdiğimde karşılaştığım anlamsızca bakışlardan sonra ''neden beşiktaşlıyım?'' sorusunun en güzel cvbı bu olsa gerek diye düşünmüşümdür :)kusura bkmayın biraz uzun bir ''MERHABA'' oldu.uzatmadan daha fazla belirtmek isterim ki, İnşaattan hiiiiiç anlamadığım için yorum yazmak ukalalığın da bulunamam :).ama futbol başlıklarında aktif olmaya çalışacağım.Herkese tekrar merhaba
:hosgeldin

Çevrimdışı arda

Gitmiş resim çekmeye fakat hava karardığı için 10-12 tane felan çekebilmiş.  :busted_cop:

Sonunda o günler geldi demek, hep bir endişe vardı içimde. Her akşam çay keyfi 100+ resim ohh. Napalım artık yapacak bişey yok, eline emeğine sağlık @mustafa_(87).. Artık interneti tarar @FARUK gün içinde yine merakta kalmayız. Iki üç haftaya dönüyorum memlekete, ara ara bende gider vakitlice atarım bişeyler, iş güç bulana kadar. @mabet'e @aktara @Efe'ye @Necmi Abi'ye paylaşan katkı veren herkese selam olsun, iyiki varsınız.  :biggrinking:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Tolga

Bugüne kadar foruma kapı deliğinden :aman: bakan biri olarak herkese slm arkadaşlar  :).foruma üye olduğum için kendimi şanslı hissediyorum çünkü gerçek Beşiktaşlı nasıl olunur sorusunun canlı örneklerisiniz.Hepinize sonsuz teşekkürler seviyeli ve aile hissiyatı uyandıran bu ortamı sağladığınız için.WOW dan donanım a sürekli olarak takip ettiğim için inşaatı, bazı arkadaşları zaten tanımaktayım.Bugüne kadar hergün işyerinde sabahtan akşama kadr sizlerle beraber fotoları sabırsızlıkla bekleyip,güzel bir gelişmede sevindiğim,heyecanlandığım zamanlar çok oldu.O anlarda çevremde bulunan çalışma arkadaşlarıma sevinçle inşaat fotolarını gösterdiğimde karşılaştığım anlamsızca bakışlardan sonra ''neden beşiktaşlıyım?'' sorusunun en güzel cvbı bu olsa gerek diye düşünmüşümdür :)kusura bkmayın biraz uzun bir ''MERHABA'' oldu.uzatmadan daha fazla belirtmek isterim ki, İnşaattan hiiiiiç anlamadığım için yorum yazmak ukalalığın da bulunamam :).ama futbol başlıklarında aktif olmaya çalışacağım.Herkese tekrar merhaba
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan

Elemanlar kapalıda mevzi tuttu prekast devam herhalde

Çevrimdışı ilhan mansız

İnşallah sttadyum bir an önce biter. Olimpiyat stadı tam bir işkence.

Çevrimiçi Necmi

:hosgeldin önemli olan anlamak değilki herkes anladıktan sonra buraya ihtiyaç duyulmazdı ilk zamanları düşünüyorumda artık kimse soru bile sormuyor burda öyle ilginç şeyler oluyorki artık 17 18 yaşında arkadaşlarımızın resimlerden görüp farkettikleri bazı şeyleri orda mühendisler farkedemiyor ve hata yapıyorlar güzel olan mabetimizin yükselişine burda birlikte tanıklık etmek

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı SDemirsoy

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

19.09.2014 19:03 - 19.30 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı CanEmre

19.09.2014 19:03 - 19.30 arası çektiğim resimler.

...

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Tam da pizzam gelmişti  :sevinc :super: :claps:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet
@bjk_mabet

1)Kapalı görünüm...
2)Yeni acik köşe
3)Eski açık görünüm..
4)Kapalı zemin kat...
5)Yeni acik alt...
6)Yeni acik....
7)Yeni acık ...
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 21:43:16 FARUK ]

Çevrimiçi Necmi

@mustafa_(87) ellerine sağlık artık karanlık zorluyor değilmi :)

ysariusta

• Ziyaretçi

@mustafa_(87) eline sağlık.... Sabahları çekmeyi planlıyordun. Ne zaman sabah seansına başlayacaksın

Çevrimdışı TØLGA

Fotolar icin tesekkürler :)
@Necmi abi bir arkadas söylemisti bugün obitas tablayi betonlamadan
Kolonlarida dikiyor diye sende ben gormedim ole bisey demistin mustafanin fotolari bir incele abi :super:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Fotolar icin tesekkürler :)
@Necmi abi bir arkadas söylemisti bugün obitas tablayi betonlamadan
Kolonlarida dikiyor diye sende ben gormedim ole bisey demistin mustafanin fotolari bir incele abi :super:
gördüm her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır önce böyle yapmıyorlardı ama önce veya sonra konması zamanda bir değişiklik yapmaz diye düşünüyorum belki bu şekilde hazırlanmış kolon demirlerini geçirmek daha kolaylarına geliyordur.

Çevrimdışı onurt

@mustafa_(87) eline sağlık.
Obitaş şu an çiçeklere göre çok daha hızlı.
Sanki işçi sayısı azalmış gibi Çiçeklerde. Maddi bir sıkıntı olabilir mi?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı kry83

Eline sağlık mustafa_(87) resimler için uzun zamandır takip ediyordum harika bir site.

Çevrimdışı SDemirsoy

Eline sağlık mustafa_(87) resimler için uzun zamandır takip ediyordum harika bir site.