Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691528 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 19:39:49
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
mustafa resim çektimi acaba? :)
evet ya bugün pek foto yoktu bir kaç gündür bayağı alışmıştık fotolara

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Prekast montajı bu hızda devam ederse kapalı tribünün tamamı 1 hafta içinde biter :)

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 19:45:45
Prekast montajı bu hızda devam ederse kapalı tribünün tamamı 1 hafta içinde biter :)
bence de performansı ilk maçında 3 gol atmış santrafor gibi girdi sahay resmen ..

mustafa resim çektimi acaba? :)
Gitmiş resim çekmeye fakat hava karardığı için 10-12 tane felan çekebilmiş.  :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

Gitmiş resim çekmeye fakat hava karardığı için 10-12 tane felan çekebilmiş.  :busted_cop:
deme be olmadı bu işte :bawling: neyse sağlık olsun  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 19:48:31
bu akşam efe abi atacak saat 8'de çıktı bursaya gece 12 gibi atar  :super:

Çevrimdışı TØLGA

yavastan alirlarsa sasirmam cunku yatacak bi eski acik kosede var testere kirisi onlarada
Hemen gecilicegini sanmiyorum betonun mukavemeti flen
Yaticak kapaliyi hemen bitirirse  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

evet ya bugün pek foto yoktu bir kaç gündür bayağı alışmıştık fotolara
bugün baya foto vardı aslında, çoğu günden daha fazlaydı, @Efe ve benim iletilere bakın arka sayfalarda bir sürü resim var.  :busted_cop:

http://besiktasarena.com/index.php?topic=878.msg65431#msg65431
http://besiktasarena.com/index.php?topic=878.1725
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 19:50:43 aktar_ismail ]

Çevrimdışı Efe

Fotoları attim ya 6 tane falan arkada bakin saat 4 te cektim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Bugünluk yeter fotolar yaaa artik hafta sonlari flen gorucez resim bir haftalik calisma
Gelismeleri daha iyi anlariz :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı wbishop82

Bugüne kadar foruma kapı deliğinden :aman: bakan biri olarak herkese slm arkadaşlar  :).foruma üye olduğum için kendimi şanslı hissediyorum çünkü gerçek Beşiktaşlı nasıl olunur sorusunun canlı örneklerisiniz.Hepinize sonsuz teşekkürler seviyeli ve aile hissiyatı uyandıran bu ortamı sağladığınız için.WOW dan donanım a sürekli olarak takip ettiğim için inşaatı, bazı arkadaşları zaten tanımaktayım.Bugüne kadar hergün işyerinde sabahtan akşama kadr sizlerle beraber fotoları sabırsızlıkla bekleyip,güzel bir gelişmede sevindiğim,heyecanlandığım zamanlar çok oldu.O anlarda çevremde bulunan çalışma arkadaşlarıma sevinçle inşaat fotolarını gösterdiğimde karşılaştığım anlamsızca bakışlardan sonra ''neden beşiktaşlıyım?'' sorusunun en güzel cvbı bu olsa gerek diye düşünmüşümdür :)kusura bkmayın biraz uzun bir ''MERHABA'' oldu.uzatmadan daha fazla belirtmek isterim ki, İnşaattan hiiiiiç anlamadığım için yorum yazmak ukalalığın da bulunamam :).ama futbol başlıklarında aktif olmaya çalışacağım.Herkese tekrar merhaba

Çevrimdışı Efe

Bugüne kadar foruma kapı deliğinden :aman: bakan biri olarak herkese slm arkadaşlar  :).foruma üye olduğum için kendimi şanslı hissediyorum çünkü gerçek Beşiktaşlı nasıl olunur sorusunun canlı örneklerisiniz.Hepinize sonsuz teşekkürler seviyeli ve aile hissiyatı uyandıran bu ortamı sağladığınız için.WOW dan donanım a sürekli olarak takip ettiğim için inşaatı, bazı arkadaşları zaten tanımaktayım.Bugüne kadar hergün işyerinde sabahtan akşama kadr sizlerle beraber fotoları sabırsızlıkla bekleyip,güzel bir gelişmede sevindiğim,heyecanlandığım zamanlar çok oldu.O anlarda çevremde bulunan çalışma arkadaşlarıma sevinçle inşaat fotolarını gösterdiğimde karşılaştığım anlamsızca bakışlardan sonra ''neden beşiktaşlıyım?'' sorusunun en güzel cvbı bu olsa gerek diye düşünmüşümdür :)kusura bkmayın biraz uzun bir ''MERHABA'' oldu.uzatmadan daha fazla belirtmek isterim ki, İnşaattan hiiiiiç anlamadığım için yorum yazmak ukalalığın da bulunamam :).ama futbol başlıklarında aktif olmaya çalışacağım.Herkese tekrar merhaba
:hosgeldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

hosgeldiniz aramiza bizde pek anlamiyoruz insaattan ama ogrenmeye calisiyoruz :)
Ne demis atalarimiz bilmemek degil ögrenmemek ayip :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

yavastan alirlarsa sasirmam cunku yatacak bi eski acik kosede var testere kirisi onlarada
Hemen gecilicegini sanmiyorum betonun mukavemeti flen
Yaticak kapaliyi hemen bitirirse  :bandit:
İşi rölantiye almaları muhtemel :) Zaten bu hızda devam ederse dedim bende :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmet türker

:hosgeldin

Çevrimdışı ahmet türker

sağol ,mustafa da sağolsun ,okadarda yeterli :)

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Altuğ

@wbishop82 hoşgeldin aramıza, bende inşaattan anlamam ama bu platformun alt yapısı ile ilgileniyorum her gün gönderilen mesajları tek tek takip ediyorum keza sende öyleymişsin bir çoğumuz öyleydi ama artık bir aile gibi olduk :)

Çevrimdışı Altuğ

Ayrıca @Özgür arkadaşımıza da bize destek olduğu için şahsen teşekkür ederim.