Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6691540 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

Ankarayı bu firma yapmış..

http://www.fbk.com.tr/tr/projeler.aspx

hatta sivası da bunlar yapmış.. sivas stadının da 3-4 senedir mükemmel çimi
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 17:33:53 sallapati ]

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı sallapati

mersin arenayıda bu firma yapmış. :lol:

ama mersin arena tam oturmadan maç yapıldı..onun için suçlayamam firmayı

Çevrimdışı Haldun

Ankarayı bu firma yapmış..

http://www.fbk.com.tr/tr/projeler.aspx

hatta sivası da bunlar yapmış.. sivas stadının da 3-4 senedir mükemmel çimi
ooooo mersini de bu firma yapmış alırım bir dal  :lol:

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

91 adet ziyaretçimiz konuyu okuyor.. Foruma üye olmak gerçekten 1 dakikanızı alıyor. ne TC kimlik ne hiçbirşey istenmiyor. sadece mail adresiyle üye oluyorsunuz..
sohbete siz de katılın
Bu konu çok geçiyor asıl misafir belki yarısı belki dahada azıdır, ben sabah işe başladım mı pc de sayfayı açıyorum keza eve gidince de öyle ama siteye parola ile giriş yapmıyorum dolayısıyla ziyaretçi olarak görünüyorum benim gibi bi çok arkadaşımızda vardır.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı yavvuzz

Gördüğümüz gibi gereken alet edevat olunca hız ne kadar artıyor . İnşallah bu hızla gidilir . Ben son iki-üç haftadan çok memnunum . Ayrıca bildiğim kadarıyla yeni açığın asıl sıkıntı yerleri bitti. Arka taraf neredeyse bitmek üzere . Yanlışsam düzeltin.

Prekastlar aslında çok daha hızlı biter,  eleman sayıları çok az,  vinç hep elemanları bekliyor. Bugün stat ziyaretimde en çok buna dikkat ettim yani istenildiği zaman prekast işi çok daha hızlanabilir.

Çevrimdışı Emre.Guler

Gifteki duruma bakarsak aynı tempoda 4 bilemedin 5 güne kalmadan kapalı üst prekastlar biter bugün yaklaşık 10 prekast takılmış

Çevrimdışı Burak

Yanlış hazırlamıyorsam ANÇ ilerleyen zamanlarda prekastlar için kullanılacak vinç sayısı 8-10 gibi bir sayıya çıkacak demişti  :alala:

Çevrimdışı Oktay A.

Kapalıdan Eski açığa doğru meksika dalgası güzel güzel ilerliyor  :super: :ok: :D
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Taylan Kutlu

TFF nin görevi çim yapmak değil belli kalite standartını koyup şu kalitede olmazsa burda maç yapılmaz kararını vermektir. o, bu , şu diye eyyam yapmadan adam gibi ceza uygulayıp maçları o statta oynatmazsa mecbur klüplerde tribün gelirlerinden olmamak için gerekeni yapar. gerçi klüpler bu sene kalite standartını tarım bakanlığından alır patetes ekimine uygundur diye ya neyse.

Çevrimdışı Burak

Statın kaba inşaatı yüzde kaç seviyesindedir sizce? Bana 60-70 arası gibi geliyor.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 17:43:50
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
eski açık tabla beton dökümü olur bu akşam ,tahta ile çeviriyolrlar  :super:

Çevrimdışı Haldun

Statın kaba inşaatı yüzde kaç seviyesindedir sizce? Bana 60-70 arası gibi geliyor.
60 civarı

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada alexa değerlerinde fb ve gs taraftar gruplarına baktım

gerek bu foruma gerekse çArşı'nın forumuna en yakını Yasaklı Link taraftar grubuymuş

hele gs taraftar grubu ultraslan yerlerde sürünüyor

bu açıdan da önemli bir virajdayız

ben inanıyorumki eski açık bu forumdan sorulacak inşallah

o yolda ilerliyoruz birbinize desteği esirgemeyin arkadaaşlar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Yanlış hazırlamıyorsam ANÇ ilerleyen zamanlarda prekastlar için kullanılacak vinç sayısı 8-10 gibi bir sayıya çıkacak demişti  :alala:
şuanlık 8-10 zor çatı işine gelindiği zaman olabilir

Çevrimdışı berk_bjk

Hesaplarıma göre %60-65 gibi şuanda.

Çevrimdışı Efe

Prekast icin vinc sayisi en fazla 2 olur hic bir yerde 8 tanr falan prekast vinci gormedim acikcasi zaten kaba bittikce prekast konabilir o yuzden bu 2 vinc cok rahat is gorur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 17:54:06
şuanlık 8-10 zor çatı işine gelindiği zaman olabilir
şu an hem de çok zor 8-10 tane ben de çatı yapılırken o kadar girecek diye biliyorum..

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 17:54:54
Prekast icin vinc sayisi en fazla 2 olur hic bir yerde 8 tanr falan prekast vinci gormedim acikcasi zaten kaba bittikce prekast konabilir o yuzden bu 2 vinc cok rahat is gorur
abi akşam beton şov var eve bıraksalar uçarak gidersin sen @Efe

Çevrimdışı SDemirsoy

şu an hem de çok zor 8-10 tane ben de çatı yapılırken o kadar girecek diye biliyorum..
çatı yapılırken bile zor o kadar vincin saha da olması bence

Çevrimdışı Efe

Yeni açık tabla ve 6 testere kirisi eski acik 2 testere kirisi ve tablasi numarali 3 testere kirisi ve tablasi pazar gecesine kadar betonlanabilir bitmek uzere bu 3 bolum ayrica eski acik duvar dibide var arka tarafta bayarama kadar cok buyuk alan betonlanacak  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 17:57:29
çatı yapılırken bile zor o kadar vincin saha da olması bence
çatı yapılırken irili ufaklı 8-10 oluyor galiba ama prekast için 1 tanesi yetti ,kısa vinç aşağıları hallediyo reis de büyükleri halleder tamamdır..

Çevrimdışı Efe

abi akşam beton şov var eve bıraksalar uçarak gidersin sen @Efe

Zaten ucsamda hemen hemen ayni saatte eve varirim saat 8 de binecegim 11.30 gibi en gec evde olurum :)
Şampiyon Beşiktaş JK