bu stadların niye yapıldığı da belli zaten kardeşim, neredeyse hepsi mevcut stat arazilerinin TOKİ'ye devredilmesi için yapılıyor, bizim ülkemizde stadlar eski olduğu için çoğunluğu şehir merkezine yakın çok iyi yerlerde ve TOKİ buraları yandaş firmalara peşkeş çekiyor hem bol bol kazanıyor bol bol da kazandırıyor. Biz de çok afedersiniz mal mal "aaa devlet türk futboluna ne kadar destek veriyor" diye seviniyoruz. Adamların umurunda mı çimler zeminler, onlar betonu dikip araziyi kapıyorlar, başka dertleri yok.
imzanı atarım...
diğer kulüplermiş anadolu takımlarıymış ülek spora yatırım yapıyormuş tırıvırı... yapılan stadların zaten şehrin ortasındaki değerli arazileri kapatmaktan başka amacı olmadığını bilmeyenin cahil olduğuna kalıbımı basarım..
benim korkum ne biliyor musunuz, şimdi biz de onlar gibi yapıp klasik türk tarzı "mış gibi" bir iş yapıcaz diye ödüm patlıyor.. allahtan mabed arada verdiği bilgilerle gönlümüzü ferahlatmaya çalışıyor ama herşey tam bir kapalı kutu... tamam para kısıtın var vs de dünyada stad yapan her kulüp milyon dolarlarla dolu havuzlarda yüzüyor değil.. bütçen bellidir, programın bellidir, ona göre kredi alırsın, bir işe girerken üç aşağı beş yuvarı projeksiyonun vardır +-%10'luk bir olumlu olumsuz gelişme payı eklersin... bizde hiiiç bilgi yok...
bir stadın gerçekleşen açılma tarihi ile başkanının ifade ettiği açılma tarihi arasında en az 1 yıl fark var ise başkan en azından çıkar bir konuşma yapar...
bakın bunları bunları hesap edemedik, biz bu işleri ancak bu kadar becerebildik, adım hıdır elimden gelen budur der. ama yok hiç bir ses... sanki onun açıklamaları sonrasında "o stad ekim 2014'te bile hayatta açılamaz diyen şansalla dalga geçen biz değil miydik? sonra 2.yarıya yetişir cümleleri duyuldu, sonrasında nisan mayısta biter 2,3 maç oynarıza evrildik.. şuan stadın ağustos 2015 teslimi evresini mi yaşıyoruz ne dersiniz? birisi 2016 ocak dediğinde ben dahil herkes herifle dalga geçmiştik, şimdi en gerçekçi olanın onun tahmini olduğunu görüyorum aci bir şekilde.. hayatın her döneminde böyledir, birileri bişey arzular, bunu gönülden arzular (bu biziz) birileri de nesnel verilerle hayatın gerçeklerini ifade eder.. tek ricam o seslere de kulak verelim.. daha gerçekçi bir ortak akıl üretelim...
not: ayrıca yönetimi eleştiren herkes başkan gitsin vs derdinde değil.. sadece gelişim noktalarına parmak basmak da istiyor olabilir