Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6693789 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı lucabrasi41

sıradan futbolcuları bir takımda toplayan ve bizim mahalle takımının bile kafa kafaya oynayacağı 5 inci sınıf takımını yenememesine zemin hazırlayan ve bizi elaleme rezil eden BÜYÜK düşünen BÜYÜK başkanımız fikret orman ve ekibine teşekkür ederim.

Çevrimdışı SDemirsoy

yunanlılar beşiktaş taraftarının arasındamıydı
aynen bayağı uğraştık onlarla maçta  :icool:

Çevrimdışı Haldun

vinci taşıyan araç da kırkayak gibi maşallah

Çevrimdışı Serhat Akkaya

vinci taşıyan araç da kırkayak gibi maşallah
O araçların adı kırkayak zaten :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı Yakup

yunanlılar beşiktaş taraftarının arasındamıydı

arkadaş öyle yunana  can kurban  :evillol: :evillol: :evillol: değilmi @SDemirsoy
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Haldun

Çevrimdışı SDemirsoy

arkadaş öyle yunana  can kurban  :evillol: :evillol: :evillol: değilmi @SDemirsoy
beni tutmasaydınız izmire doğru gönderecektim abi  :icool: neyse konu dışına çıkmayalım @Necmi Abi yok buralarda yoksa  :outtahere:

Çevrimdışı CanEmre

Yeni açıkta ilk kolon gözüktü  :claps: Hayırlı uğurlu olsun  :sevinc
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı kaanzor

Böyle giderse aralık ortası gibi çatı işi başlar gibi geliyo bana
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yeni açıkta ilk kolon gözüktü  :claps: Hayırlı uğurlu olsun  :sevinc

Evet betonlanmış :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

marttan önce kaba inşaat bitmez sevgili kardeşim.

Çevrimiçi hasankale

marttan önce kaba inşaat bitmez sevgili kardeşim.
Kardeşim her gün emek verip bizler için fotoğraf çekiyorsun hakkın ödenmez.Emeklerin için çok sağol.
Peki sence seneye ağustos ayında gerçermiyiz yeni mabedimize bu olimpiyatın kahrı daha fazla çekilmez.

Çevrimdışı ahmetx

bu gün sırıl sıklam ıslanmış bir kedi yavrusu gibi olan Beşiktaş arena gurubu şu stadı bir an önce bitirin diye tepkisini @bjk_mabet e iletmiştir :kop:
hızımız bence gayet iyi,resmen önce metro sonra stadyum inşaatı yapıyoruz.Fransa gibi bir devletin düz araziye 2016 Avrupa şampiyonası için yaptırdığı 42 bin kapasiteli bordeaux stadını bizim stadımızla karşılaştırıyorum da oldukça iyi iş çıkarmışız.Artık kaba inşaattan korkum yok,ne yalan söyleyeyim Çatı beni çok korkutuyor.Stadyum bu yılın son maçlarına yetişirse fevkaladeninde fevkinde olacaktır. :sevinc
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kardeşim her gün emek verip bizler için fotoğraf çekiyorsun hakkın ödenmez.Emeklerin için çok sağol.
Peki sence seneye ağustos ayında gerçermiyiz yeni mabedimize bu olimpiyatın kahrı daha fazla çekilmez.

sende sağol Hasan hocam. Ağustosta eksik geçeriz geçersek.

Çevrimdışı Haldun

mustafaya katılıyorum şubat sonu kaba inşaat ancak biter

Çevrimdışı Burak Akay

keşke sezonun ikinci yarısına yetişebilse Stadımız uefa danda gruplardan cıkarız eleme maclarını arenada oynasak kupayı alırız öyle bi etki yapar üzerimizde ama çok zor hatta imkansız
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Anıl

Yeni sezondaki ilk iç saha maçımızda stadımızdayız :ok: Kaba da Şubat ayı içerisinde biter :)

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

mustafaya katılıyorum şubat sonu kaba inşaat ancak biter
imkansız ozaman ağustosda geçemeyiz stada

Çevrimdışı ahmetx

çatı böyle şeffaf olsa ya   :icool:
Bizim çatı ortadaki kısmı kaldır işte böyle olacak :tabe:
[ Son Düzenleme: 19 Eylül 2014, 10:42:42 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Haldun

imkansız ozaman ağustosda geçemeyiz stada
kaba inşaat bitiminden  agustosa kadar 6 ay var çatı çim koltuklar ince işler 6 ayın içinde biter,, allahın izniyle agustosta ilk maçımızda ordayız  :ok: