Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6692735 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Balasagun

yanlış hatırlamıyorsam luca brasi , mıchael carleone ye ihanet etmişti . gatfathar 1  filminde .
Abi sanırım öyle olmamıştı. Vito carleone ye sadikti her zaman. Carleone ailesinin düşmanları tarafından öldürülmüştu boynundan boğularak. Hatta Türk bir karakterdi oldurten.

Çevrimdışı Oktay

abi ilk basta buraya yaziyoz :D tepkiler oluyo gerekli yeri gosteriyolar oraya geciyoruz ondan yazan yok

Yasaklar çiğnenmek içindir bu sözü seviyorum  :evillol:
Serbest bırakınca çiğnencek bişey kalmıyo :lol:

Çevrimdışı atakan eraslan

Abi sanırım öyle olmamıştı. Vito carleone ye sadikti her zaman. Carleone ailesinin düşmanları tarafından öldürülmüştu boynundan boğularak. Hatta Türk bir karakterdi oldurten.

Bunun romanını iki defa okumuş , ve dahi Sicilyalı ara romanını da okumuş birisi olarak , Luca Brasi reis ihanet etmedi , ihanet ediyomuş ayaandan aralarına ajan gibi girmek istedi , ama namı diğer 'Türk' Solozzo bunu tahmin ettiği için yemiş gibi yapıp ilk fırsatta boğdurdu Luca'yı  :D

Sicilyalı romanını da tavsiye ederim bu arada , micheal ın sicilyada geçirdiği kaçış senelerini anlatıyor.

Çevrimdışı ozan062

onu bunu bosverinn diğer konudada yazdım,, inönüdeki puan kayıplar kadarını baska hiçbiryerde kaybetmiyorduk,, arenanın bize ilac oalcagını dusunuyorsanız yanılıyorsunuz dicem ama yinede bi görelim:)) yahu lig sonu gelidğinde içerdeki puanları gorun sonrada dısardakileri:)) sonrada oyuncular diyorki biz taraftar gormek istiyoruz goruyorsun sonra stres oluyorsun bi kacırıyorsun heleki o olcayı gorsek tekrar baya kalp krizi geçiren olur unutmasınlar o gunleri,,, taraftar profili ve yonetim hatta yonetilmenin değişmesiyle butun bu kroniklesen sıkıntılar ustumuzden çekilicek,, yeterki  ısrar olmasın yeterki sabırı bu konularda yapalım,,,,istikrardan bu sıralar hiç yana değilim çnk olmuyor olmuyacakta,,

dolayısıyla bizim sampiyon oalrak ligin son macını ama arenanın ilk macını oynarsak bu butun kara bulutlar geçer gider:)) herkes  en basta klubun gelenekleri başarıyı özledi artık o hasret sona ermeli dimi ama :super:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmet türker

sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın sevgili kardeşim  .  :)

Çevrimdışı Efe

Yağmurlu bir gunun ardindan yine karabultlar tepemizde ama güneşli günlerde gelecek inşallah beton dokumu var stadta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Yağmurlu bir gunun ardindan yine karabultlar tepemizde ama güneşli günlerde gelecek inşallah beton dokumu var stadta
Evet günün güzelligi staddaki emekçilerimizin bitmez tükenmez azmi.

Çevrimdışı Yakup

6 tane sıfırı iyi denk getirmişsin  :claps:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

eski açık kolonlara ve numaralı perde ve kolonlarına beton atılıyor 2 adet fışkırtıcı var şuan :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

3 tribunde de bugun gunduz muthis calusma vardi 2 ekime kadar baya gorunum degisecek stadda

Çevrimdışı Deniz

maçtan

çektiğiniz çileye yediğiniz yağmura değseydi bari.Ayağınıza sağlık
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı arda

eski açık kolonlara ve numaralı perde ve kolonlarına beton atılıyor 2 adet fışkırtıcı var şuan :icool:

Helal :claps: :claps: :claps:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 00:18:38
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
son dakika şanssız bir gol yedik diye herkese sallamışsınız. ayıptır.. takımı gayet iyi buldum.. bu takımın en kilit 2 oyuncusu Atiba ve Oğuzhandır..
Motta çok formsuz. Necip iyiydi ama hücuma kısıtlı destek verebiliyor. Mustafanın sakatlanması takımı olumsuz etkiledi. Gökhan Töre yavaş yavaş forma giriyor. Sosanın fizik kondüsyon eksikliği hissediliyor.

[/quote
+1903

Çevrimdışı ilhan

Kardeş paletli Vinç çalışmaya başladı mi?

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 00:21:38
Bugün 80 binlik zulumpiyatta 7 bin adam orayi inletiyorsa vodafone arenayi dusunemiyorum :bandit: :super: :ok: :sevinc

Çevrimdışı Deniz

Konu dışı : Beşiktaş -Rize maçını izledikten sonra evine dönmek isteyen bir taraftarımız alkollü bir sürücünün kullandığı aracın altında kalarak hayatını kaybetmiş.Allah rahmet eylesin

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27229942.asp
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@Oktay bizim çektiğimiz çile değil senin çektiklerinin yanında.  :ebebe:

Çevrimdışı Ardau

maçtan

Çileyi çekilir hale getiren güzel insanlar topluluğu.  Hepinizle tanıştığıma çok mutlu oldum. :)
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 00:28:53
Besiktasli abilerim kardeslerim bukadar dert etmeyin berabere kaldik diye..bende üzülüyorum ama hep bu stat baslaginda teselimi buluyorum..cünkü bizim tek eksigimiz bu stat..bu stat bitsin bu teknik ekip korunsun inanin bana bu lige ambargo koyacagiz..cocuklar inanin cünkü günesli günler busefer gercekden cok yakin :)
+19030000000000000

Çevrimdışı Efe

Kardeş paletli Vinç çalışmaya başladı mi?
evt suan kapaliya bakarsiniz prekastlar uste dogru cikmis kapali kisa sure sonra bitecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 19 Eylül 2014, 00:33:52
evt suan kapaliya bakarsiniz prekastlar uste dogru cikmis kapali kisa sure sonra bitecektir
@Efe abi su an paletli vinc prekastmi takiyor harbinden  :sevinc

Çevrimdışı Ekrem