Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687481 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı SDemirsoy

türkiyenin en biçimsiz şekilsiz şemalsiz stadını yapıyoruz arkadaşlar eski açık tribün tam bir facia sıra azalta azalta yapıyolar maalesef coşmaya rakipleri etkileme açısında bırakın fb ile gs yi bursanın hatta trabzonun stadından bile geri kalıcaz statta bütünlük yok eski inönü de şekilsiz şemalsiz bir stattı tam oh kurtulduk derken yine biçimsiz bir stadımız olacak sizi bilemem de benim keyfim kaçtı artık sık sık girip fotolara baktığım sitelere bile bakmayacağım şevkim kırıldı fb ile gs yarın öbür gün statlarını ilavelerle dahada büyütücekler sen 41 binlik biçimsiz stadında debelen dur adaletmi bu. :busted_cop: :busted_cop: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :s20: :s20: :s20: :s20: 
Öffff...
fb ile gs fb ile gs Hocam burası BEŞİKTAŞ forumu Hatırlatayım.. Dikkatimi çekti hep olumsuz konuşuyorsun burada Gerçekler konuşuluyor biçimsiz olduğu falan yok stadın

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı arda

Paletli geldi peki bu sarı kız daha ne geziyo ortalıklarda?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı SDemirsoy

Paletli geldi peki bu sarı kız daha ne geziyo ortalıklarda?
o yeni açıkta ki çelik direkler için hocam sanırım @arda

Çevrimdışı arda

o yeni açıkta ki çelik direkler için hocam sanırım @arda

Orası öyle de işte günlük kirası felan, normale günü birlik gelir işlerini halleder giderdi. Kaç tane çelik direk kaldıki orda 2 felan heralde hatırladığım sonra napacak yatacak mı öyle boş boş. Yeni açığın arkasında ortalara doğru çatı sütunları tribünden ayrılıyor oralarada eski açıktaki gibi çelik direk koyacaksa başımın üstünde yeri var gerçi.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

Saha içine bak paletlisi sarışını esmeri ne ararsan var uuuvv  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Orası öyle de işte günlük kirası felan, normale günü birlik gelir işlerini halleder giderdi. Kaç tane çelik direk kaldıki orda 2 felan heralde hatırladığım sonra napacak yatacak mı öyle boş boş. Yeni açığın arkasında ortalara doğru çatı sütunları tribünden ayrılıyor oralarada eski açıktaki gibi çelik direk koyacaksa başımın üstünde yeri var gerçi.

ağırlıkları kaldırdı gidiyor hocam  :ok:

Çevrimdışı arda

ağırlıkları kaldırdı gidiyor hocam  :ok:

yolu açık olsun o zaman ne deyim, bizde gidene dur denmez  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Serkan7738

kim diyodu ya paletli vinç kurulumu 10 gün sürer diye nerdeyse prekast yerleştirmeye hazır hale geldi  :sevinc

Çevrimdışı dropoon

kim diyodu ya paletli vinç kurulumu 10 gün sürer diye nerdeyse prekast yerleştirmeye hazır hale geldi  :sevinc

bu bii ufağı 10 günlük olanın

Çevrimdışı izorlu85

bu bii ufağı 10 günlük olanın

bendim 10 gün süren sıfırdan montajı imiş ona baktım bende bunu bi çok montajı kurulu geldi.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı dropoon

yakında saatchi den bişeyler düşer ekşın yine bitmez :)

Çevrimdışı kaderimsin

Merhaba arkadaşlar sonunda üye olduk hep burda takipteyiz ama kısmet bugünmüş
Sensiz geçen günlerin

Çevrimdışı Deniz

:hosgeldin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

:hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Prekast başlıyo herhalde :) :) Kapalıda hareketlilik var

Çevrimdışı dropoon

Prekast başlıyo herhalde :) :) Kapalıda hareketlilik var

bi prekast nekadar sürede takılıo acaba

Çevrimdışı ahmetx

Yav hala şu stada laf ediyorlar bu stadın tek kusuru 1.kat çıkışlarıdır onuda 42 binlik bir stadyumda 147 locaya sahip olabilmek için görmezlikten geleceğiz,daha iyi nasıl olabilirdi acaba.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz Sezgün

bi prekast nekadar sürede takılıo acaba
İyi gününde tek vinçle 10- 12 adet takılır deniyordu

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker dede maçta var mısın?
merhaba arkadaşlar,gelebilmeyi çok isterdim istanbulda değilim ve sağlık sorunlarım var , belim ve boynumda kireçlenme,dizlerimde problem var ,değerli ysariusta kardeşim :)

Çevrimdışı ahmet türker

Öffff...fb ile gs fb ile gs Hocam burası BEŞİKTAŞ forumu Hatırlatayım.. Dikkatimi çekti hep olumsuz konuşuyorsun burada Gerçekler konuşuluyor biçimsiz olduğu falan yok stadın
bu kadar, gerçekle alakası olmayan tutumda olursan, hangi takımı tuttuğun bile sorgulanır sevgili kardeşim. :tabe:

Çevrimdışı yigitcan1903

merhaba arkadaşlar,gelebilmeyi çok isterdim istanbulda değilim ve sağlık sorunlarım var , belim ve boynumda kireçlenme,dizlerimde problem var ,değerli ysariusta kardeşim :)
Allah şifa versin