Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687419 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

Kaldiramadilarmi paletlinin dalini  :bawling:
Gerci rüzgar yagmur flen normaldir :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı izorlu85

benim tahminimde oda bi umut belki diğer vinç oralara kadar yetişirde tek başına halledermi diye şeyettim :D

valla şey etme  ile  olmuyor   :kop: :kop: :kop: paletli prekast için geldi yani alaçatının vinçi. Kule vinç çiçeklerin vinçi anlayacan kimse kimsenin işine karışmaz mecburen eskiaçıgın kapalı tarafının tamamen bitmesini bekleyecez  :s20: :s20: :s20:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Kaldiramadilarmi paletlinin dalini  :bawling:
Gerci rüzgar yagmur flen normaldir :busted_cop:

Kaldırıyor şimdi canlıdan gördüm   :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı TØLGA

Konu disi:aksam uyduda maca sifre giriyormu??  Özeldende cvp atabilirsiniz mesgul etmiyim sayfayi :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı pascal26

Juventus macini izledim maratonn tribunundeki bosluklar cok goze carpiyor cunku koltuklar beyaz.insallah bizim koltuklar siyah olur beyaz siritiyor.
Aynen. En azından tribüne en yakın yani en alttaki 5-6 sıra siyah olmalı.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

@Necmi abi ben direk olipiyata gelicem saat 5 buçuk 6 gibi ... @aktar_ismail geçenki yeremi gelelim??
Fark etmez istediğin yere gelebilirsin.

Çevrimdışı Oktay

vinci test ediyolar şu anda çalışmaya başladı :D

Çevrimdışı lucabrasi41

geniş açıdan bakınca ve herşeyi tam olarak bitince gayet hoş duracak merak etme :)
türkiyenin en biçimsiz şekilsiz şemalsiz stadını yapıyoruz arkadaşlar eski açık tribün tam bir facia sıra azalta azalta yapıyolar maalesef coşmaya rakipleri etkileme açısında bırakın fb ile gs yi bursanın hatta trabzonun stadından bile geri kalıcaz statta bütünlük yok eski inönü de şekilsiz şemalsiz bir stattı tam oh kurtulduk derken yine biçimsiz bir stadımız olacak sizi bilemem de benim keyfim kaçtı artık sık sık girip fotolara baktığım sitelere bile bakmayacağım şevkim kırıldı fb ile gs yarın öbür gün statlarını ilavelerle dahada büyütücekler sen 41 binlik biçimsiz stadında debelen dur adaletmi bu. :busted_cop: :busted_cop: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :s20: :s20: :s20: :s20: 

Çevrimdışı arda

vinci test ediyolar şu anda çalışmaya başladı :D

Hay Maşallah :D Akşam maçtada böyle inşallah ilk golden sonra ikincisi de paletlinin testi gibi gelsin  :boxin:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Vay paletli hazır kıta prekast bekliyor yagmur cok degili isler devam eder hatta duradabilir yagmur aksama kadar devam islere birazdan stada gidicem bi bakalim neler yapiliyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

vinçe bakkk çok iyi ya :nerd:
Bursada hergun 3 tanesinin onunden geciyorum samet aylardir goruyorum bu vinc cati isleri icinde kullanilacak tabi bu gider baskasi gelir heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

türkiyenin en biçimsiz şekilsiz şemalsiz stadını yapıyoruz arkadaşlar eski açık tribün tam bir facia sıra azalta azalta yapıyolar maalesef coşmaya rakipleri etkileme açısında bırakın fb ile gs yi bursanın hatta trabzonun stadından bile geri kalıcaz statta bütünlük yok eski inönü de şekilsiz şemalsiz bir stattı tam oh kurtulduk derken yine biçimsiz bir stadımız olacak sizi bilemem de benim keyfim kaçtı artık sık sık girip fotolara baktığım sitelere bile bakmayacağım şevkim kırıldı fb ile gs yarın öbür gün statlarını ilavelerle dahada büyütücekler sen 41 binlik biçimsiz stadında debelen dur adaletmi bu. :busted_cop: :busted_cop: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :s20: :s20: :s20: :s20:

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Stad, eğer içinde çıldırmayan yoksa staddır.  :busted_cop: :busted_cop:
Ya Zıpla, ya terket.  :busted_cop: :busted_cop:
Çarşı obsesiv kompulsiv bozukluğa karşı.  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı SDemirsoy

Bursada hergun 3 tanesinin onunden geciyorum samet aylardir goruyorum bu vinc cati isleri icinde kullanilacak tabi bu gider baskasi gelir heralde
çok iyi abi yalnız kamera ıslandı twitten seslendim bi silsinler şunu  :D @Efe @FARUK

Çevrimdışı Efe

İşciler yerlerini aldilar kamaradan gordugum kadariyla yagmur var ama durmak yok :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

çok iyi abi yalnız kamera ıslandı twitten seslendim bi silsinler şunu  :D @Efe @FARUK

2 damla yapıştı gitmiyor
o bile sakat  :lol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı dropoon

akşam mabetten foto gelmedi herhalde kaçırdımmı?

Çevrimdışı Fatih

Öffff...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

ysariusta

• Ziyaretçi

Şekilsiz, orantısız derken sanırım eski açığın üst katın alçalmasını kast ediyorsun. Tamamı bitmemiş bir işten nasıl bu kadar emin oldun? Belirli verilerle mi söylüyorsun? Varsa burada paylaş. Şu tribünün açısı şuraya göre hatalı falan diye. Bilelim. Çirkinlik ve güzellik tamamen göreceli bir kavram. Ben ışıklandırmalarıyla, sütunlarıyla çatısıyla güzel bir stat olacağını düşünüyorum. Maket gayet şık duruordu. Gerçeğinin de şık olacağını düşünüyorum. Ancak tüm yazdıklarının içinde Saraçoğlu TOKİ Arena ve illa ki Akyazı apartmanıyla ilgili olanlara katılmam mümkün değil. Bir kere Saraçoğlu'na ve TT Arenaya zaten ilave falan yapılamaz. Saraçoğlu neredeyse bağlantıyolunun üzerine inşa edilmiş. 1 cm alanları kalmamış. En fazla o liseyi alıp otopark yapabilirler. TT Arena da bu kadar daha olmaz. çatıyı söküp, kolonları mı yükseltecekler. Adamlar daha zemine para yatırıp düzeltmiyorlar. 5 maç sonra çamur olur gene. Akyazı apartmanını incelersen görürsün locaların olduğu bloğun üstünden ancak denizi seyredersin. Oradan bağırsan ya martılar duyar seni ya da hamsiler. (Hamsiler de elde kaldı bu arada, mangal işi yattı)
Bence biraz bekle, bitsin sonra karar verirsin bunlara.

Çevrimdışı FARUK

akşam mabetten foto gelmedi herhalde kaçırdımmı?
herhangi birşey kaçırmadınız hocam :)

Çevrimdışı TØLGA

Paletliye bakalim dedik kameradan yagmur damlasi gelmis tam oraya :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı dropoon

kimse takmasın eski açığın alçaklığını. her stadın bi özelliği var. diğer türlü san mames kopyası olurdu stad. arka sütünlar ile çok şık duracak bence