Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6687946 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

günaydın arkadaşlar.. akşam maça gelirken rüzgara karşı hazırlıklı gelsin herkes.  :ok:
yağmura karşıda :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

keşke maça gelebilsem rüzgar müzgar işlemez Beşiktaşım için :by2: :by2: :uyucam:

Vodafone Arena 17.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı SDemirsoy

keşke maça gelebilsem rüzgar müzgar işlemez Beşiktaşım için :by2: :by2: :uyucam:
İşlemez o anda Beşiktaşımız İçin ama sonrası fena bu hava iyi yine ocakta şubatta resmen kutuplar :D

Çevrimdışı bjkfatih63

biran önce stadın bıtmesı lazım. yoksa bu şekilde seyırcı maça gelmez.  :alala:

Çevrimdışı ozan062

busayfanın mesaj sayısı neden boyle habire dusup duruyor??
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı yldrmaydn

yeni vinç işlemlere başlasa da oturacağım yerin prekastını yerleştirse artık :) önceki vinç yetişemedi oraya :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı bjkfatih63

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Yeni açıkta testere kirişleri kalıplamaya başlamışlar :)

Çevrimdışı Necmi

İşlemez o anda Beşiktaşımız İçin ama sonrası fena bu hava iyi yine ocakta şubatta resmen kutuplar :D
abartmayın ya birde genç olacaksınız ben şu yaşlı halimle geçen sene bütün kışı stadda geçirdim bakın hala yaşıyorum zorluklar insanları güçlendirir :D @SDemirsoy

Çevrimdışı Necmi

busayfanın mesaj sayısı neden boyle habire dusup duruyor??
çok fazla gereksiz mesaj yazıyorsunuz artık sistemde illallah dedi kendisi silmeye başladı :D

Çevrimdışı SDemirsoy

abartmayın ya birde genç olacaksınız ben şu yaşlı halimle geçen sene bütün kışı stadda geçirdim bakın hala yaşıyorum zorluklar insanları güçlendirir :D @SDemirsoy
:D abi sen kendini genç hissediyorsun  :bandit:  @Necmi

Çevrimdışı bjkfatih63

tamam necmi abi ordayız o zaman.  :ok:

Çevrimdışı ACAB1903

Abi geçen sezon neredeyse bütün kış cezalıydık zaten  :D

Çevrimdışı yavvuzz

satılan bilet sayısı 3.500 müş :s20:
Bugün maalesef 20 bini geçmez taraftar sayısı

Çevrimdışı Serkan7738

@Necmi abi kapalı eski açık köşesindeki kule vinç tahmini nezaman kaldırılır o kalkmadan sanırım üst kat prekastlara geçemezler

Çevrimdışı Oktay

@Oktay gazileremi geleceksin direkmi gideceksin
@Necmi abi ben direk olipiyata gelicem saat 5 buçuk 6 gibi ... @aktar_ismail geçenki yeremi gelelim??

Çevrimdışı Necmi

Abi geçen sezon neredeyse bütün kış cezalıydık zaten  :D
olimpiyatta hangi maç cezalıydık  :alala: son iki maç hariç olimpiyatta oynadığımız bütün maçlara gittim RTE deki maçlar cezalıydı

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi ben direk olipiyata gelicem saat 5 buçuk 6 gibi ... @aktar_ismail geçenki yeremi gelelim??
yağmur yağıyor mangal işi yatar kartal yuvası tırının orda oluruz

Çevrimdışı izorlu85

@Necmi abi kapalı eski açık köşesindeki kule vinç tahmini nezaman kaldırılır o kalkmadan sanırım üst kat prekastlara geçemezler

@Necmi abiye sordun ama ben kendi yorumumu söyleyeyim :) 2 ay sonra ancak kalkar eskiaçık kapalı tarafı komple 2.kat kat testere kirişi işlerini o vinç üstlenmiş ne zaman ki eski açık numaralı tarafına doğru kolon ve estere kirişlerine geçtiler o zaman işi biter ve kaldırılır  :super: ne kadar ince açıklamaya çalıştım yavvv :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Serkan7738

@Necmi abiye sordun ama ben kendi yorumumu söyleyeyim :) 2 ay sonra ancak kalkar eskiaçık kapalı tarafı komple 2.kat kat testere kirişi işlerini o vinç üstlenmiş ne zaman ki eski açık numaralı tarafına doğru kolon ve estere kirişlerine geçtiler o zaman işi biter ve kaldırılır  :super: ne kadar ince açıklamaya çalıştım yavvv :kop: :kop:

benim tahminimde oda bi umut belki diğer vinç oralara kadar yetişirde tek başına halledermi diye şeyettim :D

Çevrimdışı SDemirsoy

@Oktay Abi beni bir arar mısın tel çöktü arama yapamıyorum bu ıos8 yüzünden  :s20:

Çevrimdışı Oktay

yağmur yağıyor mangal işi yatar kartal yuvası tırının orda oluruz
ok abi  :ok: