Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685942 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Anıl

hemde ne sıkı zulümpiyatın yağmuru rüzgarı hasta eder yol gözümde büyüyor  :s20:
Bende yokum totemi kimle yapıcaksın şimdi Samet abi :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Bende yokum totemi kimle yapıcaksın şimdi Samet abi :evillol:
Keremle yaparız mabet koltuk değiştirsin yeter @anilt :D

Çevrimdışı Anıl

Ümraniye taraflarında sağnak yağmur başladı şiddetli bir şekilde. Maça gideceklerin allah yardımcısı olsun :by2:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hemde ne sıkı zulümpiyatın yağmuru rüzgarı hasta eder yol gözümde büyüyor  :s20:
Bizim gibi yeni açık ve eski açıktan kombine alan taraftarını düşünmeyip Olimpiyat stadında kale arkalarına mahkum eden yönetime de burdan selamlarımı iletiyorum. Biz elimizden geleni yapalım klüp için bunlar taraftarını bir nebze olsun düşünmesin. Gerçekten çok kızgınım yönetime..
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2014, 09:18:53 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anıl

Keremle yaparız mabet koltuk değiştirsin yeter @anilt :D
Eskişehir maçıyla tribünlere dönüyorum inşallah :tabe:

Çevrimdışı SDemirsoy

Eskişehir maçıyla tribünlere dönüyorum inşallah :tabe:
Gel Gel iyi çekirdek çıtlatıyorsun  :D @anilt

Çevrimdışı ahmetx

herekese günaydın! Bol taraftarlı,bol gollü galibiyetli,bol kalıplı,bol betonlu,bol prekastlı,bol güneşli bir gün olsun inşallah.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmet türken

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena, benim hala uykum var  :uyucam:

Çevrimdışı tayfun

Günaydın Tayfun Abi bu sefer bulursun bizi bu akşam :D
ben bulamasam da siz buluyorsunuz nasıl olsa :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Erdinç

günaydın arkadaşlar kombine transfer bölümüne mesajımı bıraktım kuzey trubune gitmek isteyen olursa kombineyi şutlarım :) inşallah güzel bir maç olur.

Çevrimdışı Fatih Akyıldız

Kapalıdaki locaların pvc camlı yapılması biraz tuhaf olmamış mı?  :alala: Bütün locaları böyle mi yapacaklar?

Çevrimdışı FARUK

Kapalıdaki locaların pvc camlı yapılması biraz tuhaf olmamış mı?  :alala: Bütün locaları böyle mi yapacaklar?

orasını yönetim şimdilik ofis olarak kullanacakmış onun için o şekilde yapılmış
daha sonra loca şeklinde tekrar düzenlenir

Çevrimdışı FARUK

vinç kolu havalanmış  :ok:

şuan canlı yayın görüntüsü
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2014, 10:36:17 FARUK ]

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı smtcglr

vinç kolu havalanmış  :ok:

geçen biri video attıydı 8 günde kuruluyodu bizim vinç küçük heralde hemen kurulduğuna göre  :alala:

Çevrimdışı SDemirsoy

ben bulamasam da siz buluyorsunuz nasıl olsa :)
:icool: Şimti Stattan geçtim çok trafik var dı duramadım bi iki resim çektim ama eski açık dolmabahçe tarafından atayım şimdi

Çevrimdışı SDemirsoy

Süleyman Seba Başkanımızı da Rahmetle Anıyoruz..

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı kaanzor

Yağmur staddan çok  forumu vurdu bu ne sessizlik  :bandit: :bandit:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı bjkfatih63

günaydın arkadaşlar.. akşam maça gelirken rüzgara karşı hazırlıklı gelsin herkes.  :ok: