Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6686644 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

O kadar kriz var diye haberler çıktı ben en belirgin gelişmeyi bu 10 günde gördüm  :iblush:
kriz var ama stada yok tum para stada aktarılıyor gorunuse gore ne kadar destek o kadar calisma demek kombine ve formalara yuklenelim su 4 ayda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

4 ay icindede bitecek insallah kaba
Numaralı tribün Aralık ayı içinde biter büyük ihtimalle. Yeni açıkta en geç Şubat sonuna kadar biterse 2015-2016 sezonunu evimizde açarız :ok:

Çevrimdışı Efe

Suan yeni acik kapali tarafinda fiskirtici var ince islerle ilgili biseyler yapiyor galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben geldim :) Forum Dün gece kafası güzeldi bugün düzelmiş :) Mustafa foto çekmedi  : :by2:  Mabet te arazi oldu  :kop: Paletli de geldi  :sevinc Yarın maç buluşması var resimler inşallah atılır  :bandit: Ve ben Ders ders ders sınavlar foruma giremiyorum  :bawling:

Şu paletli 100 km ne kadar yakıyor acaba  :evillol: benzini BJK inşaat aş karşılıyor 10 numara kullansın  :super: hem ucuz hemde sağlam  :kop:

Çevrimdışı izorlu85

Ben geldim :) Forum Dün gece kafası güzeldi bugün düzelmiş :) Mustafa foto çekmedi  : :by2:  Mabet te arazi oldu  :kop: Paletli de geldi  :sevinc Yarın maç buluşması var resimler inşallah atılır  :bandit: Ve ben Ders ders ders sınavlar foruma giremiyorum  :bawling:

Şu paletli 100 km ne kadar yakıyor acaba  :evillol: benzini BJK inşaat aş karşılıyor 10 numara kullansın  :super: hem ucuz hemde sağlam  :kop:
:kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi Necmi

:alala: dizeldir o :D

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Vodafone Arena 17.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75

eline sağlık hocam
yeni vinç çok güzel görünüyor kaldıraç kolu da hazırlanmış baya yarın biter belki

Çevrimdışı arda

Suan yeni acik kapali tarafinda fiskirtici var ince islerle ilgili biseyler yapiyor galiba

Kapattı dükkanı şimdi ama şu üçgenleri takılan kolonları sulamış olabilir mi?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 17.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75

@TimeLapse eline sağlık :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

10 numara yağ mı koysak ucuza gelir  :alala:  :kop:
10 numara pahalı mı :) koysunlar ne olacak tasarruf diyor durmadan bari buradan tasaruuf etsin makina canavar görünüyor paletlerin 1 turu 1 maşallahı var

Çevrimdışı Deniz

10 numara pahalı mı :) koysunlar ne olacak tasarruf diyor durmadan bari buradan tasaruuf etsin makina canavar görünüyor paletlerin 1 turu 1 maşallahı var
Şu kulübü iyi ki biz yönetmiyoruz ya 2 günde batırırız ya da bütçeyi madridden iyi yaparız ,tabi ilk ihtimal daha kuvvetli  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

@ferhatglmz instagram hesabından alıntıdır

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu kulübü iyi ki biz yönetmiyoruz ya 2 günde batırırız ya da bütçeyi madridden iyi yaparız ,tabi ilk ihtimal daha kuvvetli  :kop: :kop:
sen bana 1 yılığına versin bak sanıl şaha kaldırıyorum klübü Öncelikle gereksizleri atacaksın ihraç edeceksin pazarlama Birimi Üniversitelerden BJK heyet oluşturacaksın Kazanç sağlayacaksın Finansal Getiri getiren işleri yöneceksin Futbol Takımı Çoşturacaksın Özel okul üniversite aktif edeceksin Ve BJK bank kuracaksın esnaf ve taraftarlara kart çıkartacaksın gelir gelen uygulamaları faliyete getireceksin tabi bunlar için Önce YD beyefendini Bize bıraktığı borçları bitirmemiz lazım  :s20:
http://www.muhasebedersleri.com/banka-islemleri/banka-3.html
http://forum.donanimhaber.com/m_72193219/tm.htm

Çevrimdışı Deniz

sen bana 1 yılığına versin bak sanıl şaha kaldırıyorum klübü Öncelikle gereksizleri atacaksın ihraç edeceksin pazarlama Birimi Üniversitelerden BJK heyet oluşturacaksın Kazanç sağlayacaksın Finansal Getiri getiren işleri yöneceksin Futbol Takımı Çoşturacaksın Özel okul üniversite aktif edeceksin Ve BJK bank kuracaksın esnaf ve taraftarlara kart çıkartacaksın gelir gelen uygulamaları faliyete getireceksin tabi bunlar için Önce YD beyefendini Bize bıraktığı borçları bitirmemiz lazım  :s20:
http://www.muhasebedersleri.com/banka-islemleri/banka-3.html
http://forum.donanimhaber.com/m_72193219/tm.htm

750 milyon lira borcu ödeyelim gerisi kolay  :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı izorlu85

ne güzel yağıyor maaşallah gece yağsın gündüz aralık olsun hem susuz kalmayalım hem işler aksamasın
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Tam kameranın önünden 2 emekçi geçdi biraz önce,ayrıca yeni açıkta çalışmalar sürüyormu vincin uzanan kısmı kapanmamış çünkü.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Saat 2.52 eski açıkta beton dökümü var.

Güzel bir güne merhaba,  inşallah bugün kazanacağız.  :)

Çevrimdışı ZEKI

Güzel bir güne merhaba,  inşallah bugün kazanacağız.  :)
Gunaydin..Bugun gunlerden Besiktask yagmur insallah hem organizasyonumuzu hemde insaat calismalairmizi etkilemez

Çevrimiçi murat

Gunaydin..Bugun gunlerden Besiktask yagmur insallah hem organizasyonumuzu hemde insaat calismalairmizi etkilemez
yağmur 17.30 19.30 arası mola versin yeter :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Herkese günaydın :) Bugün maça gidecekler sıkı giyinsin, umarım maç öncesi organizasyon etkilenmez yağmurdan  :by2:

Çevrimdışı SDemirsoy

Herkese günaydın :) Bugün maça gidecekler sıkı giyinsin, umarım maç öncesi organizasyon etkilenmez yağmurdan  :by2:
hemde ne sıkı zulümpiyatın yağmuru rüzgarı hasta eder yol gözümde büyüyor  :s20: