Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6685903 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Benim stadin güzel olucaginda sühpem yokda..iki tane istegim var kücük detai gibi gözükebilir..
1. Stadin isigi insallah fener stadi veya juventus stadindaki gibi olur yani gündüz oynaniyormus gibi ve tribünlerin üst kati karanlik degil..tt arena da mac bakinca boguluyorum resmen..2. Kale aglari eskisi gibi siyah beyaz olsun :D

Çevrimdışı pelops

Çevrimiçi Necmi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Müslüm KÇK

Maça bende gelmek istiyorum 40 yada 60 tl lik tek maç biletlerinden almak istiyorum fakat yalnız gitmek istemem. forum üyeleri buluşacak mı acaba? buluşulacaksa bende katılabilir miyim? Beşiktaşta oturuyorum. yaş 20.  cevap atarsanız sevinirim, iyi forumlar

Çevrimdışı Efe

Maça bende gelmek istiyorum 40 yada 60 tl lik tek maç biletlerinden almak istiyorum fakat yalnız gitmek istemem. forum üyeleri buluşacak mı acaba? buluşulacaksa bende katılabilir miyim? Beşiktaşta oturuyorum. yaş 20.  cevap atarsanız sevinirim, iyi forumlar
evt yarın olimpiyat stadında toplanacağız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

@Necmi abi organizasyon konusuda silindimi? yarın kaçta buluşuyoruz.maça gitmek isteyenler için buluşma noktaları belirleyeceğimiz bir yer olsun sabit.
http://besiktasarena.com/index.php?board=92.0
şuraya bir konu açalım.ben açtım siz gerekiyorsa düzenleyin.
[ Son Düzenleme: 17 Eylül 2014, 23:27:20 MURAT ]

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

malzeme geldi şuan demir olarak :icool: beton yok bu gece şuana kadar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

Büyük ihtimalle evet abi :)
@mustafa_(87) yarın muhtemelen foto çekemicen onun yerine olimpiyat stadını çekip yayınla :ok:

Çevrimdışı Salih A.

@Efe den ses çıkmadığına göre bu gece çalışma veya beton yok sanırım
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Vodafone Arena 17.09.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-21:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

TimeLapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.75
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı ugurkartalizma

Adam bildiğin Winterfell lordu gibi yaa  :hiho: Daha bizimle adı geçmeden yeni stadımızda takımın başında görmek isteyeceğim 3-4 hoca vardı şu dünyada her yönüyle en çok sevdiğim geldi ardından.İnşallah seneye çok daha başka olacak herşey dünya stat,alem tribün görecek,herkes hatırlayacak kimmiş taraftar neymiş destek,eminimki passolig belasıda bu gidişle bitecektir.Az daha dayanacağız ve sonra ''Güzel günler göreceğiz,güneşli günler... :) :)

Çevrimdışı Fırat Akyürek

Sevgili Abilerim değerli beşiktaşlılarrr Yarın maça gidiyormusunuz gidecekseniz organizasyon varmı yani hep beraber varsa öyle birşey anadolu yakasından katılmak isterimm
Ferman Padişahın ise Tribünler Bizimdir !!

Çevrimdışı Efe

@Efe den ses çıkmadığına göre bu gece çalışma veya beton yok sanırım
Malzeme geldi sadece beton yok belki kamera acisi haricinde bi yerlerde olabilir ama yok bence
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Sevgili Abilerim değerli beşiktaşlılarrr Yarın maça gidiyormusunuz gidecekseniz organizasyon varmı yani hep beraber varsa öyle birşey anadolu yakasından katılmak isterimm
http://besiktasarena.com/index.php?topic=881.new#new
buradan yaparsak kaybolmaz mesaj.

Çevrimiçi Necmi

en geç saat 4 de stadın orda ol gazilerde oluruz saat 3 den sonra :ok: @Müslüm KÇK

Çevrimdışı Fırat Akyürek

Ferman Padişahın ise Tribünler Bizimdir !!

Çevrimdışı kyiv

Az önce bir mikser çıkış yaptı. Bu gece çalışma olacak gibi.

Çevrimiçi Necmi

Büyük ihtimalle evet abi :)
o zaman yarın resimleri senin yerine biz çekeriz :) yanlız maç dönüşü anca yayınlarız

Çevrimiçi Necmi

@mustafa_(87) yarın muhtemelen foto çekemicen onun yerine olimpiyat stadını çekip yayınla :ok:
@Oktay gazileremi geleceksin direkmi gideceksin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Eylül 2014, 00:27:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O kadar kriz var diye haberler çıktı ben en belirgin gelişmeyi bu 10 günde gördüm  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Bundan tam 2 ay önce inşaatın durumu. 2 ayda gelinen nokta muazzam :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Efe

Bundan tam 2 ay önce inşaatın durumu. 2 ayda gelinen nokta muazzam :sevinc :sevinc
4 ay icindede bitecek insallah kaba
Şampiyon Beşiktaş JK