Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6682271 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

bence işçilere kalacak yer  oralar şimdilik yol kenarında konteyner evlerde kalıyorlar ya bence onlar kalkacak işçiler bu kısımlarda  kalacaklar inşaat bitince kaldırılacak bu pimapenli odalar yada  ofis olarak da kullanacak olabilirler..
yönetim ofisi :D işçileri kimse o kadar düşünmez işçi kalacak olsa pencereler naylonla kapatılırdı :evillol:

Çevrimdışı ozan062

Twitterda inşaatı hiç takip etmeyip arada bir fotoğraflara bakıp birde üstüne inşaatta ciddi bir yavaşlama var diye yorum yapanları görünce çıldırıyorum  :ranting2: Yeni açık o kadar güzel ivme kazanmış eski açık numaralı tıkırında gidiyor paletli büyük vinçte gelmiş daha ne olsun uzaylılar bir gecede mi yapsın abi. :alala:

dimi suan yapsalar ne güzel olurdu be,,  :lol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı hzr3088

yönetim ofisi :D işçileri kimse o kadar düşünmez işçi kalacak olsa pencereler naylonla kapatılırdı :evillol:
:lol:
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı izorlu85

aha dedim localara bak bizim evden hallice :muhaha:

barakadan bozma diyecektin herhalde öyle locamı olur  :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Belki belediye kaldır demiştir yolun belli bi kısmını kapatıyor ya kapalının arkasında ki konteyner evler :)

Belediye demediyse doğru diyon naylonla kapatırlardı :D

Çevrimdışı hzr3088

barakadan bozma diyecektin herhalde öyle locamı olur  :kop: :kop: :kop:

abi ne biliyim akıllı makıllı diyolar beklentim çok yüksek :evillol:. stadda nükleer araştırma yapsalar yuh ulan demem :lol:
haydi kalk ayağa, yürü güneşe!

Çevrimdışı Serkan7738

tekrar iddia ediyorum numaralı ya yeni açıktan önce bitecek ya da aynı zamanda  :ok: :super: :biggrinking:

Çevrimdışı izorlu85

Yeni acikta 2 gune 6 testere kiris ve devasa tabla betonlanacak :eyes

bence minimum 4 günden önce başlamaz 

Çevrimdışı FARUK

şimdi bu eski açık rampaya şimdilik başka bişey yapılmayacak mı bütün tantana bunun içinmiydi.bide yeni açıkta boşluk bi alan bırakılmış ortada .tabya betonu atılmamış .özel bi sebebi varmı yoksa sıra mı gelmedi...

rampa için mabet tabla betonu atılabilecek oraya kadar dedi
yeni açık arkada rampanın kenarındaki açıklığı kastediyorsak orası tabla betonlarının atılabilmesi için açık bırakıldı
fışkırtıcı ordan uzanıyor

Çevrimdışı izorlu85

abi ne biliyim akıllı makıllı diyolar beklentim çok yüksek :evillol:. stadda nükleer araştırma yapsalar yuh ulan demem :lol:

Akıllı demelerine bakma sen :) Akıllı cep telefonu dediler Diyaliz hastası gibiler kıçında şarj kablosu ile gezdiriyoruz anasını satayım  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Necmi

tekrar iddia ediyorum numaralı ya yeni açıktan önce bitecek ya da aynı zamanda  :ok: :super: :biggrinking:
en az iki ay önce biter :evillol: aralık numaralı şubat sonu veya mart yeni açık :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

:outtahere: :fkr:

Çevrimdışı izorlu85

Ondan Şüphen olmasın göz var nizam var  numarlı ince uzun bi yapı yeni açık arkasına  kuyruk kısımlı uzanan geniş bi yapı..  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

en az iki ay önce biter :evillol: aralık numaralı şubat sonu veya mart yeni açık :bandit:
Bence karşılaştırmamak lazım abi ikisi farklı yapı :D

Çevrimdışı Tolga

kimin ne kadar önce bitirdiği değil kaba inşaatın komple ne zaman biteceği önemli  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı izorlu85

yeni açıkda benim gördüğüm  önceliği tribün kısınlarının oldugu yerlere vermiş gibiler arka kısımlarda pek bi çalışma yok gibi bence önce testere kirişlerinin oldugu kısımları bitirip sonra arkada otoparkın oldugu kısımlara  yönelecekler. çünkü testere kirişleri yapılıp prekast işleri yapılacak çatı işleri yapılacak..

Çevrimdışı Necmi

Bence karşılaştırmamak lazım abi ikisi farklı yapı :D
hadi leeeyyn nesi farklı aynı stadın biri bir tribün diğeri başka tribün yeni açığa nükleer tesis yapmıyorlar ya :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni açıkda benim gördüğüm  önceliği tribün kısınlarının oldugu yerlere vermiş gibiler arka kısımlarda pek bi çalışma yok gibi bence önce testere kirişlerinin oldugu kısımları bitirip sonra arkada otoparkın oldugu kısımlara  yönelecekler. çünkü testere kirişleri yapılıp prekast işleri yapılacak çatı işleri yapılacak..
arka kısımda pekte bir şey kalmadı yürüyüş alanı vs önemli olan tribün şuanda dediğin gibi hocam Yeni açık mükemmel bir yapı olacak

Çevrimdışı izorlu85

eski açığın numralı köşesinde sanki aylardır  çalışma  olmuyor gibi geliyor bana  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Necmi

kimin ne kadar önce bitirdiği değil kaba inşaatın komple ne zaman biteceği önemli  :)
o zaman mart diyelim :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

hadi leeeyyn nesi farklı aynı stadın biri bir tribün diğeri başka tribün yeni açığa nükleer tesis yapmıyorlar ya :bandit:
:D Nükleeri bilmemde sağlam bir şey yapıyorlar Abi  :icool:

Çevrimdışı Necmi

eski açığın numralı köşesinde sanki aylardır  çalışma  olmuyor gibi geliyor bana  :s20: :s20: :s20: :s20:
forumu iki gün geriye döndürdük sanki stadda geriye gitmiş gibi geliyor :D :bandit: :bandit:

Çevrimdışı sallapati

Adopenli yeri loca sandım yüreğime iniyordu :D umarım stadda bu tip şeyler olmaz.. geçicidir bunlar

Çevrimdışı izorlu85

arka kısımda pekte bir şey kalmadı yürüyüş alanı vs önemli olan tribün şuanda dediğin gibi hocam Yeni açık mükemmel bir yapı olacak

Arka kısımda 2 kat tabla betonu kaldı sadece benim gördüğüm onların da  yarısı delik zaten.

şuan yapılan tablanın yan tarafı numaralı köşeside betonlanırsa daha hızlı yükselecekmiş gibi geliyor  karın ağrısı o köşe benim gözümde  :kop: :kop: :kop: