Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6677091 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi murat

benim dikkatimi çeken ,şimdiye kadar hiç bir sponsor reklamlarında kulübümüzü ve formayı bu kadar kullanmamıştı ,tabi ki kendi işlerinede yarıyor ama kulüp olarak bizde yarar sağlıyoruz,
Evet iyi kullanıyorlar .kullanıyorken de beşiktaşı yücelterek kullanıyorlar.mesela bu formada yer elmak büyüklük ister demişler.burada verilen mesaj forma çok büyük anlamını çıkarıyor bizde büyüğüz diyor.şöyle dense biraz kendisini övüp biz istediğimizi alırız biz büyüğüz algısı uyandırırdı.(bu formada olmak büyüklük ister.)

Çevrimdışı ahmet türker

bu arada şunuda yazmam lazım inşaatın i sinden anlamazdım stadımızın yapımını takip ederken bir inşaatın hangi aşamalardan geçtiğini neredeyse anladım .

Çevrimdışı Deniz

@Deniz im eyv kardeşim tribün sponsorluklarıda iyi bi kazanç kapısı olacak o zaman...renklilerin kedi köpek savaşı yapıp türk futbolunun marka değerini düşündükleri bu zamanlarda firmalar da büyük BEŞİKTAŞ'IMIZIN hem Türk futbolunda hemde sosyal yaşamda güzide klubümüzün değerini anladığını düşünüyorum Yeni stad ve sportif başarılarla türk futbolunun tek büyüğü gene şanlı takımımız olacaktır özellikle önümüzdeki On sene
Aynen abi inşallah sponsor işini en kısa sürede halledip önümüze bakacaz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Evet iyi kullanıyorlar .kullanıyorken de beşiktaşı yücelterek kullanıyorlar.mesela bu formada yer elmak büyüklük ister demişler.burada verilen mesaj forma çok büyük anlamını çıkarıyor bizde büyüğüz diyor.şöyle dense biraz kendisini övüp biz istediğimizi alırız biz büyüğüz algısı uyandırırdı.(bu formada olmak büyüklük ister.)
zaten bizi ençok tatmin eden dugulandıran da bu beşiktaşlıların ruhuna giriyorlar ,bu işi çok iyi bildikleri aşikar.

Çevrimdışı Efe

bu arada şunuda yazmam lazım inşaatın i sinden anlamazdım stadımızın yapımını takip ederken bir inşaatın hangi aşamalardan geçtiğini neredeyse anladım .

abi ben bile bu kadar inşaat izledim ama terimleri bilmezdim burda öğrendim testere kirişi tek yüz perde çift yüz perde tabla değil tabyayaymış mesela :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

benim dikkatimi çeken ,şimdiye kadar hiç bir sponsor reklamlarında kulübümüzü ve formayı bu kadar kullanmamıştı ,tabi ki kendi işlerinede yarıyor ama kulüp olarak bizde yarar sağlıyoruz,
Reklam kampanyası harika. Nu konuda bizde ilkkez bir reklam firmasıyla çalışmış olduk. Daha doğrusu bir kampanya yürütülüyor. Şöyle bir bakarsa diğer kıymetli rakibimizden birinde başkan ve as başkan modellik yaptı verdi gazı (ki daha başarılılar  :kop:) Galatasaray daha yeni sponsor budu sevinçten kek kalıbına girdi. Yapılan kampanya şahane  :claps:

ysariusta

• Ziyaretçi

Ahmet abi onu soracaktım, nereden emekli olacaksın inşallah. Daha vardır da. :D

Çevrimiçi murat

şimdi chelsea-swensea city maçını izliyorumda kameranın açısı çok güzel sahaya yakın yani tamam belki bizimkisi bu kadar olmaz ama inş bizim stadpasın,mera açısı da buna yakın olur tt arenaya bakıyorum da çok yukarıda keza ş.saraçoğlu da öyle tvden izlerken seyir zevkini düşürüyor bence bununla ilgili net bir bilgi var mı acaba :iscrewy:
Genel olarak senin gibi düşünmüyorlar demekki.benimde tercihin daha üstte kamera olduğunda oyunu daha iyi anlayabiliyorum.kamera aşağıda olduğunda mahalle maçı gibi görünüyor.ne kadar alçakta olursa maç o kadar sıkıcı gözüküyor.pasın,şutun akılcılığını guzelliğini göremiyorsunuz.artısı ise futbolcuların ikili mücadelelerini faulleri detayları daha iyi görebiliyorsunuz.tabi tribündeki seyirci daha çok yaklaşık görünüyor.tabi seyirciyi seyretmek isteyen de olacaktır.bizim kamera projedeki gibi olacaksa 2. Loca katı hizasında yaklaşık zeminden 15 metre yükseklikte olacak.bence en ideal yükseklik ve mesafede olacak.

Çevrimiçi murat

Reklam kampanyası harika. Nu konuda bizde ilkkez bir reklam firmasıyla çalışmış olduk. Daha doğrusu bir kampanya yürütülüyor. Şöyle bir bakarsa diğer kıymetli rakibimizden birinde başkan ve as başkan modellik yaptı verdi gazı (ki daha başarılılar  :kop:) Galatasaray daha yeni sponsor budu sevinçten kek kalıbına girdi. Yapılan kampanya şahane  :claps:
:kop:

Çevrimiçi murat

Ben hala belli seviyeyi geçemedim ama bazı arkadaşlar maşallah inşaatta kalfa hata şantiye şefi olabilirler.yapılan hataları dikilmeyen kolonları filan farkediyorlar :tabe: :D

Çevrimdışı TURKahvesi

yalnız Deniz o tribün sponsolarından biz daha fazla kazanacağız en azından böyle bir büyük beklentim var

atıyorum x takım senelik toplam geliri (4 tribün ile birlikte) 20 m.$ veya € diyelim biz 30 m. $ veya €

çünkü sende bende hepimiz biliyoruz ki stadımızın konumu itibari ile çok özel bir durumu var

artı stadımız modern konforlu dört dörtlük yapılmakta

Vodafone gibi global bir firma ana sponsorumuz olmuş

emin olun BJK başkanı ve yönetimi tribün sponsorlarında yine bir rekor maliyet peşinde koşacaklardır bu konuda titiz bir çalışma içindedirler muhakkak.

Çevrimdışı Balasagun

Genel olarak senin gibi düşünmüyorlar demekki.benimde tercihin daha üstte kamera olduğunda oyunu daha iyi anlayabiliyorum.kamera aşağıda olduğunda mahalle maçı gibi görünüyor.ne kadar alçakta olursa maç o kadar sıkıcı gözüküyor.pasın,şutun akılcılığını guzelliğini göremiyorsunuz.artısı ise futbolcuların ikili mücadelelerini faulleri detayları daha iyi görebiliyorsunuz.tabi tribündeki seyirci daha çok yaklaşık görünüyor.tabi seyirciyi seyretmek isteyen de olacaktır.bizim kamera projedeki gibi olacaksa 2. Loca katı hizasında yaklaşık zeminden 15 metre yükseklikte olacak.bence en ideal yükseklik ve mesafede olacak.

Kesinlikle Chelsea maçında ki kamera açısı muazzam bana göre

Çevrimdışı Deniz

yalnız Deniz o tribün sponsolarından biz daha fazla kazanacağız en azından böyle bir büyük beklentim var

atıyorum x takım senelik toplam geliri (4 tribün ile birlikte) 20 m.$ veya € diyelim biz 30 m. $ veya €

çünkü sende bende hepimiz biliyoruz ki stadımızın konumu itibari ile çok özel bir durumu var

artı stadımız modern konforlu dört dörtlük yapılmakta

Vodafone gibi global bir firma ana sponsorumuz olmuş

emin olun BJK başkanı ve yönetimi tribün sponsorlarında yine bir rekor maliyet peşinde koşacaklardır bu konuda titiz bir çalışma içindedirler muhakkak.
Gelirlerimizin dağ başındaki toki stadından daha iyi olacağını ben de düşünüyorum abi.Ama şöyle de bir durum var şu an Türk futbolunun marka değeri yerlerde.milli takımın hali ortada.gs ve fb olacak rezilleri 2-3 senedir ligi rezil ettiler.Sponsorlar artık futbol takımlarına sponsor olmayı pek tercih etmiyorlar.Biz ona rağmen Vodafone Kalde ve Beko ile iyi anlaşmalar yaptık.Ama gün geçtikçe vaziyet 4. yıldız uğruna kötüye gidiyor.Bu birçok firmayı korkutmuş durumda umarım bu kötü hava bizi de etkilemez
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi onu soracaktım, nereden emekli olacaksın inşallah. Daha vardır da. :D
5 yıldır emekliyim , özel sektörden emekli oldum.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar bu arada tribün sponsorluk anlaşmaları genelde opsiyonlu yapılıyor.3+3 ya da 4+4 gibi .Böylesi daha iyi bizim için 3-4 sene içinde borçlardan tamamen kurtulup çok daha iyi anlaşmalara imza atabiliriz  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Ben hala belli seviyeyi geçemedim ama bazı arkadaşlar maşallah inşaatta kalfa hata şantiye şefi olabilirler.yapılan hataları dikilmeyen kolonları filan farkediyorlar :tabe: :D
ben kaba taslak anladım ,derinliğine inşaatçılığı hiç bir zaman öğrenemem,demekki bazı arkadaşlar bu konularda yetenekli ,benim bu konuda yeteneğim yok gibi gözüküyor.

Çevrimdışı arda

5 yıldır emekliyim , özel sektörden emekli oldum.

Ne işle meşguldünüz Ahmet abi
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Ekrem

bugün mustafada gider pazar gitmiyor pazar ekremde atabilir foto :ok:
bir aksilik olmazsa yarın stattayım dönüşte atarım fotoları İnşAllah  :ok: @Efe @quentine83

Çevrimdışı megiddo

Brussia Dortmund bugünkü maçta çarşı'ya gezi davasından dolayı destek pankartı açmış, şunlar yazılmış pankartlara;
“Çarşı ultras, yolunuz için savaşın”

“Asla pes etmeyin”

“Ulstars için özgürlük, Türkiye de dahil”

www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27198260.asp

ysariusta

• Ziyaretçi

Ne işle meşguldünüz Ahmet abi
Forumun yeni kahramanı @ahmet türker. Abi ilk buluşmaya alıp kendim getirecem seni

ysariusta

• Ziyaretçi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@Efe kameradan hiç bişi belli olmuyor ya farkedebildin mi bugün yeni bir şeyler :D

Çevrimdışı Efe

@Efe kameradan hiç bişi belli olmuyor ya farkedebildin mi bugün yeni bir şeyler :D
yeni açıkta tabla kalıpları iyi düzeye gelmiş mustafa onlara bi zum yaparsın bugün bide eski açık dönüş bölümüne tabi gidersen eğer :ok: @mustafa_(87)
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 17:54:58 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Şu passolig mevzunu biz yeni stada geçene kadar çözseler bari.artık maç izlemekten keyif bile almıyorum bütün maçlar seyircisiz oynama cezası almış gibi.Yeni stadın böyle boş kalmasına içim elvermez.