Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676897 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

cumartesi günleri ekrem gidiyordu sanırım fotoya haber varmı ??
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

abime katılıyorum .. kolafirması varken almak gelmiyordu insanların içinden.

şahsen 1 kere aldım ilk çıktığı zaman sonrasında toyotaya kadar almadım beşiktaşı küçülte küçülte ne hale getirdi bazıları şimdi ise dünya devi vodafone yine beko ve kaldeyle harika 3 sponsorumuz var hepside çok büyük destek oldular olacaklar  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

cumartesi günleri ekrem gidiyordu sanırım fotoya haber varmı ??
bugün mustafada gider pazar gitmiyor pazar ekremde atabilir foto :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

vodafon harika bir sponsor ,şimdiye kadarki en iyi sponsorumuz ,forma satişlarına bile katkı yaptığını düşünüyorum.
Katılmakla birlikte beko yu da unutmamamız gerektiğini beliritiyim... Ayrıca geçen aklıma geldi . Stad açıldığında tribünlerde ki vodafone lu sayısını ölçüp maç başlamadan scoreboard tan ilan etseler çok orijinal olabilir . Vodafone da çalışan arkadaşlar var ise çıtlatsınlar yöneticilere . Ardından şunu düşündüm , bir maçta bütün tribündekiler vodafone abonesi olsa ve rekor kırsak . Bu tarz aktivitelerden sonra vodafone bize yıllık 20 milyon bile verir.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Deniz

stadın tribün sponsorlukları ile ilgilide gelişme olacak sanırım renklilerin toplam tribün sponsorluk ne kadar acaba @Deniz sen bilirsin abisi bu işleri...4 tribünden ne kadar gelir acaba?
@Geovani abi gs kale arkasını senelik 4 milyon dolardan verdi bizde de minimum rakam böyle olur diye düşünüyorum.Genelde bu anlaşmalar 2-3 senelik oluyor totalde 1 tribünden 12-15M $ kazanabiliriz.4 veremesek bile 3 tribünü versek 40-45m $ gibi bir  gelir elde etmiş oluyoruz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 16:20:09
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Emekçi kardeşlerimiz abilerimize baklava ikramini her ay bile yapmaliyiz.aslında müthiş motivasyon olur hele de sistemin bu kadar değersiz davrandigi hor gördüğü günlerde halkin takimi olduğumuzu  gösteririz besiktaslik durusunu gösteririz ve bunu da geleneksel hale getirirsek besiktasin kirlenmiş sistemden farklı olduğunu gösteririz..

Çevrimdışı Oktay

işte bu  :super: :super: :super:
Yanlış anlaşılmasın ve ukalalık yapmış olmayayım sırf takmadığım saate 400 tl verdim hani kulübe bi katkımız olsun diye

Çevrimdışı Efe

@Geovani abi gs kale arkasını senelik 4 milyon dolardan verdi bizde de minimum rakam böyle olur diye düşünüyorum.Genelde bu anlaşmalar 2-3 senelik oluyor totalde 1 tribünden 12-15M $ kazanabiliriz.4 veremesek bile 3 tribünü versek 40-45m $ gibi bir  gelir elde etmiş oluyoruz.

bizim anlaşma 5 senelik olur yine diğer sponsorlar gibi iyi para kaldıracağız tribün isimlerinden bayramdan sonra açıklama yapılır diye düşünüyorum :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

48.000 olursa çok iyi olur bu da bize yeter artar bile olmazsa da sağlık olsun deriz  :)

Aynen çok vardı kolanın üzerine yeni rakı yapıştıran   :ebebe: :ebebe:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta kalıpçılar iyi çalışıyor araç girişinin olduğu bölüm falan kalıplarla kapatıldı kirişler ve tabla bitmeden ordan araç giremeyecek :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Şu ana kadar bu stadyum işinden tek kazanan vardır oda VODAFONE.Müthiş bir reklam yaptılar..müthiş...Açıldıktan sonrada inşallah Beşiktaş ve TÜRKİYEM kazanacaktır..

Oktay çok iyi fikir... Bunu uygulayacağım...

burdan herkese selam olsun...

Çevrimdışı Burak Akay

Devlet den destek alınmamalı gerekirse verilsin bi hesap numarası 50 şer lira yatıralım o kadar taraftarımız var hadi dıyelımki 1 milyon kişi yatırdı hesaba vurdugunda 50 milyon tl yapar her türlüde stadımıza yeter eğer bir sıkıntı varsa böyle birşey yönetimimize bildirilmeli en kısa zamanda uygulanmalı
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Geovani

@Deniz im eyv kardeşim tribün sponsorluklarıda iyi bi kazanç kapısı olacak o zaman...renklilerin kedi köpek savaşı yapıp türk futbolunun marka değerini düşündükleri bu zamanlarda firmalar da büyük BEŞİKTAŞ'IMIZIN hem Türk futbolunda hemde sosyal yaşamda güzide klubümüzün değerini anladığını düşünüyorum Yeni stad ve sportif başarılarla türk futbolunun tek büyüğü gene şanlı takımımız olacaktır özellikle önümüzdeki On sene
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Caner

Devlet den destek alınmamalı gerekirse verilsin bi hesap numarası 50 şer lira yatıralım o kadar taraftarımız var hadi dıyelımki 1 milyon kişi yatırdı hesaba vurdugunda 50 milyon tl yapar her türlüde stadımıza yeter eğer bir sıkıntı varsa böyle birşey yönetimimize bildirilmeli en kısa zamanda uygulanmalı

Dostum o iş öyle olmuyor işte, eskisi gibi banka hesabı açayım yatırsınlar yok. UEFA Financial Fair Play Regulations diye bir şey var, kulüp kendini kendi gelirleriyle yönetmek durumunda. İş adamları da mesela alın size 40 milyon dolar stadı bitirin transfer yapın diyemiyor. Çok fena cezaları var Avrupa kupalarından men olma veya büyük yaptırım ve mali ceza uygulamaları gibi. Yoksa sence yönetim bir hesap açmayı bilmiyor olamaz mı?

Bir de şöyle bi durum var, 50 lira yatıracağına taraftar gidip kartal yuvasından bir şey alabilir 50 liralık. Yani bunun için illa banka hesabı açılması gerekmiyor. Sence 50 liralık alışverin yapmayan hesaba 50 lira yatırır mı? Kaldı ki ne farkları var? O yüzden bazen eleştiriyorum da, yine mali açıdan iyi götürüyor yönetim bu kadar eli kıt taraftarla. Çünkü senin hesabına göre taraftarın şimdiye çoktan yapması lazımdı bunu.
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2014, 16:56:58 ScoDrummer ]

Çevrimdışı Burak Akay

Dostum o iş öyle olmuyor işte, eskisi gibi banka hesabı açayım yatırsınlar yok. UEFA Financial Fair Play Regulations diye bir şey var, kulüp kendini kendi gelirleriyle yönetmek durumunda. İş adamları da mesela alın size 40 milyon dolar stadı bitirin transfer yapın diyemiyor. Çok fena cezaları var Avrupa kupalarından men olma veya büyük yaptırım ve mali ceza uygulamaları gibi. Yoksa sence yönetim bir hesap açmayı bilmiyor olamaz mı?

Bir de şöyle bi durum var, 50 lira yatıracağına taraftar gidip kartal yuvasından bir şey alabilir 50 liralık. Yani bunun için illa banka hesabı açılması gerekmiyor. Sence 50 liralık alışverin yapmayan hesaba 50 lira yatırır mı? Kaldı ki ne farkları var? O yüzden bazen eleştiriyorum da, yine mali açıdan iyi götürüyor yönetim bu kadar eli kıt taraftarla. Çünkü senin hesabına göre taraftarın şimdiye çoktan yapması lazımdı bunu.

Oda var finansal fair play haklısın kartal yuvalarından bol bol alısveriş yapmalıyız
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmet türker

benim dikkatimi çeken ,şimdiye kadar hiç bir sponsor reklamlarında kulübümüzü ve formayı bu kadar kullanmamıştı ,tabi ki kendi işlerinede yarıyor ama kulüp olarak bizde yarar sağlıyoruz,

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Eylül 2014, 17:04:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sezona göğüs reklamı olmadan başlayan Galatasaray, yurt dışında THY, yurt içinde ise Çinli telekomünikasyon devinin reklamlarını taşıyacak. Geçen sezon Türk Telekom’dan 7 milyon dolar alan sarı-kırmızılıların bu iki anlaşmadan 3.5 milyon dolar gelir elde edeceği belirtildi.

Sezona göğüs reklamı olmadan başlayan Galatasaray sonunda sponsorluk sorununu çözdü. Cim-Bom, göğüs reklamı için iki önemli firma ile anlaştı. İki reklam birden alarak yeni bir döneme daha imza atan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi için Türk Hava Yolları ile anlaşma sağlanırken, Spor Toto ve Türkiye Kupası için ise Çinli telekomünikasyon firması  Huawei’yle ile 1 yıllık protokol yaptı.

G.Saray’ın yeni göğüs reklamı anlaşması 1 sene için geçerli olacak. İki üst düzey firma ile yurt içi ve yurt dışı ayrı olmak üzere sponsorluk anlaşması yapacak olan Aslan, kasasına toplam 3.5 milyon dolar koyacak. Sarı-kırmızılıların göğüs reklamı için daha önce Türk Telekom’dan aldığı rakam da yine 7 milyon dolardı.

G.Saray, anlaşma sağladığı iki firma aynı zamanda üst düzey dünya takımlara da sponsorluk yapıyor. Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’nde B.Dortmund, Barcelona ve M.United’ın da ulaşım sponsorluğunu üstleniyor. G.Saray’ın Türkiye’deki maçlarında forma sponsorluğunu yapacak olan Huawei ise Avrupa’da bir çok önemli kulübe reklam veriyor. Şirketin, Arsenal, PSG, Schalke, Ajax gibi önemli takımlarla sponsorluğunu bulunuyor.

İlk kez uygulanacak

G.Saray’ın iki sponsorla anlaşması formülü Türkiye’de ilk kez uygulanacak yeni bir sponsorluk modelini beraberinde getirecek. G.Saray’ın geliştirdiği bu modele göre yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak. THY ile anlaşmasını resmi siteden duyuran sarı-kırmızılılar, Huawei ile görüşmelere başlandığını da borsaya iletti.

paylaşıldımı bilemiyorum ama 2 firmadan toplam 3.5 milyon dolar geçen sene 7 milyondan yarıya düşmüş durumda.

Yanlış ifade edilmiş ancak bu kadar ters anlatılır Milliyet'e bravo. 3.5 ama iki firmadan da 3.5 yani 7 milyon dolar toplam anlaşmaları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

benim dikkatimi çeken ,şimdiye kadar hiç bir sponsor reklamlarında kulübümüzü ve formayı bu kadar kullanmamıştı ,tabi ki kendi işlerinede yarıyor ama kulüp olarak bizde yarar sağlıyoruz,

abi zaten bu kadar olumlu havanın oluşması sağlayanda bu forma reklamında adidas harika iş yaptı yine vodafone harika iş yaptı ve geniş kitlelere ulaşıldı ben bu zamana kadar forma reklamı görmedim bu denli güzel yapılan formalar tanıtılırdı unutulurdu daha sonra aradan kaç ay geçti hala reklamlar dönüyor paylaşılıyor harika bir olay bunalrıda sponsorlarımıza borçluyuz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kyiv

Daha öncede yazmıştım. Birilerinin kulüp üyeliği konusunda bir kampanya başlatması gerekli. Kulübün paraya sıkıştığı ve inşaat masraflarının karşılanması gerektiği şu günlerde misal 1000 kişi üye olsa ki çok büyük bir rakam değil hiç yoktan kulübün kasasına 1milyon 2yüzbin lira girer. Ayrıca bu durum kulüp üye sayısını da artıracağından sponsorların Beşiktaş'ın gücünü, etkisini anlamaları açısından da etkili olur.

Slogan da hazır 2015' e kadar 2015 yeni üye.

Çevrimdışı Caner

Abi ben en ufağından şöyle söyleyeyim, geçen gün evin tadilat işleri var, işte tanıdıkta bir inşaatçı var bakıyoruz malzemelere çokta anladığım yokta, orda kalde gözüme çarptı. Gerekli herşeyi kalde aldık, fiyatını bile düşünemeden. Yoksa ben nereden bilecem kalde'yi ama hem win-win durumu işte, hem kalde kazandı hem beşiktaş.

Çevrimdışı ahmet türker

Sezona göğüs reklamı olmadan başlayan Galatasaray, yurt dışında THY, yurt içinde ise Çinli telekomünikasyon devinin reklamlarını taşıyacak. Geçen sezon Türk Telekom’dan 7 milyon dolar alan sarı-kırmızılıların bu iki anlaşmadan 3.5 milyon dolar gelir elde edeceği belirtildi.

Sezona göğüs reklamı olmadan başlayan Galatasaray sonunda sponsorluk sorununu çözdü. Cim-Bom, göğüs reklamı için iki önemli firma ile anlaştı. İki reklam birden alarak yeni bir döneme daha imza atan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi için Türk Hava Yolları ile anlaşma sağlanırken, Spor Toto ve Türkiye Kupası için ise Çinli telekomünikasyon firması  Huawei’yle ile 1 yıllık protokol yaptı.

G.Saray’ın yeni göğüs reklamı anlaşması 1 sene için geçerli olacak. İki üst düzey firma ile yurt içi ve yurt dışı ayrı olmak üzere sponsorluk anlaşması yapacak olan Aslan, kasasına toplam 3.5 milyon dolar koyacak. Sarı-kırmızılıların göğüs reklamı için daha önce Türk Telekom’dan aldığı rakam da yine 7 milyon dolardı.

G.Saray, anlaşma sağladığı iki firma aynı zamanda üst düzey dünya takımlara da sponsorluk yapıyor. Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’nde B.Dortmund, Barcelona ve M.United’ın da ulaşım sponsorluğunu üstleniyor. G.Saray’ın Türkiye’deki maçlarında forma sponsorluğunu yapacak olan Huawei ise Avrupa’da bir çok önemli kulübe reklam veriyor. Şirketin, Arsenal, PSG, Schalke, Ajax gibi önemli takımlarla sponsorluğunu bulunuyor.

İlk kez uygulanacak

G.Saray’ın iki sponsorla anlaşması formülü Türkiye’de ilk kez uygulanacak yeni bir sponsorluk modelini beraberinde getirecek. G.Saray’ın geliştirdiği bu modele göre yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak. THY ile anlaşmasını resmi siteden duyuran sarı-kırmızılılar, Huawei ile görüşmelere başlandığını da borsaya iletti.

paylaşıldımı bilemiyorum ama 2 firmadan toplam 3.5 milyon dolar geçen sene 7 milyondan yarıya düşmüş durumda.
ektiklerini biçiyorlar hiç bir firma kavgacı ,holigan imajı olan kulüplere yanaşmak istemez ,başkan f.o herkesle iyi geçineceğiz diye boşuna söylemedi ,gelirimizi arttırmak istiyorsak, zaten bizde var olan saygı kültürü ile hareket etmemiz  kendi yararımıza

Çevrimdışı Tolga

şimdi chelsea-swensea city maçını izliyorumda kameranın açısı çok güzel sahaya yakın yani tamam belki bizimkisi bu kadar olmaz ama inş bizim stadın kamera açısı da buna yakın olur tt arenaya bakıyorum da çok yukarıda keza ş.saraçoğlu da öyle tvden izlerken seyir zevkini düşürüyor bence bununla ilgili net bir bilgi var mı acaba :iscrewy:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...