Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6676609 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 2 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

çalışmalar gayet hızlı şuan eski açık ve numaralıda demir örme çalışmaları sürüyor yeni açıktada kalıplama işleri var demir örmede vardır diye düşünüyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ardau

Bizim taraftardan hiç bişey olmaz.

Ben dahil,biz dahil..

Bu forumda Beşiktaş Dergisi Aboneliği kampnayası başlatsanız 10 adam bulamazsınız..

Bu kadar iddaa ediyorum..

Ama herkes aşkından yanar tutuşuyor,..

bir dergi 10 lira..

Hadi en kötü besiktasarenadan başlayalım..
:claps:
Sene başında kulüpten aradılar , dergi aboneliği için ve anında abone oldum.
Ayda 10tl neye verilmiyor. Eylül ayını Süleyman Seba ya ayırmışlar gayette arşivlik bi çalışma olmuş.
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı ahmet türker

48.000 için eski açık ın küçük olması dahil mi yoksa büyültülürse mi toplam 48.000 olabilir ?
şu anda yapılan stadın kapasitesi 48000 seyirciye müsait ,herhangi bir büyütme zaten şu anda söz konusu değil,forumda bu konuyu benden çok daha iyi bilenler var . herhalde aynı şeyi söylerler.

Çevrimdışı onurt

Seyahatteydim çok bakamadım ama 1 haftalık değişim çok iyi.
Allah işçilerimizi kazadan beladan korusun. Hiçbir şey onların canından kıymetli değil.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı attila_metu

Vodafone ile yapılan anlaşmanın kapsamı ve miktarı nedir?
Başkan anlaşma yapıldığında böyle bir anlaşma türk futbol tarihinde yapılmadı demişti.
Şuan en ihtiyaç duyulan zamanda bu para gelmeyecekse ne zaman gelecek?
Kısacası Vodafone'dan sponsorluk için para gelmiyor mu?

Çevrimdışı yavvuzz

Stad fena gitmiyor fakat mabedin dediği gibi kabanın ocak öncesi bitmesi benim için sürpriz olur . Saat 6 gibi şişli de nikah var ardından stada bi uğrayıp son duruma bakacağım . Yanına gidip sessizce çalışanları izlemek gerçekten insanı rahatlatıyor . Ayrıca mabet ordaysan bi çayını içeriz @bjk_mabet

vodafone sonuçta stad ismi ve forma sponsoru oldu. inşaatla tek alakaları stadiumvision maliyetini karşılayacak olmaları o yüzden ödeme beklemek yanlış

Çevrimdışı attila_metu

vodafone sonuçta stad ismi ve forma sponsoru oldu. inşaatla tek alakaları stadiumvision maliyetini karşılayacak olmaları o yüzden ödeme beklemek yanlış

Stad isminin sponsoru olması yeterli değil mi para beklemek için?
Başkan büyük paralardan bahsediyordu. Bilmediğim için soruyorum. O bahsedilen paralar ne zaman gelecek?

Çevrimdışı arda

An itibariyle, iç ayaklıyla ölçümler yapılıyor sanırım orayı arkaya kadar birleştirecekler
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Deniz

Vodafone ile yapılan anlaşmanın kapsamı ve miktarı nedir?
Başkan anlaşma yapıldığında böyle bir anlaşma türk futbol tarihinde yapılmadı demişti.
Şuan en ihtiyaç duyulan zamanda bu para gelmeyecekse ne zaman gelecek?
Kısacası Vodafone'dan sponsorluk için para gelmiyor mu?
Vodafone sponsorluk ücretini taksit taksit ödüyor.Yani mesela sallıyorum ayda 2 milyon dolar gibi ya da senede 10 milyon dolar gibi.Dün Mabet e sormuştum nakte sıkışınca daha erken ödeme imkanları var mı diye vodafone bunu kabul etmemiş sanırım. zamanı gelince ödeyecek ücretlerini
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

bu localar için alınan ücretlerden yıl içindeki tüm loca ve hizmet giderleri düştükten sonra klübe ne kadarı kar olarak kalıyor acaba? biz hep çarpıp bölüp localardan şu kadar gelecek şuralara buralara kullanırız diyoruz ama sonuçta o locaların da belli giderleri olacak.

Çevrimdışı Salih A.

:claps:
Sene başında kulüpten aradılar , dergi aboneliği için ve anında abone oldum.
Ayda 10tl neye verilmiyor. Eylül ayını Süleyman Seba ya ayırmışlar gayette arşivlik bi çalışma olmuş.
yalnız klüpte dergi satmamak için direniyor abone olmak için aradığında hafta sonları kapalı hafta içi yemek saati ve akşamları kapalı adamlar devlet dairesi gibi kartal yuvasına koysalar böyle birşeyi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Geovani

stadın tribün sponsorlukları ile ilgilide gelişme olacak sanırım renklilerin toplam tribün sponsorluk ne kadar acaba @Deniz sen bilirsin abisi bu işleri...4 tribünden ne kadar gelir acaba?
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

şu anda yapılan stadın kapasitesi 48000 seyirciye müsait ,herhangi bir büyütme zaten şu anda söz konusu değil,forumda bu konuyu benden çok daha iyi bilenler var . herhalde aynı şeyi söylerler.

stad hacim olarak 42 bin değil çok daha fazlasını alacak büyüklükte ama bu 45 bin mi olu 44 bin mi olur 48 bin mi olur bu tamamıyle verilecek izne bağlı inşallah maksimum olan 48 bine izin verilir koltukları sığdırırız biz yeterki izin versinler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

demir stoğu çok iyi yapılmış 2 gündür baya bi demir örüldü ama hala stok var yeteri kadar zaten pazartesiden itibaren beton şov başlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Sezgin abi inan kaç gündür aklimdasin  ,kendi kendime nerde diyodum gelse de ona soru sorsam o da bilimsel analizler sunsa ;)

Geldim kardeşim artık buralardayım. :ok: @tsk2166

Çevrimdışı Efe

numaralı alt katın 11 kirişi bayrama kadar tam olarak bitecek loca katlarınında bir bölüm tablası betonlanabilir bayrama kadar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

beton dökülecek yerler çok, pazartesiden itibaren 1 hafta hiç durmadan beton dökülür herhalde

Çevrimdışı ahmet türker

vodafon harika bir sponsor ,şimdiye kadarki en iyi sponsorumuz ,forma satişlarına bile katkı yaptığını düşünüyorum.

Çevrimdışı Salih A.

bu çalışmayı kim düşündüyse gerçekten çok başarılı olmuş semtin insanına reklamda yer vermek.

Çevrimdışı theteamofvictory

vodafon harika bir sponsor ,şimdiye kadarki en iyi sponsorumuz ,forma satişlarına bile katkı yaptığını düşünüyorum.
abime katılıyorum .. kolafirması varken almak gelmiyordu insanların içinden.

Çevrimdışı Tolga

stad hacim olarak 42 bin değil çok daha fazlasını alacak büyüklükte ama bu 45 bin mi olu 44 bin mi olur 48 bin mi olur bu tamamıyle verilecek izne bağlı inşallah maksimum olan 48 bine izin verilir koltukları sığdırırız biz yeterki izin versinler :icool:
48.000 olursa çok iyi olur bu da bize yeter artar bile olmazsa da sağlık olsun deriz  :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Salih A.

abime katılıyorum .. kolafirması varken almak gelmiyordu insanların içinden.
aynen hem küresel bir firma hemde reklamları çok başarılı

Çevrimdışı Efe

abi katılıyorum forma satışlarını 31 aralık günü göreceğiz 200-300 bin arası bir rakam bekliyorum sezon sonuna doğru 400 bin hedef başkanın inşallah gerçek olacak :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Sezona göğüs reklamı olmadan başlayan Galatasaray, yurt dışında THY, yurt içinde ise Çinli telekomünikasyon devinin reklamlarını taşıyacak. Geçen sezon Türk Telekom’dan 7 milyon dolar alan sarı-kırmızılıların bu iki anlaşmadan 3.5 milyon dolar gelir elde edeceği belirtildi.

Sezona göğüs reklamı olmadan başlayan Galatasaray sonunda sponsorluk sorununu çözdü. Cim-Bom, göğüs reklamı için iki önemli firma ile anlaştı. İki reklam birden alarak yeni bir döneme daha imza atan sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi için Türk Hava Yolları ile anlaşma sağlanırken, Spor Toto ve Türkiye Kupası için ise Çinli telekomünikasyon firması  Huawei’yle ile 1 yıllık protokol yaptı.

G.Saray’ın yeni göğüs reklamı anlaşması 1 sene için geçerli olacak. İki üst düzey firma ile yurt içi ve yurt dışı ayrı olmak üzere sponsorluk anlaşması yapacak olan Aslan, kasasına toplam 3.5 milyon dolar koyacak. Sarı-kırmızılıların göğüs reklamı için daha önce Türk Telekom’dan aldığı rakam da yine 7 milyon dolardı.

G.Saray, anlaşma sağladığı iki firma aynı zamanda üst düzey dünya takımlara da sponsorluk yapıyor. Türk Hava Yolları, Şampiyonlar Ligi’nde B.Dortmund, Barcelona ve M.United’ın da ulaşım sponsorluğunu üstleniyor. G.Saray’ın Türkiye’deki maçlarında forma sponsorluğunu yapacak olan Huawei ise Avrupa’da bir çok önemli kulübe reklam veriyor. Şirketin, Arsenal, PSG, Schalke, Ajax gibi önemli takımlarla sponsorluğunu bulunuyor.

İlk kez uygulanacak

G.Saray’ın iki sponsorla anlaşması formülü Türkiye’de ilk kez uygulanacak yeni bir sponsorluk modelini beraberinde getirecek. G.Saray’ın geliştirdiği bu modele göre yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 2 farklı forma sponsoru olacak. THY ile anlaşmasını resmi siteden duyuran sarı-kırmızılılar, Huawei ile görüşmelere başlandığını da borsaya iletti.

paylaşıldımı bilemiyorum ama 2 firmadan toplam 3.5 milyon dolar geçen sene 7 milyondan yarıya düşmüş durumda.